eeelmars:Ja pa virsu kādas trīs reizes bildēts, tad netērē laiku, brīnumi nenotiek. BET ja nu tomēr, tad sameklē tamburīnu, un dejo šamaņu deju, kamēr bildes no kartes lec ārā (izskatās kā mazas pelītes)...
„es kāj naudiņš. gamer dičkibelz, jasaspej pa lētam gaselbļaģ iepickd. neKON vai KONen ņigodjit.” – nu nav viš nekāc ventiš. Ja tā rakst ventiš, tad es i Roms pāvesc un Ķīns keizars viena rumpe.
orks:„es kāj naudiņš. gamer dičkibelz, jasaspej pa lētam gaselbļaģ iepickd. neKON vai KONen ņigodjit.” – nu nav viš nekāc ventiš. Ja tā rakst ventiš, tad es i Roms pāvesc un Ķīns keizars viena rumpe.
va ta ventiņ nevar apgreidot savu valodu? tā teikt evolcija
vasis8: - atradu vien Nikon objektīva vāciņu, atdosu īpasniekam pa 4paku alus Mandalay: - haha.. nav lētāk nopirkt jaunu? vasis8: - aliņš kad 2 ls anonīms_: - letu gan tu alu dzer vasis8: - ir stulbi dzert DĀRGU alu, ir jādzer tāds kurš GARŠO! :P anonīms_: tev cesu alus garso? vasis8: nelien manā privatajā dzīvē :*
alvils:vasis8: - atradu vien Nikon objektīva vāciņu, atdosu īpasniekam pa 4paku alus Mandalay: - haha.. nav lētāk nopirkt jaunu? vasis8: - aliņš kad 2 ls anonīms_: - letu gan tu alu dzer vasis8: - ir stulbi dzert DĀRGU alu, ir jādzer tāds kurš GARŠO! :P anonīms_: tev cesu alus garso? vasis8: nelien manā privatajā dzīvē :*
vispār jau stulbi ir dzert dārgu alu un nesaprast, ar ko šis labāks par 3x lētākiem surogātiem...