forum.gif
Tamron vs Sigma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron vs Sigma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.09 16:46
 citēt
Sigma dzeltena, Tamrons nemāk fokusēties.
Publicēts: 03.01.09 17:03
 citēt
Nezinu kād sir tas Tamron's(i-netā lasu, ka AF varēja būt ātrāks), bet ar Sigmu personīgā pieredze ne visai(lēna, skaļa).
Katrā ziņā pēc 24-70 Canon'a to vairs rokās negribētos ņemt...
Publicēts: 03.01.09 18:14
 citēt
Sigma 24-70mm ir mēģināta[ iedeva uz 30min.], normāli+ja ņem vērā atsauksmes tīmeklī[ sk. kaut vai www. photozone.de ], priekš savas cenas varētu būt labs. pašreizējā periodā[ ziema ] mātes vārdiem vienmērīgā slānī esmu noklājis savu Tamron 17-50mm. mīnusos d......šās.nezinu vai prātīgi būtu braukt virsū visiem Tamron ražojumiem[ attiecībā par darbu mīnusos ], bet Sigma, Tokina, Canon, kas man ir, problēmas nerada
Publicēts: 03.01.09 19:18
 citēt
Tikko bildēju apm. pusotru stundu mīnus grādos ārā, ar Tamron 17-50 f/2.8 (Canon) bez problēmām.
Publicēts: 04.01.09 17:29
 citēt
sigmai bides buus miglainākas ja bildeesi tumšaa vietaa salidzinot ar tamronu :D
Publicēts: 04.01.09 18:09
 citēt
Epiax:sigmai bides buus miglainākas ja bildeesi tumšaa vietaa salidzinot ar tamronu

:face-surprise:
Publicēts: 04.01.09 18:21
 citēt
Romis:Tikko bildēju apm. pusotru stundu mīnus grādos ārā, ar Tamron 17-50 f/2.8 (Canon) bez problēmām.
tad man laikam objektīvs s........īgs........
Epiax:sigmai bides buus miglainākas ja bildeesi tumšaa vietaa salidzinot ar tamronu :D
atkārtoju vēlreiz Sigma 24-70 F2,4 priekš savas cenas ir labā, var Google paskatīties
Publicēts: 05.01.09 12:06
 citēt
VulisR:...
P.S.no Canon L stikla par krīzes ciparu ...

krīzes cipars ir liels vai mazs? Tagad tak kā reiz baigo piķi var sagrābt kamēr šitas bardaks te velkas. ;)
Publicēts: 09.01.09 14:03
 citēt
Portreti:Sigma dzeltena, Tamrons nemāk fokusēties.

Ļoti precīzs raksturojums!
Publicēts: 10.01.09 18:01
 citēt
Ir bijuši vairāki gadījumi kad arī manējais Tamrons ir aizķēries. Tas notiek neatkarīgi no laika apstākļiem. Tādos gadījumos man objektīvs nedaudz jāiekustina ar roku. Tomēr forumos nospiedošais vairākums atzīmē, ka Tamrons ir asāks par Sigmu.
Publicēts: 10.01.09 18:55
 citēt
Portreti:Tamrons nemāk fokusēties.
nezinu, kā uz Canona, uz Nikona māk. ātrāk neskādētu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):