interesanti, dēļ kādiem vēl citiem apsvērumiem cilvēks pērk kaut ko lētu
starp lēts un slikts ne vienmēr ir velkama vienādības zīme.
piem., dārgais guiness ir nekam nelietojama susla (bundžās, kas nopērkamas iekš LV, cita lieta ir izlejamais iekš UK), bet ir atsevišķi aliņi (nesaukšu konkrētus, tas atkarīgs no gaumes), kas nav diez ko dārgi, bet tīri tā neko iet iekšā.
lēts ne vienmēr ir slikts, tam piekrītu, bet pārsvarā gadījumu cilvēks pērk kaut ko lētu tieši tādēļ, ka tas ir lēts, un tas ir tikai dabiski, tādēļ arī Schnircks komentārs likās dīvains...
nē, ir iela taisnība arī Mārtiņam. bet svarīgs aspekts ir arī tāds, ka nekas nav absolūts, viss ir relatīvs, arī šis pieņēmums. mēdz būt izņēmumi. vispār visādi mēdz būt.
iemeslam, KĀPĒC dzer (lētu vai dārgu) ir nozīme. un to arī viņš rakstīja, ka stulbi, ja izvēles vienīgais iemesls ir lētums. vismaz es to tā sapratu. ne jau slikts tāpēc, ka lēts, bet sliktums tajā, ka vienīgais izvēles faktors ir tas... lētums.
jā, man šobrīd ir sava kompānija. baigi o.k. bet no otras puses... kas ir noteicošais šoreiz tam, ka ir o.k.: sava kompānija vai viskijs... es jau vairāk tākā sliecos domāt par to otro.
fandango: "Kompene pieklibo, citādi, emocionāli labi." www.fotoblog.lv... jā šo būtu pateicis k/k "zaļais" noklusētu... bet autors pozicionē sevi kā PRO!
Alloxa! Shis ir labs piemeers ta, ka vai nu Tu NELASI vai NESAPROTI. Cilveeks raksta: iztulkoshu Tev krieviski: Я би (на твоём месте, Аллоха) цитировал это (мое) высказывание (далее цитата) Taatad... buutu labi, ja ruupiigaak meegjinaatu saprast, ko cilveeki Tev saka (pat jokojoties)
saimnieki pa laimi te nedzivo - tatad "majas" vieta varam rakstit "viesnica" (pa kuras nummurinjiem sharii SL...) .. pelle pa tiem plosaas a CerambyX zin, ka ta nav viesnica un, atshkiriba no SL ielukojas palaataas..
"...neesmu iedziļinājies tavā psiholoģiskajā stāvoklī, da i nivajag man to, bet vairums piekrīt, ka tava rīcība nav normāla, bet visam, kas nav normāls, ir diagnoze..." (c) Gabiz = "vairums"