zviedzha : ISTI mestari par Frashmetriem un F/ mm un citiem nebūtiskiem sīkumie neintresējas , bet kā teica man izbijis kolēģis un pieredzējis foto pulciņa vadītājs Voldemārs Brīvībā "Nu ko nu tur ākstīsies ar knipsēšan labāk uzreiz ķerties pie lietas citād dām jau sāk palikt nervoz un domā ka nonākus pie maniākiem fotografiem"
Da nē - es vienkārši domāju par to - cik kadri jāizšauj lieki, lai beigās sastellētu visu pēc iedomātās shēmas ar vairākām gaismām un katrai savu jaudu iestellēt, lai nepārdeg...
zviedzha : Nu ko es tev teicu , tev taga nekadu krenkju VADIBA CENTRALIZETA sakruķī tik uz vadības bloka cik kurai blicei šaut un klapē uz nebēdu VISS AUTOMĀTĀ darbojās A flasjmetrs kaitīga masjina tur vien otr reiz pa 1/10 F GRIBAS padzenat gaisminjas uz sejas vai rumpīša vai interēros , a tā BEZ ja nav pārdedzis I LABI BŪS
Ne jau tikai Tev. Neviens pats cipars šai reklāmas rullītī, ko mēdz dēvēt arī par fotobloga foruma tematu, nav minēts. Ja cenas nav, tad cenas nav, izvēlies pats! Visi izvēlas - necik.
tuvākajā laikā būs arī aksesuāri.. pagaidām ir tikai studija un 2 autentiski krēsli būtu labi ja kolēģi varētu sarakstīt, kas ir tie aksesuāri ko parasti paši izmanto? lai zinu uz ko ir pieprasījums..
CYKAHC:katra blogera-iesaaceeja sapnju komplektu vajag - peleeku vorseliinu, mazu zilu kreeslinju un enjgjelja spaarnus. aaa, un duumu mashiinu!
Blogeri studiju apmeklē visai neaktīvi. Viņiem aktuālāks ir čatiņš. Tuvākās nedēļas pieraksts ir Ruslan, Alina, Denis...un tādā garā. No blogeriem tikai Mārcis /kurš nemaz baigais blogeris nav/ un Ilgvars, kurš fotoblogā reģistrējās tāpēc, ka es viņu uz to pamudināju...
esmu redzējis rozā.. Fashion TV ir tāds kabeļtelevīzijas kanāls tur vairākas reizes esmu skatījies kā profi bliež uz spilgti rozā fona un pēc tam rāda kā klāt piemontē da jebko.. nofočē angārā aizmugurē rozā fonss, pēc tam uzliek ka meitene atrodas lidostā un aiz viņas stāv lidmašīna utt..