veeleetos beidzot iegadaties kameru, un esmu noskatiijusi d60 body und tad uzreiz panjemt 18-200mm vr. vai kaadam ir pieredze ar sho,atsauksmes? taakaa man nav bijusi spoguljkamera man laikam vajadzeetu sakt ar vienkarsho galu, bet atsauksmes par d60 ar sho objektiivu esmu dzirdeejusi tikai labaakas.
D80 ir galīgi o.k., a D90 ir dikti dārgs dēļ movie mode, kas fotogrāfam ņefig nav vajadzīgs, tāda ziepīšu fīča. Tad jau, ja maks atļauj, labāk ņemt D200 vai D300. A ja neatļauj, D80!
starp citu nupat elkorā bija ļooti interesants piedāvājums, un proti D90 +18-105 mm kits, kas ir ļoti ass (distorsijas kā jau zūmiem ) + 600tā nikona zipene pa 870 Liekas ( ja kits iet kaut kur ap 800Ls plus mīnus) bet tā kā tu saki : ,,taakaa man nav bijusi spoguljkamera man laikam vajadzeetu sakt ar vienkarsho galu,, tad ļoti iespējams ka tev labāk derētu tomēr D60 , tomēr mazāks ieguldījums, lai saprastu vai gribās.
ieskatījos tavā galerijā ( ko tu bildē) un teikšu kaut ko pavisam citu. Ja tev iznāk naudiņas priekš pašas nosauktā komplekta , tad labāk ņem D90 body + Nikon 50mm F1,4 ( 570 + 180 ) un būs laime pilnībā, par kaut kadu zoomojamu objektīvu domāsi vēlāk ( ss. lv visādi nikona kiti ir piedāvājumā par labām naudiņām)
alvils:uz FF (vai filmas) viss, kas zem 35mm ir platleņķis, uz cropa, viss, kas ir zem 20 (es gan teiktu, ka 25, pat 28 ir platāks par reālo), IR platleņķis.
Maza kļūda uz FX - viss, kas zem 50 (nevis 35) ir pletleņķis un uz DX viss kaz zem 35 ir platleņķis...
alvils:uz FF (vai filmas) viss, kas zem 35mm ir platleņķis, uz cropa, viss, kas ir zem 20 (es gan teiktu, ka 25, pat 28 ir platāks par reālo), IR platleņķis.
Maza kļūda uz FX - viss, kas zem 50 (nevis 35) ir pletleņķis un uz DX viss kaz zem 35 ir platleņķis...
Es ar apsveru domu iegādāties kaut ko līdzīgu .Visu laiku bija doma par to Nikon D90,bet nez kādēļ es tomēr vairāk sāku domāt par Canon EOS 50D, par cik servisa iespējas un ar stikliem labāk tomēr pie mums ir Canonam (vismaz man radās tāds iespaids)
uuber jaunaa d90... vinjai nav pogas "gjeneaalas bildes"... kaadi tad ir labumi? augstaaki iso? vajag bildeet gaismaa... tumsa vienmeer ir tehnisks kompromiss... nezkaapeec cilveeki iedomaajas, ka taa vinji to kakji tajaa melnajaa istabaa nobldees... a ja nu taa kakja tur nemaz nav??? un tad saaks maazhoties ar live view... reeciigi, man koleegjim ir kautkaads tur capops uuberspogulenis un esmu redzeejis vinju bliezham to izstieptaa rokaa... nu neredzu nevienu graujoshu priekshrociibu 90 paar 80
shvaboc:D90 ir jaunāks un krietni labāks bildes ziņā par D200.
Esi viņu salīdzinājis (ar VIENU UN TO PAŠU stiklu, jebkādu, virsū)? gribās parādīt "čok čok", bet nezinu, kā te tādu ikonu dabūt. D200 ir trīs gavas tiesas labākas par D90!
par galvām nezinu. pa trokšņu līniju, šķiet, kabina d90.
CYKAHC:kautkaads tur capops uuberspogulenis un esmu redzeejis vinju bliezham to izstieptaa rokaa... nu neredzu nevienu graujoshu priekshrociibu 90 paar 80
kas vainas bildēt ar kameru izstieptā rokā, kad pie acs turot tikai priekšā asošo pilsonu pakaušus redzi?