Par cik pirmā versija šai tēmai normāli gļuko dzēsto komentāru dēļ, iesāku te jaunu. Rakstam atrastos SPILGTOS izteicienus. Spilgts uzreiz nenozīmē smieklīgs, tomēr arī smieklīgie der. Cerams, ka šoreiz nesāksies vienam otra "aplikšana", lai nevajadzētu admiņiem dzēst komentārus, tādejādi sabojājot arī šo tēmu.
Iesākumam te daži citādi, kas šodien iepatikās man:
1. mans viedoklis- atspārda... un dzīvot var ļoti labi (c) petersonsphoto
2. Ainava degunu pēkšņi neurbinās, tas tiesa. (c) _1_
3. vienkarshi - es uz ielas nedzeru ;-p;-))) (c) dansiga
4. jā, man arī vidusskolā čaļi teica, ka krūtīs esot gan intelekts, gan lielākais spēks (c) zverja
5. CYKAHC@195.244.135.99 | 12:41 06.01.2009 Balsojums anulēts balsojot nepamaniiju kas ir autors. sorii. (c) CYKAHC
Nekonkurējošais portāls delfi.lv arī izcēlies: "PAGĀJUŠĀ gada rudenī tika celta apsūdzība kādam 17 gadus vecam jaunietim par kāda taksometra vadītāja - 1973.gadā dzimuša vīrieša - slepkavību ŠĀ GADA 24.jūlijā, kas notika Rīgā, Salamandras ielā." Patīkami, ka policisti krīzes laikā izgudrojuši efektīvu līdzekli noziegumu novēršanai - laika mašīnu.
Un tam nav nekāda sakara ar pimpi, kurš it kā, tavuprāt, vada 555 balsotājus pie brūnacaino meiču bildēm. Tā ir zemapziņa, kas vada, ne jau pimpis. (c) portreti
Es arī atļaušos kko ielikt te.. versatile:"Oskarinj, skaistulit, maldies - bijushaas (ar, atljaushos teikt, pat smukakiem piena dziedzeriem ka tavas nesenas bldes, bet nu par gaumi jau nestridas ) esmu bildejis samera daudz..."
secinājums- acīmredzot "bijušās" ir bijušas gotiņas )
Tai briidii, kad visapkaart pa gaisu plivinaas steki, kulaki un da jebkas, tai skaitaa ari pipargaaze, Tev jaasaprot, ka nez kad veel Tu tiksi pie shaada materiaala! Tev nav vairs zheel ne savas galvas, ne savas kameras, ....Tu mochii... (c) punchart
Scully@81.198.61.58 | 21:05 18.01.2009 Mm, interesanti... a to ekspozīcijas laiku var pašai manuāli uzstādīt, vai arī tas tiek automātiski mainīts atkarībā no tā, kādu fokusējumu es uzlieku?
full_clip:Scully@81.198.61.58 | 21:05 18.01.2009 Mm, interesanti... a to ekspozīcijas laiku var pašai manuāli uzstādīt, vai arī tas tiek automātiski mainīts atkarībā no tā, kādu fokusējumu es uzlieku?