forum.gif
Kā Sokolovs dabon šito gatavu ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā Sokolovs dabon šito gatavu ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.09 11:45
 citēt
Portreti:Nu, re, kur es ar sevi! 5 minūtes šopa, taimeris... [url=http://www.fotoblog.lv/img/29101/?cid=13876

Ak]http://www.fotoblog.lv/img/29101/?cid=13876

Ak[/url] dies, ku skaists tu esi (pliks) - nereāāāāls vīrietis!!!
Publicēts: 09.01.09 14:18
 citēt
andre:es apbriinotu Sokolovu ja vina visas bildes taptu bez shopa (smagaa shopa, lipinashans utt), bet panemt gatavu backgroundu, samuhliit nedabiigas gaismas, un pie tam ka vinsh to pats nedara... :( es veel saprastu ja vinsh pats backgroundu uzbildeetu, bet shaubos, driizaak stoki

un iedomiiba vinu nobeigs

it visā piekrītu un atbalstu ;)
Publicēts: 10.01.09 10:19
 citēt
andre:es apbriinotu Sokolovu ja vina visas bildes taptu bez shopa (smagaa shopa, lipinashans utt), bet panemt gatavu backgroundu, samuhliit nedabiigas gaismas, un pie tam ka vinsh to pats nedara... :( es veel saprastu ja vinsh pats backgroundu uzbildeetu, bet shaubos, driizaak stoki

un iedomiiba vinu nobeigs

taisniiba..esmu redzeejis arii izejmateriaalus, nu nekaa tur nav...BET...kas neliedz tik labi iekartoties, dabuut labu datorspecu un skat vins ir pieprasiits prieksh shaadiem zjurnaaliem un komercfoto...un nevienam vairs neinteresee taa ir datorgrafika jeb kas...
Publicēts: 10.01.09 11:37
 citēt
Marchello: dabuut labu datorspecu un skat vins ir pieprasiits prieksh shaadiem zjurnaaliem un komercfoto...un nevienam vairs neinteresee taa ir datorgrafika jeb kas...

Šādiem darbiem vajag PACIETĪGU cilvēku, kuram patīk čikāties. Apmācīt darbam ar slāņiem un krāsu korekcijām var mēneša laikā, ja cilvēks tiešām to vēlas.
Publicēts: 10.01.09 12:38
 citēt
Portreti:
Marchello: dabuut labu datorspecu un skat vins ir pieprasiits prieksh shaadiem zjurnaaliem un komercfoto...un nevienam vairs neinteresee taa ir datorgrafika jeb kas...

Šādiem darbiem vajag PACIETĪGU cilvēku, kuram patīk čikāties. Apmācīt darbam ar slāņiem un krāsu korekcijām var mēneša laikā, ja cilvēks tiešām to vēlas.

tur vajag gaumi un savu stilu. tas ir pats galvenais !!!!! tehniskaas lietas samaaciit var nedeelas laikaa, pieredzi ieguut menesha laikaa un taalaak tik štancēšana
Publicēts: 10.01.09 12:42
 citēt
tik un taas visas ir seenalas
Publicēts: 10.01.09 13:22
 citēt
Interesanti kur var aplūkot daiļmuldētāju " graudus " ???

:face-monkey::face-monkey::face-monkey::face-monkey::face-monkey: ?????
Publicēts: 10.01.09 13:30
 citēt
Ja godīgi, man tā bilde liekas ļoti pieņemama! Skaudība šeit daudziem ir motīvs..
Publicēts: 10.01.09 13:43
 citēt
ne tikai bilde, bet arī meiča :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt