Njā, moderatori, lūdzu, paskaties Mr. Haiduka IP adresi, vai tik tā nav no kādas psihiatriskās slimnīcas, rehabilitācijas centra, jeb suņu patversmes. Ja pat cilvēks nesagremo to, kas ar lieliem burtiem rakstīts. (c) welns
blac (C) Publicēts: 19.11.09 13:03 Vanderfons: Pēc forumā lasāmajām diskusijām dažreiz rodas jautājums ... kas ir tas, ko šie kungi - Haiduks, Linkman, Alloxa, Schnirks un citi dara ar fotogrāfiju un tās sakarā? Ir jau te vēl padaudz lietotāju, pēc 50. Laikam Dansiga, viens otrs kailfoto plenēru dalībnieks (tur, cik saprotams, vīru pēc 50 netrūkst).
Man nav ne jausmas. Un Jums? Manuprāt, ir vērojami zināmi manipulācijas momenti. Ar savu mūldēšanu esi aizmuldējies līdz stadijai, kad smadzenes paliek spožas un gludas, kā spogulis. Ar to arī tevi apsveicu. Turpini o..nēt piņainais. (tas par mūsu fotoGuru Vanderfonu)
ritikoff texti, kaa pieklaajiigi jaarunaa un jaauzvedaas;-)))
1. tev vispar padodas vairak citus meginat likt pie plintusa bet psai laza aiz lazas nak ara, varbut pamegini panemt pauzu no spamosanas un paskaties ko citi dara, no tiem kurus tu pa dzivi centies pamacit
2. Man dzili vienalga ko tu saki, jo tadas izgasanas ka no modes skates bildes es vel neesmu redzejs no tavas puses, gribeji gudri pateikt, bet eali pilnigi apdirsies pilna spiediena...
3. tu tiesam esi uz pilnu galvu akla
4. ta ka tomer savu runasanas caurumu nedaudz piever ciet
5. Tu tacu saki ka gudra tante, bet nedaudz padoma varbut par to cik tu apniki visiem ar savu kritiku, un paskaties uz saviem sedevriem..
6. Piedod, bet mani tiesam gaida mils cilveks, un es nevelos veltit laiku sieviete kurai pa 50 gadiem neviens nevareja ieskaidrot ka ir pieklaigi...
7. zeel ka nav neviena kas parupesies par tevim, kurs izpidis to varondarbu, var teiks zeelsirdibas un labdaribas akciju un izkniebs tevi ta lai tev nedelu rokas tric un lai tev pazud velme spamot...
Labak but cilvekam kuru sauks pa slimu, nevis iet un neta rakstit vienu bet pie satiksanas parmizt jegu un njunjat...
Tev Reini sirdsnigi iesaku mutiti pievert, kamer zobus neapuksteji...
To ka runat tu meisters visi zin, bet pa dzeku tevi nosaukt nevar, jo acis man skatoties tu ar pilnam biksem un tricosam rokam atvainojes, bet pirmais ko izdariji atbraucot majas visu to scenu apgriezi ar kajam otradak!
Un tagad nelej te udenus ka tev tehniku dauzija, jo es tev piedavaju nolikt vinu vai atdot draudzenei Ka ari ka drebes tev kads plesa, tevi loti pieklaigi pietureju uzliekot roku uz pleca un piedavajot izdarit to ko soliji man te viena posta - tatad sadot man pa muti
Bet tu parmizi, un tas ir viens liels fakts
Ta ka civini talak mans dziedosais putns no sarkanas gramatas! Tevi rezervacija janodod, lai tevi ka driz pazudusu sugu aizsarga, no tadiem trakiem krieviem ka es Jo tadi ka es zem banaliem nikiem neslejas, un ja kads atlaujas aiskart manu uzvardu venmer bus gatavi palugt atbildet par saviem vardiem
ritikoff:Labak but cilvekam kuru sauks pa slimu, nevis iet un neta rakstit vienu bet pie satiksanas parmizt jegu un njunjat...
Tev Reini sirdsnigi iesaku mutiti pievert, kamer zobus neapuksteji...
To ka runat tu meisters visi zin, bet pa dzeku tevi nosaukt nevar, jo acis man skatoties tu ar pilnam biksem un tricosam rokam atvainojes, bet pirmais ko izdariji atbraucot majas visu to scenu apgriezi ar kajam otradak!
Un tagad nelej te udenus ka tev tehniku dauzija, jo es tev piedavaju nolikt vinu vai atdot draudzenei Ka ari ka drebes tev kads plesa, tevi loti pieklaigi pietureju uzliekot roku uz pleca un piedavajot izdarit to ko soliji man te viena posta - tatad sadot man pa muti
Bet tu parmizi, un tas ir viens liels fakts
Ta ka civini talak mans dziedosais putns no sarkanas gramatas! Tevi rezervacija janodod, lai tevi ka driz pazudusu sugu aizsarga, no tadiem trakiem krieviem ka es Jo tadi ka es zem banaliem nikiem neslejas, un ja kads atlaujas aiskart manu uzvardu venmer bus gatavi palugt atbildet par saviem vardiem
Zeel ka tev to nesaprast!
gan jau sho vareeji privaati aizsuutiit lai nebuutu jaaraada sava praata bezgaliigais potenciaals
web resursos dažādos šie saīsinājumi tiek dažādi lietoti. rezultātā nav vairs skaidrs, kurš apzīmējums attiecas uz crop, kurš uz pilnmatricu. skaidrs, ka ar FF apzīmē FonoFestu, bet ar DX apzīmē kaut ko citu. Savukārt FX ir manīts kā sinonīms DX, respektīvi, reviewos ir rakstīts "šis lēcs tik pat labi derēs uz FX kamerām kā uz FF kamerām" utlmldz. bet nu jā, kens rokwels, kas laikam ir fotopasaules terminoloģijas un saīsinājumu paraugs, ar FX apzīmē FF.
