forum.gif
Grāmata
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Grāmata
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.09 19:10 labots
 citēt
Jā kādu interesē Digital Sports Photography
Course Technology PTR; 1 edition | ISBN: 1592006485 | 256 pages | April 1, 2005 | PDF | 41 Mb

Take a unique look at the special techniques involved in shooting sports photographs digitally as you get a glimpse into the author's own journey toward becoming a successful sports photographer. You'll also get a wealth of information from some of the best sports shooters and editors working today in the industry. Cover important issues, including color management, camera setup, and equipment options and get insiders' tips on what a photo editor looks for in determining what makes a great image. Discover the techniques and methods unique to shooting photographs for baseball, football, basketball, ice hockey, soccer, and tennis. Whether you're covering the Olympics for Sports Illustrated or a local youth soccer game, "Digital Sports Photography" will give you the help and guidance you need to make your photos stand out.

norādes tagad uz šejieni: yy.lv...
Publicēts: 06.01.09 13:16
 citēt
šito nemāku ielādēt :face-sad:
Publicēts: 06.01.09 13:25
 citēt
ImkaSm:šito nemāku ielādēt :face-sad:

Pamēģini pēc kāda laika ,nevis uzreiz.
Publicēts: 06.01.09 13:37
 citēt
kaapec vispaar jaaliek kaut kas tajaa debiilajaa rapishaaree, ja neesi samaksaajis, tad baigi suudiigi. yy.lv un veel visaadi te pat latvijaa ir
bet paldies par graamatu, paskirstiishu
Publicēts: 06.01.09 13:51
 citēt
vispār jau no torentiem 100x vieglāk kačāt.
Publicēts: 06.01.09 16:16
 citēt
paldies NorciX ! ir O.K.
Publicēts: 06.01.09 18:03 labots
 citēt
miller31:kaapec vispaar jaaliek kaut kas tajaa debiilajaa rapishaaree, ja neesi samaksaajis, tad baigi suudiigi. yy.lv un veel visaadi te pat latvijaa ir
bet paldies par graamatu, paskirstiishu

Nes es lieku. Vienkārši atrodu plašajā tīmeklī informāciju un norādes uz failu. Tākā pārmetumus par failu atrašanos nepieņemu
Publicēts: 06.01.09 19:34
 citēt
Paldies par saiti. Grāmata, kuru var lasīt un no kuras mācīties ilgi, ilgi, ilgi....
Publicēts: 25.01.09 21:38
 citēt
Jā, es ar īstenībā nokavēju :(
Publicēts: 26.01.09 09:22
 citēt
ieliek kāds yy.lv
Publicēts: 26.01.09 12:06
 citēt
Pauliic:ieliek kāds yy.lv

yy.lv... :)
Publicēts: 26.01.09 12:52 labots
 citēt
senkii ;)

kas tas par failu ir? pdf, doc?
Publicēts: 26.01.09 13:15
 citēt
Senkjū verī mač! :face-smile: Būs ko lasīt garajos ziemas vakaros :)
Pauliic - tas ir pdf fails iekš rar.
Publicēts: 26.01.09 13:36
 citēt
Par šo grāmatu speršanu brīnos. Pirmkārt datorā ir neerti lasīt, otrkārt - fotogrāfi ir tauta, kas ļoti sāpīgi reaģē uz bilžu izmantošanu bez atļaujas, bet piratētās grāmatas un softu lieto bez sirdsapziņas pārmetumiem ;)

Par phptoshopu vēl nedaudz var saprast, bet grāmatas! Tās katra maksā 10-15ls un ir daudz lietojamākas drukātā veidā
Publicēts: 26.01.09 13:52
 citēt
This file has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.

nu rapidshare tavaa linkaa met man araa shaadu! mozj kaads pa skaipu var nosuutiit? :)
Publicēts: 26.01.09 14:46 labots
 citēt
ak34 - nav nekāda runa, ka drukātu grāmatu i patīkamāk lasīt, i kvalitatīvāk, ērtāk utt. Biju vienu makro grāmatu aizņēmies - nu super, kompītī tādu nekad nelasītu.
Bet ja runa iet par tādām grāmatām, kuras varbūt tik dikti neinteresē un kuru dēļ nebūtu gatavs izdot kaut vai tos pašus 15Ls, tad vieglāk nokačāt - paskatīties kas no tā visa pašam derīgs + ja iepatīkas, tad i beigās pašu grāmatu var nopirkt.

Pie tam viena lieta ir ieiet grāmatnīcā un pašķirstīt to grāmatu un saprast, ka es viņu gribu, bet ja sūta caur netu, tad tā kaķi maisā varbūt negribas pirkt.
Publicēts: 26.01.09 15:02
 citēt
ak34:bet grāmatas! Tās katra maksā 10-15ls un ir daudz lietojamākas drukātā veidā
drukātā takš nav ne "search" ne "find".
Publicēts: 26.01.09 17:57
 citēt
es Rīgas Sargus sākumā nokačāju, bet tā filma tā iepatikās, ka nopirku oriģinālu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):