Alvil piedrāzt reitingus un priecaajies par reālu kritiku - labaak lai bildi nodirš neka saliek 555 un patīk pa čomam - mēs no tā tikai iegūstam - ja māki izdarīt pareizos secinājumus no kritikas un nepeerties par katru pateikto vārdu (c) Mono
Palasi ziepiites topiku par to, kur palikusi pirtiņa, palasi Maris, un pasaki, vai mērkaķu būris viņam jaf naf pirmērots??? Nu baigais varonis, ierēcējs, latvijas foto zelta fonds... bet manās acīs mēslu vagulis. Ja blogs man nebūtu mīļš saits, sen to pamestu. Visiem jauku vakarēšanu . (c) Haiduks
Yellow Blue Bus = "я люблю Вас" Horror Show = "хорошо" Near Bird = "не ебёт" My On Ass = "Майонез" Chess Knock = "Чеснок" True Bar = "Труба" Our device is Korea = "Одевайся скорее" Pale Man = "Пельмень" Blue Water = "Блевота" Tall chalk = "толчок" Peace Duke = "Пиздюк" Peace Death = "пиздец". Chop is dish - "Чо пиздишь Your Bunny Wrote - Ёбаный в рот
mr_mazais:Yellow Blue Bus = "я люблю Вас" Horror Show = "хорошо" Near Bird = "не ебёт" My On Ass = "Майонез" Chess Knock = "Чеснок" True Bar = "Труба" Our device is Korea = "Одевайся скорее" Pale Man = "Пельмень" Blue Water = "Блевота" Tall chalk = "толчок" Peace Duke = "Пиздюк" Peace Death = "пиздец". Chop is dish - "Чо пиздишь Your Bunny Wrote - Ёбаный в рот
Nenormāli kruts! Pārsmējos. Vienīgi to vajadzēja laikam likt sadaļā FUN 9, nea?
mr_mazais:Yellow Blue Bus = "я люблю Вас" Horror Show = "хорошо" Near Bird = "не ебёт" My On Ass = "Майонез" Chess Knock = "Чеснок" True Bar = "Труба" Our device is Korea = "Одевайся скорее" Pale Man = "Пельмень" Blue Water = "Блевота" Tall chalk = "толчок" Peace Duke = "Пиздюк" Peace Death = "пиздец". Chop is dish - "Чо пиздишь Your Bunny Wrote - Ёбаный в рот
Nenormāli kruts! Pārsmējos. Vienīgi to vajadzēja laikam likt sadaļā FUN 9, nea?
Publicēts: 04.03.09 15:56 es bildes taisu no Rawa taapeec man +/- pie kājas cik pareizi noeksponēts
Publicēts: 04.03.09 16:02 Nu nav tik traki - apskaties man galerijaa pirmaas divas bildes no taas pashas sesijas - tur viss bij ideaali noeksponēts - šiten vienkārši lampa pa tālu bij tāpēc i gaisma nedavilka !
Juris aiziet pie daktera un saka-man liekas,ka ar mani viss nav kārtībā,Rihards lielās,ka varot naktī astoņas reizes,bet man ar mocībām trīs reizes izdodas. Dakteris saka-apsēdies,atver muti,parādi mēli. Juris parāda. Dakteris nomierina-neredzu nekādas komplikācijas,lai Tu nevarētu stāstīt to pašu ko Rihards...
alvils - nav grūti iedomāties, ko "baltā galva" stāsta un rāda čalim pēc tam, kad divi zaķi tiko ko pagājuši garām, varbūt pat uz šamiem paskatījušies. )