forum.gif
Tavas top 5 bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Tavas top 5 bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.09 16:39 labots
 citēt
Būtu interesanti redzēt dažādu blogeru top bildes, gan jau ka saliktas pie sekojamām...
Mas ir še: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.01.09 17:12
 citēt
onanēsi?
Publicēts: 06.01.09 17:17
 citēt
Mandalay - izcēlies bļin.

Man pie sekojamajām īpašī nekas nav salikts, bet uz atmiņu varētu kādu top5 atlasīt :)
Publicēts: 06.01.09 17:52 labots
 citēt
redzi, tas tops būtu tik uz vienu sekundi derīgs.. citā dienā jau patiks pavisam citas, so rezumē tas izskatās pēc onanēšanas.

pasmatrel, padračil, pašol spat' :face-monkey:
Publicēts: 06.01.09 18:04 labots
 citēt
http : // content8-foto.inbox.lv / albums87436382 / arvisvanags <-- no šejienes tā onanaētāja bilde ir paņemta :)
Publicēts: 06.01.09 18:05
 citēt
Fiška jau ir nejau top5 no šodienas bildēm, bet vispār kopumā top5 no tā kas blogā redzēts...
Galu galā katram gaume ir cita ;)
Publicēts: 06.01.09 18:16
 citēt
Mandalay:onanēsi?
es biju par Tevi labaakaas domaas
Publicēts: 06.01.09 18:44
 citēt
top5 būtu pa īsu.. turklāt garastāvoklis mainās ikbrīdi... iesp. esi kādu bildi palaidis garām, jo bija sūdīgs garīgais un "neesi sapratis dziļo domu", bet fotoblog topā tas skaitās šedevrs... nu kamon, paņem sadaļu "Fototops" un esi laimīgs... tur +/- viss ir.
Publicēts: 06.01.09 19:46
 citēt
talavietis:... lasīt kaut ko rupju zem savām bildēm es tomēr negribētu...
es arī glupības negribu zem savām bildēm lasīt, bet nākās. gadās, ka jūtu uzplūdā parakstu zem bildi, ka ziepene otrādi vai, ka iz'curāties vajag birms bildēšanās, lai nav sarkanas acis bildē. vai, ka pakaļkājas nelāga nokadrētas. nu, biežāk jau ne fotoblogā. uzrakstu un aizmirstu. a pēc tam skatos, oi, oi, oi.
Publicēts: 06.01.09 20:15
 citēt
Ar ko tad es aizskāru? Onanēšana ir šādu "savu topu" sastādīšana. Nevienu bildi/autoru es te neaplieku un arī nekad neko sliktu nerakstu zem bildēm (jo 100% izlaižu un netērēju laiku).

Principā jebkurā +/- labā fotosaitā ir savs kopējais tops/reitings, nu tad atver un skaties. Nevis uzbāz personīgo skatu katrā malā.

Spilgts piemērs TVNet mūzikas albūmu tops - nu priekšmanis tur bija 99.9% drazas, jo nav mana gaume.. Tas pats ir pikseļdrāšana, win_vs_linux, digi_vs_filma un t.t. Kād jēga no pirmām 5 izvilktām bildēm, kas iekrīt acīs tieši "posta submitošanas laikā"..!? nekāda.
Publicēts: 06.01.09 21:27
 citēt
Necit'ejot pirmo atbildu- man naf t'ada laika , lai apskat'itu visas fotoblog bildes, un neapskat'ijis visas vismaz virs 6.25, kādu var aizvainot paviršā pieejā,
- tas ir, gadījuma rakstura bildes izliekot par TOP...
TĀPĒC JAUTĀJUMS AUTORAM- no cik bildēm izvēlējies un kādi bija tavi kritēriji... un tas ir bez uzbraukšanas, vienkārši interesē cik lielu laiku esi veltījis apskatot bildes... Manuprāt vajadzētu ap mēnesi ļoti cītīga darba :):):)
Varētu izmantot fototop, bet tur rāda tikai pirmās simts :(
Tāpēc palikšu uzticīgs bloga tautai, un visu laiku fototopa pirmās bildes katrā kategorijā būs manas favorītes.
Un kaut kur piekrītu Mandalay, jo jaf tagad palika žēl tā laika, ko pavadīju neauglīgi pirmā ieraksta ieinteresēts.
Talavieti... Mandalay tev galīgi neuzbrauc, arī bildēm neuzbrauc, bet uzbrauc pavirši pamestajai idejai (mans subjekt;ivs viedoklis pēc nelielas iedziļināšanās tēmā)
Publicēts: 07.01.09 00:57
 citēt
FOTOdurnis:Jā. Kāds nezin kādu saiti kur smukas bildes var paskatīties ? Šiten nefigan nav :(

erfoto.lv

photo.net

mani favorīti. Blogā forums aktīvs a tur bildes labas. Laigan photo.net ar labs forums. Tas tā par vietām kur noteikti der iegriezties ārpus bloga.
Publicēts: 07.01.09 01:27
 citēt
1x.com
Kurš katrs tur savas bildes nenopublicēs, smaga atlase, spēcīga konkurence. Man no 8 (manuprāt) labākajām bildēm vienu pieņēma :) ... Bet acis gan tur var pamielot...
Publicēts: 07.01.09 06:53
 citēt
talavietis:
FOTOdurnis:Jā. Kāds nezin kādu saiti kur smukas bildes var paskatīties ? Šiten nefigan nav :(

------

... ieliec savējās, tad būs... :face-devil-grin:

