forum.gif
vai TOPI ir interesanti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vai TOPI ir interesanti?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.09 01:28
 citēt
Nezinu kā jums, bet man bieži vien ir galīgi neinteresanti skatīties tos "perfektos" darbus kas atrodas TOPos, jo:
- Vai nu viņi ir pārāk labi, ka uznāk depresija un negribas ņemt vairs aparātu rokā;
- Vai nu arī viņi visi ir kaut kādā ziņā vienveidīgi un atrauti no realitātes;
- Vai arī ...

Bet man liekas, ka vēl interesantāk būtu redzēt tos pašus muļķīgākos darbus (proti, tos kuri ir ieguvuši vai nu viszemāko novērējumu vai arī kuri vispār nav skatīti), jo:
- Tos varētu ļoti vienkārši salīdzināt ar saviem darbiem, lai saprastu kura bilde nu toč neies cauri;
- Tos būtu interesanti aplūkot, jo tā kolekcija regulāri mainītos (tikko to vairaaki aplūko, tā tie vairs nav aizmirstie darbi un tie no turienes pazūd);
- Man liekas ka tas būtu i interesanti i godīgi, ja blakus sadaļai -fotOtops parādītos kāda sadaļa piem -antItops. Vai arī tai pat sadaļā būtu ne tikai nedēļas/mēneša/gada labākās, bet arī nedēļas/mēneša/gada sliktākās bildes!
:face-glasses:
Ko?
Publicēts: 09.01.09 08:48
 citēt
ideja laba, bet darbs ar cimperlīgs adminiem :|
Publicēts: 09.01.09 10:29
 citēt
TOPĀ parasti ir labi ja 1 normala bilde . paareeais banaļņiks......
Publicēts: 09.01.09 10:34
 citēt
sundew:TOPĀ parasti ir labi ja 1 normala bilde . paareeais banaļņiks......

Un antiTOPĀ būs tieši tas pats.
Publicēts: 09.01.09 10:38
 citēt
oij shoreiz pat 1 neatradu :) viena vieniiga cukurota ziema :D
Publicēts: 09.01.09 10:53
 citēt
nu katrs jau var veidot savu topu - kaa sekojamas bildes... a kad es ar savu padaliijos - man uzreiz noprasiija vai es pie taam bideem onaneeju... vot taa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):