web resursos dažādos šie saīsinājumi tiek dažādi lietoti. rezultātā nav vairs skaidrs, kurš apzīmējums attiecas uz crop, kurš uz pilnmatricu. skaidrs, ka ar FF apzīmē FonoFestu, bet ar DX apzīmē kaut ko citu. Savukārt FX ir manīts kā sinonīms DX, respektīvi, reviewos ir rakstīts "šis lēcs tik pat labi derēs uz FX kamerām kā uz FF kamerām" utlmldz. bet nu jā, kens rokwels, kas laikam ir fotopasaules terminoloģijas un saīsinājumu paraugs, ar FX apzīmē FF.
a uz pilnā kadra nikoniem nav marķējums fx?
labajaa apaksheejaa stuurii
skaidriibai: DX-kropētās matricas, FX-pilnā kadra matricas, objektīvi kuri paredzēti FX derēs uz DX, bet otrādi gan nē (uzlikt varēs, bildēt varbūt arī bet risks ka kadra malas būs melnas). tākā teikt ka FX ir sinonīms DX gluži nevarētu.
Nesen vēl vienu tādu dzejnieku 4 promiļu reibumā uz ielas atrada. Diemžēl nomira mākslinieks. Žēl. Dzejniekiem dzert, dzejot un mirt skumjos apstākļos nav nekas neparasts - M. Melgalvs, piemēram. Jādzejo uzmanīgāk. Vai jādzer mazāk.
Varbūt Vilberto jau ir nonācis šādas izvēles priekšā, kas lai zina.
Nesen vēl vienu tādu dzejnieku 4 promiļu reibumā uz ielas atrada. Diemžēl nomira mākslinieks. Žēl. Dzejniekiem dzert, dzejot un mirt skumjos apstākļos nav nekas neparasts - M. Melgalvs, piemēram. Jādzejo uzmanīgāk. Vai jādzer mazāk.
Varbūt Vilberto jau ir nonācis šādas izvēles priekšā, kas lai zina.
Rādās, ka Vilmāra rīmes Tev tomēr knābj ribās... Nu ko, tad jau vēl jo vairāk - cepuri nost (bet ne Tu, Vanderfons, jo, ja var ticēt dzejnieka teiktajam, Tev abas galvas plikas, apsaldēsies vēl un nomrisi (i bez visa akohola))!
Ir dzeja, ir rīmes, un ir peršas. Nekā tāda. Tad jau var teikt arī, ka manas piezīmes par Vilberto knābj tev dzimumloceklī (par to tu visbiežāk pēdējā laikā esi rakstījis). Uzmanies, galiņš ir jūtīgs!
Vanderfons:Vilberto knābj tev dzimumloceklī (par to tu visbiežāk pēdējā laikā esi rakstījis). Uzmanies, galiņš ir jūtīgs!
Tavas fantāzijas lidojumiem nav robežu. Bet dīvaini, ka spēj drukāt (klaviatūra tak parasti ir priekšā) ar trako kreklu mugurā... Laikam īpašas iemaņas...
Ar laiku viss ir kārtībā. Kompotenti (c) orgāni to apliecina ziņās. Par tevi nebūtu tik drošs. Pavei, tandēms Schnirks - Aitinaa vai Schnirks - Dansiga, tur ir sava jēga un ticamība. Sievišķais pie vīrišķā tiecas - lai arī tikai čatā, kā izskatās.
Bet tev tad kas ar to Vilberto? Atkal divi vīri kaut kur ir sagājuši kopā?
Ko lai dara, ja šīs izrāda simpātijas, kā tad "netusēsi". It kā. Cik atceros, tu taču esi unikāls ("man stāv" c Alvils). Tad jau piekrišanai bija jābūt lielai, uz visādu apdalīto Vanderfonu rēķina.
"Gejs", starp citu, ir sieviešu leksikas vārds. Vīrieši saka: "zilais", "pediņš", "mīkstais".
Ko tev ir devusi tāda tusēšanās ar večiem? Iespēja paspaidīt citu kameru pogas ir uzskatāma par ieguvumu? Varbūt kādu pēcapstrādes paņēmienu, par kuru nevarēji izlasīt pats, apguvi? Priekš kam tu to dari? Varbūt tomēr, lai iepatiktos?
Es drīzāk teiktu, ka amerikānisms. Sieviešu un vīriešu leksikas vārdos iedomāties dalīt latviešu valodu - vēlviens apliecinājums tam, ka jāsalsts, jāmirkst, uz svaigznēm guļamās stundās jālūkojas (jumts aizbraucis, vairs nav). Bet izcelsme vārdam "gay" interesanta. Līdzīgi kā populārajam ikdienā lietojamajam vārdam "ass".
Vanderfons:Ko tev ir devusi tāda tusēšanās ar večiem? Iespēja paspaidīt citu kameru pogas ir uzskatāma par ieguvumu?
Nu, ja jau Tu all life long esi, kā normalam memmītim pienākas, tik ar bābām tusējies, tad saprotams arī, ka šādu jautājumu uzdod, jo nekāda priekšstata par to, ko nozīmē tusēties ar večiem (ja runa NAV par seksuālām attiecībām). To arī nav jēgas skaidrot. Ja pats neesi vecis, Tev to nesaprast... Diemžēl, bet patiesi.