forum.gif
Sievietes...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Sievietes...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.09 17:46
 citēt
Daudzās rietumu bankās ieviesti jauni bankomāti, kuri ļauj noņemt naudu no kredītkartes neizkāpjot no automašīnas. Bankomāta izgatavotāji sagatavoja divas instrukcijas:

INSTRUCKIJA VĪRIEŠIEM

1. piebraukt pie bankomāta
2. nolaist stiklu
3. ielikt karti bankomātā un ievadīt PIN kodu
4. ievadīt nepieciešamo summu
5. savākt naudu, karti un kvīti
6. pacelt stiklu
7. aizbraukt

INSTRUCKIJA SIEVIETĒM

1. piebraukt pie bankomāta
2. padot atpakaļ, lai bankomāts būtu pretim logam
3. noraut rokas bremzi, nolaist stiklu
4. atrast somiņu un visu tās saturu izbērt uz pasažieru sēdekļa, lai atrastu karti
5. izslēgt radio
6. pamēģināt ielikt karti bankomātā
7. atvērt durvis, lai aizsniegtos līdz bankomātam
8. ievietot karti
9. izņemt karti un ievietot pareizi
10. pārrakņāt somiņu, lai atrast piezīmju grāmatiņu, kur ierakstīts PIN kods
11. ievadīt PIN kodu
12. nospiest "labot" un ievadīt PIN kodu pareizi
13. ievadīt nepieciešamo summu
14. paskatīties spogulī un pielabot frizūru
15. savākt naudu un kvīti
16. atkal izbērt visu no somiņas, lai atrastu tur maku kur ielikt naudu
17. ielikt kvīti atsevišķā nodalījumā
18. pielabot frizūru
19. nobraukt 5 metrus
20. padot atpakaļ pie bankomāta
21. savākt karti
22. izbērt visu no somiņas, atrast futrāli kartēm un ielikt karti tur
23. parādīt vispārzināmu žestu, ko jūs domājat par vīriešiem, kuri stāv rindā aiz jums
24. nobraukt 5 kilometrus
25. atbrīvot rokas bremzi
Publicēts: 08.01.09 17:54
 citēt
Benzīntankā (Neste A24) piebrauc auto, izkāpj sieviete, pilda degvielu, pēķšņi bāka pilna, bet visa ievietotā naudiņa nav izlietota. Seko jautājums...Varbūt palūkosit kas par lietu, bāka pilna, bet lampiņa joprojām deg?! Skats salonā...deg rokasbremzes lampiņa, iesaku atlaist roceni un jautāju cik ilgi jau tā brauc? Kāds gabaliņš jau esot :) Jautri :)
Publicēts: 08.01.09 18:01
 citēt
Instrukcija sievietēm pārspīlēta :)
Degvielu pildot arī vīrieši grēko, piebrauc, kur pistole pretējā, nevis bākas pusē, ieliek, pilda.., skatās kaut kur jumta griestos un svilpo.. kamēr degviela jau aumaļām gāžas pāri malām.. jauki, pati redzēju..
Publicēts: 08.01.09 18:04
 citēt
Protams, ka pārspīlēta. Gandrīz visi joki tādi ir :face-monkey:
Publicēts: 08.01.09 18:05
 citēt
zverja:Instrukcija sievietēm pārspīlēta :)
Degvielu pildot arī vīrieši grēko, piebrauc, kur pistole pretējā, nevis bākas pusē, ieliek, pilda.., skatās kaut kur jumta griestos un svilpo.. kamēr degviela jau aumaļām gāžas pāri malām.. jauki, pati redzēju..

