forum.gif
Izīrēju foto studiju Rīgas centrā fotomīļiem :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Izīrēju foto studiju Rīgas centrā fotomīļiem :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.09 01:13
 citēt
Aprīkojumā 4x500 w bowens gaismas, radio palaidēji, papīra foni, ventilators, dažādu izmēru softboksi, reflektori, filtri, lietussargi utt.

www.zip.lv...

Interesentiem pietekties privāti!
Publicēts: 06.01.09 01:36
 citēt
Beidzot saņemies un pats visju sapirki vai nodibinājāt "Kolchozu" ?:) Dusja ir tev tur bija uz vietas un kada jauda ventilatoram??
Publicēts: 06.01.09 01:54
 citēt
Es tak nezinu kāda jauda... gaisu pūš :D matus arī..
Dušas nav.. stāvu augstāk pie manis dzīvoklī gan ir - bet tikai priekš meitenēm :D ar skaistām acīm
Publicēts: 06.01.09 02:25
 citēt
Kāda problēma samainīsim uz brīdi tās ar skaistajām acīm pret to ar skaistajām krūtīm kurai acis ar bij nuu visnotaļ skaistas:):) O.k ņemšu vērā ;)
Publicēts: 06.01.09 08:31
 citēt
až skauž :P ;) .. studija, augšā "penthouse".. :P
Publicēts: 06.01.09 08:35
 citēt
Jā , nebūs daudziem vairs jamaldās pa Purčiku :D
Apsveicu!!!
Publicēts: 06.01.09 08:41
 citēt
Haiduks:Jā , nebūs daudziem vairs jamaldās pa Purčiku :D
Apsveicu!!!

Nu, cik es zinu, no Fotobloga pa purčika vai citām studijām maldās visai maz pasažieru. Te jau galvenais ir čatiņš.
Publicēts: 06.01.09 09:21
 citēt
oskarz saacis mister-blog kampanju... i studija i profilbilde... meiteneem patiks :D :D :D
Publicēts: 06.01.09 09:47
 citēt
CYKAHC tu mani atkodi...
Publicēts: 06.01.09 09:55
 citēt
vienmeer laipni :P
Publicēts: 06.01.09 10:04
 citēt
flashmeters ir? :O
Publicēts: 06.01.09 10:05
 citēt
nav gan..
Publicēts: 06.01.09 11:12
 citēt
Ja nemaldos stavu zemak dzivokli izireja! :D
Publicēts: 06.01.09 11:35
 citēt
zviedzha : ISTI mestari par Frashmetriem un F/ mm un citiem nebūtiskiem sīkumie neintresējas , bet kā teica man izbijis kolēģis un pieredzējis foto pulciņa vadītājs Voldemārs Brīvībā "Nu ko nu tur ākstīsies ar knipsēšan labāk uzreiz ķerties pie lietas citād dām jau sāk palikt nervoz un domā ka nonākus pie maniākiem fotografiem" :):)
Publicēts: 06.01.09 11:42
 citēt
Luni :D :D Labs!

Da nē - es vienkārši domāju par to - cik kadri jāizšauj lieki, lai beigās sastellētu visu pēc iedomātās shēmas ar vairākām gaismām un katrai savu jaudu iestellēt, lai nepārdeg... :)
Publicēts: 06.01.09 23:58
 citēt
A man pa velti...
Publicēts: 07.01.09 00:17
 citēt
zviedzha : Nu ko es tev teicu , tev taga nekadu krenkju VADIBA CENTRALIZETA sakruķī tik uz vadības bloka cik kurai blicei šaut un klapē uz nebēdu VISS AUTOMĀTĀ darbojās:):) A flasjmetrs kaitīga masjina tur vien otr reiz pa 1/10 F GRIBAS padzenat gaisminjas uz sejas vai rumpīša vai interēros , a tā BEZ ja nav pārdedzis I LABI BŪS:):)
Publicēts: 07.01.09 00:20
 citēt
ekoists:A man pa velti...

Ne jau tikai Tev. Neviens pats cipars šai reklāmas rullītī, ko mēdz dēvēt arī par fotobloga foruma tematu, nav minēts. Ja cenas nav, tad cenas nav, izvēlies pats! Visi izvēlas - necik. :)
Publicēts: 07.01.09 09:30
 citēt
tuvākajā laikā būs arī aksesuāri.. :) pagaidām ir tikai studija un 2 autentiski krēsli :)
būtu labi ja kolēģi varētu sarakstīt, kas ir tie aksesuāri ko parasti paši izmanto? lai zinu uz ko ir pieprasījums..
Publicēts: 07.01.09 09:41
 citēt
klavieres. tādas uz trīs kājām. ja Tev studijā būs klavieres, es iešu bildēt Tavā studijā. ;)
Publicēts: 07.01.09 10:25
 citēt
alvils tā ir publiskā oferte slēgt darījumu? pie šādiem nosacījumiem cena 50 Ls/h :D
Publicēts: 07.01.09 10:32
 citēt
katra blogera-iesaaceeja sapnju komplektu vajag - peleeku vorseliinu, mazu zilu kreeslinju un enjgjelja spaarnus. aaa, un duumu mashiinu!
Publicēts: 07.01.09 10:39
 citēt
Oskarz:alvils tā ir publiskā oferte slēgt darījumu? pie šādiem nosacījumiem cena 50 Ls/h :D

