grebcha@195.13.162.46 | 13:23 29.10.2009 Atskaitot vietu kur šīs bildes ir uzņemtas te nekā cita oriģināla nav ... bez norādes uz Jelgavas cietumu, būtu vienkārši sūdīgas bomžatņika bildes, kādu ir redzēts simtiem... Ar nedaudz labāku izpildījumu būtu OK...
Eltons:Miers arī man nav vajadzīgs, lai jau ķengājas tas mūsu zili-zvaigžņainais masturbētājs vai kā viņu tur... Vienīgi jāignorē viņš gan, tas nu fakts, JO ... lai kāds viņš tur labākais fotogrāfs bet jēgas no viņa negatīvisma nekādas.
Eltons:Miers arī man nav vajadzīgs, lai jau ķengājas tas mūsu zili-zvaigžņainais masturbētājs vai kā viņu tur... Vienīgi jāignorē viņš gan, tas nu fakts, JO ... lai kāds viņš tur labākais fotogrāfs bet jēgas no viņa negatīvisma nekādas.
Dansiga: bergaupuris, tu tieshaam nepieljauj iespeeju, ka tava muteriite - taa vecaa klasiskaa briljjainaa kobra BU: Mana muterīte salīdzinot ar tevi ir sniegbaltīte kristāla kurpītēs. Dansiga: bergaupuris, kad nespeej oponeet - tad saak braukt augumaa sen bija jaapamana, ka es daudzaas teemaas kluseeju - vai nu man teema riebj, vai es tai teemaa esmu nezinosha
Alvils: Es čomam pajautāju: "Kas man nepieciešams, lai es būtu spējīgs uzņemt šādu bildi?" (attēls ar alni) Viņš man atbildēja: "Tev vajadzīga Mamiya". Tad nu es lūkojos pēc iespējas nopirkt vienu.
Vai vairāku lietotāju ar nikneimos iekļautu vārdu "traktors", un neskaitāmu bilžu ar traktoriem parādīšanās varētu nozīmēt to, ka lietotājs Schnircks drīz izdzēsīsies ? (c) bergaupuris1/obama=shit
zo:Haiduks@87.110.172.149 | 11:25 08.11.2009 oms, kad bildēju, nedomāju,
nabaga oms akls, ka nebij to pamanījis?
Izvilkt 3 vārdus no teksta un pasniegt kā citātu, var tikai pajolīši no , liekās Jelgavas (zo un Maris) Pilns teksts ir te. [x] Haiduks@87.110.172.149 | 11:25 08.11.2009 oms, kad bildēju, nedomāju, ka montēšu kopā , tas radās, kad paziņoja, ka uz Jumc2 jāņem līdzi bilde... ideja bija, ka viņa ar roku spiež mākoni, bet tad galīgi gaismu (ne)saderība bija garām...
Gribu redzēt, kā ies visiem ar Jumts3 uzdevumu, bet iesaku ātri sameklējiet zo, vai Mari un uzbildējiet- būs Jumtc aizbraucis
Dansiga: kaads nu kuram ir lielais plosts;-)))) Maris: šis tomēr ir publisks mēdijs - tāpēc pro no malas smaida par zaļknābjiem kas lietas sauc neīstajos vārdos
ak34:"Versatile, sūds par vēju, bet tā tante ir savā būtībā ir pret Latviju un tikai par savu amatu un \m/ \m/. Tāpēc vien viņai tagad būtu klusībā jāsēž pa mūsu naudu nopirktajā un atremontētajā dzīvoklī. Principā viņu ietekmīgam amatam nedrīkst tuvāk par divušāvienu attālumu laist"
Schnircks : (lasīt bez steigas - lai atklātos visa VV atbildes geniālitāte) "Te nu gan nepiekrītu Tev... Ir gadījies būt ar viņu kopā dažās vizītēs- var daudz kas nepatikt, bet pārmest, ka viņa pret Latviju- tur gan nav tiesa. Visraksturīgākais bija, kad viņa pamatīgi sabāza žīdu profesoriem par latviešu leģionāriem Telavivā tikšanās laikā." !!!