Tas pats Neste A24, piebrauc vīrietis ar Mitsu, ievieto pistoli bākā, ieliek naudiņu, palaiž uzpildi, zvana telefons, iekāpj salonā, turpinot runāt pa telefonu pēkšņi uzsāk kustību, turklāt strauji...mirklis ....un puse tanka aizbrauc prom, tb pistole palika bākā, šļauka pa zemi, degviela plūst uz zemes, sūkņa agregāts sabojāts, Mitsu aizbrauc tālēs zilajās...skats pa rubuli...jautri :)
Publicēts: 08.01.09 18:07
 citēt
spokss78, Tu laikam strādā Nestē? :face-wink:
Publicēts: 08.01.09 18:09
 citēt

Kas tas par tanku? Vispār dabiski ir, ka degviela pati beidz plūst, tiklīdz pilns...
Publicēts: 08.01.09 18:11
 citēt
briedis, Statoilā tas bija, viņš turēja pistoi rokās, aizgriezies.. un kā gan neturēsi pistoli rokās, ja šļauka pāri mašīnai, ne?
Publicēts: 08.01.09 18:36
 citēt
dindin:estu, ko jūs domājat par vīriešiem, kuri stāv rindā aiz jums
24. nobraukt 5 kilometrus
25. atbrīvot rokas bremzi

nesāks slikti vilkt un nelabi ost jau agrāk?
Publicēts: 08.01.09 18:54
 citēt
zverja:spokss78, Tu laikam strādā Nestē? :face-wink:

Ni ni..nestrādāju gan, bet darbavieta (vaļēja tipa vasarā) bij tieši pretī, tad nu bija ko i paskatīties, i cilvēkiem, kas lūdza palīdzību, palīdzēt :)
Publicēts: 08.01.09 18:55
 citēt
briedis:

Kas tas par tanku? Vispār dabiski ir, ka degviela pati beidz plūst, tiklīdz pilns...

Pistoles mēdz bojāties un tā auto atslēgšanās mēdz arī nenostrādāt :) Uzticies, bet uzmanies :)
Publicēts: 08.01.09 18:57
 citēt
atkarīgs cik tālu pavelk ... paziņa nosvilināja vienu riepu līdz diskam :D

pistolēm ir kkāda faking sistēma, kas neļauj tā darīt, vari spiest cik gribi, kā nāk pilns, tā sit atpakaļ, tad vaig izvilkt ārā un lēnām ieliet tālāk :P
Publicēts: 08.01.09 19:34
 citēt
vai tiešām ar tām sievietēm tik traģiski? nebiju pamanijis...
tas 23.punkc jau gan kļūst par banālu ikdienas skatu. žēl man viņu, jo patiesībā jau viņas vēlas ko citu, tikai nemāk parādīt...
Publicēts: 08.01.09 20:21
 citēt
VulisR, arī tad, ja pistole knapi aizsniedz caurumu? :) nu es jau nezinu, kāds tas darbības princips ir
Publicēts: 08.01.09 22:49
 citēt
Es ar esmu stiepis pāri jumtam, nav problēmu, tik jāpavelk tā šļūtene tā kārtīgāk, viņa jau vēl nāk bik ārā...
Publicēts: 08.01.09 23:06
 citēt
Nupat nesen viens puisis nestes benzotankaa noleejaas no galvas liidz kaajaam ar benciinu - sljauka no pistoles nokrita.... Masiina ar benciinu, zemaa benciins, pac ar benciin.. Un taisni uz balli jaabrauc... :face-surprise:
Publicēts: 08.01.09 23:43
 citēt
es arī esmu lējis pretējā pusē - a ko darīt? statoilā toč principa pēc vairs nebraucu - tas vairs nav DUS bet kaut kāds makdonalds...

a par to roķeni - kad nomainīju autiņus, jaunajam vāģim roķene ir daudz dziļāk ieplūstoša "interjērā" - nevar pamanīt (nu kā - nespiežās acīs :D ) tad man ar pirmajās dienās, kamēr piešāvos, pāris metri uzsākot braukšanu sanāca ar visu roķeni...

atcerējos savu dienu pirms eksāmena - izlēmu izbraukt ar svešu instruktoru.. sanervozējies ielecu šamējā pasātā, sākam braukt - es šim acis pārbolījis - "EU, kas pīkst?"
- "un kā tu domā?"
sāku raustīt drošības jostu, bet gāzes pedāli spiežu aizvien stingrāk...
- "nu ir taču, viss ir - kas pīkst?"
- "roķene, atlaid roķeni!"
- "KOA???"

