shvaboc:Es tā arī nesapratu.... lielāka vai mazāka par Lowerpo Nova 5 AW? :face-angel:
taakaa tevis piemineeto somu dziivee neesmu redzeejis, tad nemaaceeshu preciizi atbildeet. vari netaa paskatiities taas somas foto un saliidzinat ar sho.
Beigās tāds ķecera jautājums par "psycho system" - ja es, piemēram, kādai no-name tirgus somai piešūšu savu "Canon" šilti, tad tā uzreiz kļūs par "Canon system" somu?...))
Friidis:Beigās tāds ķecera jautājums par "psycho system" - ja es, piemēram, kādai no-name tirgus somai piešūšu savu "Canon" šilti, tad tā uzreiz kļūs par "Canon system" somu?...))
Nu ja tas attiecībā uz šito postu, tad man liekas, ka nevietā Ne jau te domāta kāda nopietns brends un cena ar smieklīga...
Bet vispār, tā jau darbojas viltošanas sistēma Nez, kāds vispār ir orģinālo Nike botu procents uz pasaules...
Friidis:Beigās tāds ķecera jautājums par "psycho system" - ja es, piemēram, kādai no-name tirgus somai piešūšu savu "Canon" šilti, tad tā uzreiz kļūs par "Canon system" somu?...))
kāds vispār sakars?
tā i olympus e system soma. ko pietruukst topiku par anniru un aloxu kur spamot?