Ja Haidukam reiz ienāks prātā atvainoties par savas izredzētības stūķēšanu citiem tieši uztveres atverē, nevienam nebūs domu kaplis jāsalauž pret viņa nesatricināmā ego klinti. Un Māris ietaupīs Amazonmeža papīru, neizrakstot nekritiskiem, bet gados izturētiem pilsoņiem arvien jaunas receptes pret neizārstējamu slimību. Baigi apnicīgi pat retrospektīvi. Un galvenais, nulle efekta un respekta. (c) norchapersonigi:face-angel:
norchapersonigi:kāda tur pēcapstrāde...palaiž automātu šopā pēc vienas bilžas parauga un būtu ok, tik sīkajai būtu jāiedod piečuks, lai datoru vakarā neaiztiek (c)
Annirs:Ironia : Tu sev paduses un kājstarpi skuj vai vaksē ? ...vai arii Tev tur viss ir dabīgi ? (C) Gudris M/S
LOOL nuo kresla nokritu :d
bet interesentiem man ir normaals mežs, lai nevajadzetu teret naudu siltai apakšveļai un lai uzturetu taisnu muguru, padušu bizes sasienu kopaa uz muguras :face-monkey:
mjā..., bildē sniegpulkstenītes ir baltas. ja kas. ja nomoc redzes traucējumi, aizej pie acu ārsta. www.fotoblog.lv... Bet varbūt tiešām iet dakterim atrādīties.
Gita_B@87.110.41.151 | 01:11 13.04.2009 [ paldies par komentāru ] Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5. Emocijas dabīgas, viss forši, bilde ļoti patīk. Vienīgais, kas ne visai - plauksta, pret kuru meitene atspiežas, atgādina putna kāju...
Annirs VS Gudris ticību karos gudrim vai nu maksaa (kaut gan es neticu - pietiek pasiit citus topikus) vai arii beerniibaa peerts paarmainjus ar canon un nikon kakla siksnu... cita izskaidrojuma man nav...
un nesaaksim runaat par pareizaam audzinaashanaam, ja visu vareetu pareizi izaudzinaat, tad jaunieshus nevilinaatu prostituucijas un narkomaanijas tiiklos. Un taa taada pati smadzenju pishana vien ir. (c) Annirs
Haiduks:un nesaaksim runaat par pareizaam audzinaashanaam, ja visu vareetu pareizi izaudzinaat, tad jaunieshus nevilinaatu prostituucijas un narkomaanijas tiiklos. Un taa taada pati smadzenju pishana vien ir. (c) Annirs
aizmirsi piebilst uz ko tas teemeets, lai tauta zin savus "varonjus" :face-monkey: