Par fotogrāphu kļūt nevar - fotogrāfs jābūt dzimušiem... ar nosacījumu, jā tētis bij Pterodaktelis vai.................... sliktākājā gadijumā, Annirs vai Alloxa. Pārējās iespējas ir nepatiesas, pēc definīcijas! (c) Alloxa
Annirs:Haiduka valodniecības pērle: "tas cilvēku moralizē tiekties uz augšu, uz labākām bildēm, kaut gan ne vienmēr izdodās"
ko stulbas smadzenes nespēj sagremot
iztulkoshu Tev latviski: Gari un uzmācīgi runāt par morāles normām, tikumību vai arī klaji sludināt morāli un uzbāzīgi pamācīt cilvēku tiekties uz augšu.... tālāk kā Tavā tekstā. Varbūt ir labi, ka ne vienmēr izdodas....
iztulkoshu Tev latviski: Gari un uzmācīgi runāt par morāles normām, tikumību vai arī klaji sludināt morāli un uzbāzīgi pamācīt cilvēku tiekties uz augšu.... tālāk kā Tavā tekstā. Varbūt ir labi, ka ne vienmēr izdodas....
beidz www.fotoblog.lv... , saits sāk smirdēt. <Gari un uzmācīgi runāt par morāles normām> runā tikai tu, prātvēder. Nespēj sagremot, tā arī pasaki- esmu glupš lauku vecis
blac@78.28.195.33 | 08:29 21.09.2009 [ paldies par komentāru ] Ideja: 1, Izpildījums: 3, Sajūtas: 3. lai būtu godīgi, jo Tu tā gribēji. Nekā personīga tikai mans vērtējums. Nepaskaidrošu, pati liela meitene, sapratīsi.
dansiga:Juhuuu !!!!! BLAC maak likt ne tikai 555 ;-))))
blac@78.28.195.33 | 08:29 21.09.2009 [ paldies par komentāru ] Ideja: 1, Izpildījums: 3, Sajūtas: 3. lai būtu godīgi, jo Tu tā gribēji. Nekā personīga tikai mans vērtējums. Nepaskaidrošu, pati liela meitene, sapratīsi.
[url=http://www.fotoblog.lv/img/180305/?cid=6917
Ha]http://www.fotoblog.lv/img/180305/?cid=6917Ha[/url] ha ha.....
Vil, paldies, vēlreiz ieskatījps Tavos foto veikumos un nepārprotami konstatēju, ka man Tavi padomi.....vismaz fotogrāfēšanā un kvadratēšanā...neprasās! Ja manu vērtējumu zem Tavām bildēm nav, tātad man tās ar nešķiet labas, bet tur ar nav nekādi ieteikumi...tā kā..razošļis! Tu mani nemāci, es tevi arī! (C) IvetaK
Janbo@81.198.25.120 | 18:53 28.09.2009 Balsojums: Izcili! 5 5 5 (+1) A vo patiik . Jaa butu kur peisieties par lenji , par neveikli gaisho foonu , par nepilnigi panjemtu eenu , bet nu zaabagi un skujis , nuuuu , ir LABI!
martc:Janbo@81.198.25.120 | 18:53 28.09.2009 Balsojums: Izcili! 5 5 5 (+1) A vo patiik . Jaa butu kur peisieties par lenji , par neveikli gaisho foonu , par nepilnigi panjemtu eenu , bet nu zaabagi un skujis , nuuuu , ir LABI!
Taa jau domaju , ka shito kaads publices xD Bet zabaki ir smuki Nu skukjim ar nav nevainas
kāds var dot definējumu vārdam "smukbilde"? manuprāt smuka bilde ir tā, kurā ir saskatāmi vismaz kaut kādi mākslas elementi. plastmasīga līdz pēdējai niansei atstrādāta standartbilde ar smuku modeli (neatkarīgi no dzimuma) bez grama mākslas, ir izcila bilde (vārds izcili šai gadījumā - pēc bloga balsojuma iespējamiem kritērijiem), bet ne smuka.
alvils:kāds var dot definējumu vārdam "smukbilde"? manuprāt smuka bilde ir tā, kurā ir saskatāmi vismaz kaut kādi mākslas elementi. plastmasīga līdz pēdējai niansei atstrādāta standartbilde ar smuku modeli (neatkarīgi no dzimuma) bez grama mākslas, ir izcila bilde (vārds izcili šai gadījumā - pēc bloga balsojuma iespējamiem kritērijiem), bet ne smuka.
''vismaz kautkaadi maaxlas elementi''......... neee tas nav raadiitaajs
alvils:kāds var dot definējumu vārdam "smukbilde"? manuprāt smuka bilde ir tā, kurā ir saskatāmi vismaz kaut kādi mākslas elementi. plastmasīga līdz pēdējai niansei atstrādāta standartbilde ar smuku modeli (neatkarīgi no dzimuma) bez grama mākslas, ir izcila bilde (vārds izcili šai gadījumā - pēc bloga balsojuma iespējamiem kritērijiem), bet ne smuka.
''vismaz kautkaadi maaxlas elementi''......... neee tas nav raadiitaajs
runāt jau var par jebko. arī par berlīnes melno kvadrātu. bet kas no tā?!
aizrunaasies liidz Maļevičam, a tur tālāk skaties vēl kas no mākslas vai kultūrvēstures aizķersies,.... varēs apjēgt cik kurai idejai gadu un kā tās pasniegtas vecvectēvu laikā... interesanti + varbūt atkrīt pūles
IvetaK@93.177.204.169 | 09:42 27.09.2009 jā, nu domāju, ka stāsts ir...Rāmis, nu vispār, es to nesauktu par rāmi...vienkārši fons, domāts... Un maza bildīte...tas tā, lai uztvertu svarīgās lietas, nevis pētītu pikseļu kvalitāti...Bilde jau jāskatās kopskatā, nevis rullējot pa ekrānu augšā lejā...