Bija ielicis, bet nesaņēmis lielās ovācijas apvainojās un izņēma laukā.
Pagaidām ir tikai mutes bajārs.
Publicēts: 07.01.09 09:48
 citēt
Haiduks:Necit'ejot pirmo atbildu- man naf t'ada laika , lai apskat'itu visas fotoblog bildes, un neapskat'ijis visas vismaz virs 6.25, kādu var aizvainot paviršā pieejā,
- tas ir, gadījuma rakstura bildes izliekot par TOP...
TĀPĒC JAUTĀJUMS AUTORAM- no cik bildēm izvēlējies un kādi bija tavi kritēriji... un tas ir bez uzbraukšanas, vienkārši interesē cik lielu laiku esi veltījis apskatot bildes... Manuprāt vajadzētu ap mēnesi ļoti cītīga darba :):):)
Varētu izmantot fototop, bet tur rāda tikai pirmās simts :(
Tāpēc palikšu uzticīgs bloga tautai, un visu laiku fototopa pirmās bildes katrā kategorijā būs manas favorītes.
Un kaut kur piekrītu Mandalay, jo jaf tagad palika žēl tā laika, ko pavadīju neauglīgi pirmā ieraksta ieinteresēts.
Talavieti... Mandalay tev galīgi neuzbrauc, arī bildēm neuzbrauc, bet uzbrauc pavirši pamestajai idejai (mans subjekt;ivs viedoklis pēc nelielas iedziļināšanās tēmā)
Cietām galvām vajag cietas atbildes. Izlasi.Padomā.Paklusē.

Ja man patīk kāda bilde, nospiežu tai "sekot". Mēnešiem ritot, kādas nāk klāt. kādas tiek izmestas. Pusotra gada laikā bija iekrājušās pāris duču bildes, atstāju tās, kuras patīk vislabāk un iepostēju. Žēl, ka Mandalay pasteidzās ar onānismu... tēma aizvirzījās uz inteleta demonstrēšanu... nu neko, bet žēl...
Publicēts: 07.01.09 10:31
 citēt
Mandalay:onanēsi?

Zini, buutu pats savu onaanistu atradis, nevis no mana meila vilcis nost! Ibio!
Publicēts: 07.01.09 10:55
 citēt
CYKAHC:Žēl, ka Mandalay pasteidzās ar onānismu... tēma aizvirzījās uz inteleta demonstrēšanu... nu neko, bet žēl...

ai ai ai.. klasiskā glupība, vērtēt intelektu pēc pārs postiem kaut kādā forumā aiz anonīmā nika.
Es takš teicu - bez konkrēta konteksta topam nav jēgas. Tas pats kas, "sastādiet mīļāko krāsu topu. Man zaļs, dzeltens, pelēks"
Publicēts: 07.01.09 11:20 labots
 citēt
teksts par dračīšanu bija muļķīgs un nevietā. Tu neizmantoji iespēju vienkārši gudri paklusēt. Ja kaut kas nepatīk......vēl dīvaināk - uzbāzies ar savu gudrībiņu
Publicēts: 07.01.09 11:25
 citēt
NilsS:teksts par dračīšanu bija muļķīgs un nevietā. Tu neizmantoji iespēju vienkārši gudri paklusēt. Ja kaut kas nepatīk......vēl dīvaināk - uzbāzies ar savu gudrībiņu

nu ja klusēs tad jau neviens nezinās kurš ir tas gudrais klusētājs :D taka par to nevar but nekadas runas :)
Publicēts: 07.01.09 14:00
 citēt
Mandalay:
CYKAHC:Žēl, ka Mandalay pasteidzās ar onānismu... tēma aizvirzījās uz inteleta demonstrēšanu... nu neko, bet žēl...

ai ai ai.. klasiskā glupība, vērtēt intelektu pēc pārs postiem kaut kādā forumā aiz anonīmā nika.
Es takš teicu - bez konkrēta konteksta topam nav jēgas. Tas pats kas, "sastādiet mīļāko krāsu topu. Man zaļs, dzeltens, pelēks"
Tu esi veel anoniimaaks. Zaljsh dzeltens un peleeks? Klasiska tirlinja kraasu gamma...
kaads konteksts Tev pietruukst??? paraadi man kaadas bildes Tev patiik un es pateikshu kas esi pats!:face-monkey:
Publicēts: 07.01.09 14:51
 citēt
talavietis:http://kodakgirl.canalblog.com/archives/2008/02/28/8123644.html

nupat ar maaksliniekiem shito apspriedaam: viens teica - suuds, otrs - a Tu uztaisi taa... es piebildu... a Tu izdomaa taa...
Publicēts: 07.01.09 15:06
 citēt
CYKANS Publicēts: 07.01.09 09:48 (necitēšu to garo) ja tu tā būtu uzrakstījis, ka tavi favorīti ir radušies tādā nopietnā laika periodā, man nebūtu jārasta, Mandalay arī nebūtu savu ierakstījis, un tev nebūtu jātaisnojās, ka cieta galva, un to pamācību pie spoguļa skaiti, nevis te vietu aizņem.
Izlasīt jaf tu izlasīji, bet ar to padomāšanu tev tomēr pašvaki :)
Publicēts: 07.01.09 15:18
 citēt
nu bljin... vienas dienas laikaa samekleeju pat gadu vecas bides???
nokrenjkjeejies... kaa Tevi nosauca - par vecteevu?:face-monkey:
Publicēts: 08.01.09 10:29
 citēt
arturso:
NilsS:teksts par dračīšanu bija muļķīgs un nevietā. Tu neizmantoji iespēju vienkārši gudri paklusēt. Ja kaut kas nepatīk......vēl dīvaināk - uzbāzies ar savu gudrībiņu

nu ja klusēs tad jau neviens nezinās kurš ir tas gudrais klusētājs :D taka par to nevar but nekadas runas :)

acīmredzot ne katrs spēj atbrīvot no sava spama publisko telpu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):