Pārdodu subjektu, izšauti ap 6700 kadri. Grips Dicain VG-1+ papildus baterija (no ebaja) + kit 18-70, pilna komplektācija. lietots gadu un kaut kādi mēneši , ir pirkuma dokumenti.CF līdzi nedodu. 230 ls.
alvils:Pa vairāk kā gadu izšauts mazāk par 10k kadriem :face-surprise: Tev tā kamera darbojas kā tepas dekors?!
cilvēks vienkārši neatrada, kur iestatās continuous-shot mode, tāpēc tik maz kadru...
Tiesi par to pasu iedomajos! Nevareja izmantot max kadru skaitu sekunde! Ta sledzis jau butu nomainiits! :d Man ar visu to, ka zinu kur to uzlikt - 10 000 gada laika!
Sony alfu neviens negrib... Būtu nikons (jekurš) vai canons (arī jebkurš) par cenu, kas ir zemāka par vispārējo tirgus cenu, uzreiz nopirks. Ar "dieva nepieņemtajiem" brendiem nav tik vienkārši. Lai vēl, ka tiek tirgots kaut kāds sony alfa vai olympus. Ar kaut kādu fujifilm vai panasonik dslr kameru varētu drīzāk plānot, vai nav izdevīgāk nodot metāllūžņos. Skarba, bet patiesība. Un kadru izšāvums tiešām ir niecīgs. Es savam D300 pirmajos trīs mēnešos izšāvu vairāk par 10 k kadriem.
zināma taisnība jau ir , protams ka tevis nosauktajiem ir pilns i-nets ar used objektīviem un daudziem tieši šo lietoto loriņu cipars ir svarīgs. Manā gadījumā brendam nav nozīmes(tāpēc paņēmu sony), jo stiklus tāpat jaunus pērku, cenšos uz lietotiem nespiest. Katra ražotāja amatieru modelim ir savi +-: vienam trokšņi, otram stabilizācijas nav, citam vēl kaut kas. katram jau var piekasīties. labi vai nu jūzošu šo vai nu man būs 2 aparāti
a par kadu skaitu tak teicu jau ka bildēšana nav vienīgais hobijs.Pēdējā laikā ar elektroniku vairāk ņemos. Gan jau sāksies pavasaris - tad jau bildēšanai vairāk sanāks apvienojumā ar copi.
Jā tagad lētāks , ap 115 EUR+piegāde savi 20-30Eur , pagājušo vasar pa 150 gāja ebaya. ķiniešu bija lētāk, bet šis ir korejiešu un soņkai 100tajai nav oriģinālo gripu - dicain ir labākais kāds ir.
Jā tagad lētāks , ap 100 EUR , pagājušo vasar pa 150 gāja ebaya. ķiniešu bija lētāk, bet šis ir korejiešu un soņkai 100tajai nav oriģinālo gripu - dicain ir labākais kāds ir.
JA nemaldos divas kompānijas viņus ražoja,tavs variants bija mazliet dārgāks,bet tāpat nekāda ipaša atšķirība starp viņiem nav,pat laikam svars un izmēri bija vienādi