baigi dārgi. bet ir tā vērts. tikai vēl jāpiezīmē, ka telpai ir jābūt gana lielai, lai klavieres varētu arī nobildēt, nevis tikai aptaustīt. :)
Publicēts: 07.01.09 10:41
 citēt
CYKAHC:katra blogera-iesaaceeja sapnju komplektu vajag - peleeku vorseliinu, mazu zilu kreeslinju un enjgjelja spaarnus. aaa, un duumu mashiinu!

Blogeri studiju apmeklē visai neaktīvi. Viņiem aktuālāks ir čatiņš. Tuvākās nedēļas pieraksts ir Ruslan, Alina, Denis...un tādā garā. No blogeriem tikai Mārcis /kurš nemaz baigais blogeris nav/ un Ilgvars, kurš fotoblogā reģistrējās tāpēc, ka es viņu uz to pamudināju...:)
Publicēts: 07.01.09 10:49
 citēt
man fons par velti :D
Publicēts: 07.01.09 12:43
 citēt
rozaa fons ir?
Publicēts: 07.01.09 13:00
 citēt
diemžēl nav
Publicēts: 07.01.09 13:41
 citēt
sundew:rozaa fons ir?

Takš elementāri var uztaisīt no baltā, uzbliežot caur gēla filtriem! Tikai tad ar 4 lampām būs par maz...
Publicēts: 07.01.09 13:47
 citēt
es domāju ka viņa runā par to spilgti kontrastējošo rozā.. (apm tas pats kas spilgti zaļais) ko pēc tam fotošopā var labi apstrādāt..
Publicēts: 07.01.09 13:49
 citēt
Oskarz:es domāju ka viņa runā par to spilgti kontrastējošo rozā.. (apm tas pats kas spilgti zaļais) ko pēc tam fotošopā var labi apstrādāt..

Fotošopam ir paredzēts tikai chroma zilais un zaļais.
Publicēts: 07.01.09 13:53
 citēt
esmu redzējis rozā.. Fashion TV ir tāds kabeļtelevīzijas kanāls :D tur vairākas reizes esmu skatījies kā profi bliež uz spilgti rozā fona un pēc tam rāda kā klāt piemontē da jebko.. nofočē angārā aizmugurē rozā fonss, pēc tam uzliek ka meitene atrodas lidostā un aiz viņas stāv lidmašīna utt..
Publicēts: 07.01.09 16:19
 citēt
muzīk' ari ir vai jānak ar ipodiem? :D
Publicēts: 07.01.09 16:57
 citēt
jā, man tās studijas tādas aizdomīgas sāk likties :) vajag visādus akse(k)suārus, dušu, mūziciņu, kādu papildus telpu vēl, (moš vēl pirti?) :D
Publicēts: 07.01.09 19:03
 citēt
Mono:
briedis:jā, man tās studijas tādas aizdomīgas sāk likties :) vajag visādus akse(k)suārus, dušu, mūziciņu, kādu papildus telpu vēl, (moš vēl pirti?) :D

haidukam ir ar pirti :D

Tu ko, nopietni???
Publicēts: 07.01.09 19:30
 citēt
arturso - mūzika ir :D
Publicēts: 07.01.09 19:43
 citēt
njaaaaaa Oskarz ir skaists..........................
Publicēts: 07.01.09 20:21
 citēt
Mono:
briedis:jā, man tās studijas tādas aizdomīgas sāk likties :) vajag visādus akse(k)suārus, dušu, mūziciņu, kādu papildus telpu vēl, (moš vēl pirti?) :D

haidukam ir ar pirti :D

Man ir gan pirts, gan džakuzi. Tiesa gan, parasti fotogrāfi un modeles izmanto tikai dušu...un arī tikai reizēm. :)
Publicēts: 07.01.09 20:41
 citēt
njaaaaaa Oskarz ir skaists..........................

Dabūs vēl par modeli piehaltūrēt savā studijā... :face-wink:
Publicēts: 07.01.09 21:03
 citēt
Mono:Portreti Tev studija jau gatava ?

Jā, jau kopš vakardienas! Tak jaunā avatāra bilde vai tad nerunā pati par sevi!?:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):