tā nu krustojuma vidū mašīna tika apturēta un es norāvos pa knaģiem...
Publicēts: 09.01.09 09:10
 citēt
zverja:VulisR, arī tad, ja pistole knapi aizsniedz caurumu? :)

Nē, nē, tā neder, caurumu ir jāaizsniedz kārtīgi, citādi nav jēgas... :)
Publicēts: 09.01.09 12:28
 citēt
shauttra:Nupat nesen viens puisis nestes benzotankaa noleejaas no galvas liidz kaajaam ar benciinu - sljauka no pistoles nokrita.... Masiina ar benciinu, zemaa benciins, pac ar benciin.. Un taisni uz balli jaabrauc... :face-surprise:

vot tas gan ir sūdīgi. Nepaveicās ne pa jokam.. labi ka vēl blakus kāds nepīpēja :)
Publicēts: 09.01.09 18:21
 citēt
briedis:
shauttra:Nupat nesen viens puisis nestes benzotankaa noleejaas no galvas liidz kaajaam ar benciinu - sljauka no pistoles nokrita.... Masiina ar benciinu, zemaa benciins, pac ar benciin.. Un taisni uz balli jaabrauc... :face-surprise:

vot tas gan ir sūdīgi. Nepaveicās ne pa jokam.. labi ka vēl blakus kāds nepīpēja :)

haha :D :D :D divi brāļi akrobāti :D sasmējos :D
Publicēts: 09.01.09 18:32
 citēt
he, buuutu puisis iededzies par Latviju :face-grin:

bet neko, atbrauca tehbrigada un saleeja baakaa bencin pa savu 20nieku, calis 9 litrus bij ieleejis, paareejais pa gaisu....
Publicēts: 09.01.09 18:35
 citēt
shauttra:he, buuutu puisis iededzies par Latviju :face-grin:

bet neko, atbrauca tehbrigada un saleeja baakaa bencin pa savu 20nieku, calis 9 litrus bij ieleejis, paareejais pa gaisu....

jes jes + vel pastāvētu iespēja tikt iekšā CNN ziņās :D
Publicēts: 10.01.09 00:34
 citēt
tak piebrauc no kuras puses gribi, galvenais jau ir dabuut iekshaa tai caurumaa pietiekoshi dzilji, un ir vienalga, vai piepaliidzi ar rokaam, vai ne!!!!
Publicēts: 10.01.09 00:48
 citēt
briedis:.. labi ka vēl blakus kāds nepīpēja :)
no cigaretes bnzīns, īpaši ārā un vēl ziemā tikai filmās aizdegas, īpaši amīšu.
Publicēts: 10.01.09 00:53
 citēt
haralds:
briedis:.. labi ka vēl blakus kāds nepīpēja :)
no cigaretes bnzīns, īpaši ārā un vēl ziemā tikai filmās aizdegas, īpaši amīšu.

ok, alternatīva - statiskā elektrība (īpaši sintētiska jaka) + benzīna tvaiks :))
Publicēts: 10.01.09 01:15
 citēt
briedis:ok, alternatīva - statiskā elektrība (īpaši sintētiska jaka) + benzīna tvaiks :))
vot nezinu. bet tvaiks jau cerīgāk izklausās.
Publicēts: 10.01.09 17:43
 citēt
haralds:
briedis:ok, alternatīva - statiskā elektrība (īpaši sintētiska jaka) + benzīna tvaiks :))
vot nezinu. bet tvaiks jau cerīgāk izklausās.

tieshi taa bendziins jau pats nedeg deg jau tvaiks. man liekas bija taa ka neviena šķidra viela nedeg, deg tikai taas gaaze jeb tvaiki
Publicēts: 10.01.09 18:24
 citēt
Neaprotu, kur mana drauga Alloxa komentārs, ka nekur, nekad, neviens nevar piebraukt bez viņa ztļaujas ? Tiešām nesaprotu... nolaidība no čangaļiem....
Publicēts: 10.01.09 18:47
 citēt
MaVi, Statoilā vairs nav tik daudz cilvēku, atkarīgs gan cikos brauc, bet ar silto un "trekno gadu" laiku nevar salīdzināt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):