a vispaar buutu bail, man jau simto reizi grib kaut ko iestaastiit par baigo staaveeshanu... nu nez - normaali cilveeki tak nebljaustaas apkaart pa pasauli - man staav, e kaada man potence... (c) Annirs
Karoč mūšdienu patēriņa seja bija tāda, ka neko jēdzīgu pašiem neražojot mēs pirkām lietas, kas mums nav vajadzīgas, par naudu, kas nepiederēja mums pašiem, lai pazīmētos tiem, kuriem mēs nemaz nepatīkam...
Karoč mūšdienu patēriņa seja bija tāda, ka neko jēdzīgu pašiem neražojot mēs pirkām lietas, kas mums nav vajadzīgas, par naudu, kas nepiederēja mums pašiem, lai pazīmētos tiem, kuriem mēs nemaz nepatīkam...
Beedarts:man patiik, tikai nepatiik , ka bildes atkaartojas ... Ok - liela abilde un blakus detaljas no bildes, bet ne ka visa bilde atkaartojas (c) dansiga
tas laikam piektdienas vakarā rakstīts, labā pālī............
Pēdejo reizi citēju Mari: <bet sazin kā būs, kad gadi pienāks - varbūt arī izkūkošu beidzamo jēgu,> Mari, tev tas nedraud, jo lai kaut ko izkūkotu, kaut kam ir jābūt... Tu stulbais pajolīt, izlasi, kas tur rakstīts www.tetiem.lv... , pēc tam padomā, ko tu raksti zem šāda teksta. Bet vienreiz jaf rakstīju, ja tev no tā noiet, turpini par visiem ierēkt. Haiduks