forum.gif
Foto autorvakars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto autorvakars
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.09 11:54
 citēt
Sveiki visiem,

ir zināma patiesība, ka par ciparu kombināciju redzēšanu monitorā vērtīgāka ir īstu bilžu skatīšana, čamdīšana ar pirkstu un autora redzēšana vaigā.Tāpēc ar Jauno gadu biedrība ReFoto sāk rīkot autorvakarus, kur kāds autors rāda savus darbus un komentē tos. Tā ir lieliska iespēja iepazīt fotogrāfus ne tikai caur vadiem, bet arī uzdot konkrētus jautājumus par konkrētām lietām un galvenais - redzēt taustāmas fotogrāfijas, kuru autori ir personības.

Pirmais šāds pasākums notiks 2009.gada 7.janvārī pēc darba laika (~ 19:00). Pirmais referents - autors būs Imants Urtāns jeb ImantsU. Vieta - Rīga, Puķu iela 8 (netālu no viesnīcas Maritim).
ReFoto biedriem dalība bezmaksas, pārējiem Ls 5. Vietu skaits ierobežots (telpa nav bezizmēra).
Pietiekšanās pie Ilzes/Vaarnas uz e-pastu: imitjkova@inbox.lv

p.s. Tāpat varat ierosināt kādu (var arī sevi), kura darbus būtu vērts redzēt un kura vārdus - dzirdēt. Ceram, ka šis pasākums izvērsīsies ilgtspējīgs.

Ilze
Publicēts: 06.01.09 11:57
 citēt
Ideja super!
Trešdienas (man) neder.
Cena nebiedriem ir pasmaga.
Publicēts: 06.01.09 13:10
 citēt
galīgi nelaikā :(
Publicēts: 06.01.09 13:14 labots
 citēt
Cooper:galīgi nelaikā :(

Nuss, ja pasāciens tautai iepatiksies, tad varbūt citreiz būs tieši laikā;)
Publicēts: 07.01.09 09:04
 citēt
Man trešdiena ir tieši laikā!
Publicēts: 07.01.09 11:56
 citēt
_1_:ReFoto laikam citi laiki pienākuši, stāstīt par sevi ārpus dzimtā portāla. Gadās. Reklāma jau paliek reklāma.

Nu, katram savs. Tu jau arī liec savas bildes vienā "dzimtajā" saitā, bet komentē citos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):