"Ar pašpietiekamību nav jālepojas. Tas ir sliktākais, kā sevi un savus darbus var raksturot mākslinieks." (c) kamambers = Annirsa sekotājs (последователь)...
Raivis_Purins: "Jes... Tātad es neesmmu viens, tagad es arīvarēšu masturbēt. yeah. tātad, ņemam rokās sasaru, apmērējam mazliet, n_g, tad tālāk iemērcam to haidukā un gatavs lunis. Heh, atraduši, kuri savas sirmās pakaļas slavēt. Jaunie, jums liek pa žokli divos vārtos. es teiktu tā, Jūs sevi esat izsmēluši. tā tik turēt ..."
Schnircks:Janbo@78.84.28.35 | 00:50 10.10.2009 Ideja: 1, Izpildījums: 1, Sajūtas: 1. Krutis ir tik lielas kaa (un te nak paris salidzinajumi muu muu). Tieshi otradi krushu galiem jabut redzamiem , savadak liekas ka sieviete ir kaa deelis. Tiesham nepatik
blac@78.28.195.33 | 16:43 21.10.2009 Balsojums: Patīk! Labs atsevišķs momentuzņēmums. Ši bilde pati par sevi ir laba, redzamais skrējiena ceļš, pēdas udenī, ir labi Schnircks ir lūzeris, kiurš pasācis apdirst citu darbus jo savus velk no pakalas laukā.
Mandalay:da `blac` visām bildēm liek "patīk" un 555... ieraug pupus un putas uz mutes
Esmu sašutināts par tām putām uz mutes. Man parasti saceļas ja redzu plikas krūtis, bet putas... nu nē vēl neslimoju ar krītamo kaiti. Man prieks, ka jums patīk mani vērrtējumi par jūsu bildēm. Man ļoti patīk Jūsus fotomāksla. Jūs esat izcila fotogrāfe, kā arī izcila māksliniece, bet tā kā Jūs neliekat bildes uz kritiku, man neiznāk Jums ielikt izcili, ko nekavējoties darītu aplūkojot un novērtējot jūsu māksliniecisko izpausmu piepildītās gleznas. Jā gleznas. Jūsu momentuzņēmumi mani uzrunā, kā gleznas.
Alloxa:FBlogā pārsvarā tusejas paši kursu pasniedzēji, lielmeistarIEM - portreti pasniedz kā pārslēgt ISO, petersoni - kā ieladēt 6x6 filmiņu, gudri - kā izgerbt modeli, luņi - kā nopelnīt "limonu", alloxas - kā tikt pie zilās zvaigznītes, densiga - kā "burzēties" pa kursiem un t.t..
Ievish: ir svarīgi atcerēties, ka lielajām parastās tautas masām visi šie sīkumi ap ko te ņemas Gudris un Portreti ir kaķim zem astes. Un viņi kaut ko tādu pamana TIKAI tad, ja kāds paziņa/draugs vai guru iebaksta ar pirkstu un pievērš uzmanību.
IvetaK: "šitādu mākslu mani neviens nepiespiestu iet skatīties..." Saskaitīju komentus zem bildes - vismaz 10 reizes ir ienākts paskatīties )) Resurss: www.fotoblog.lv...