Tur jasaka ka ipasji nav ko macities del 2 iemesliem. PIRMART lielu dalju sjo darbu tasijusji PASJU SPICAKO AGENTURU ar desmitiem miljonu budzetu fotografi kuru IESPEJAS parastiem mirstigiem nekad nebus pieejamas. DEL IEMESLA ka vins nekad netiks klat tur kur noklust tie dzeki. VEL liela dalja sjo fotografu darbu tiek cenezetas tas ir PARADAS tikai tie ko ATLAUJ PARADIT tas attiecas uz VISIEM militaro konfliktu zonas stradajosjiem savadak tu nemaz ieksja tur netiec JO musdienu MILITĀRISTIEM ir ISTEKTI divas Kaujas linijas "IENAIDNIEKS" un PRESSE. A viss parejais ir MOMENTFOTO vienkarsji loti lielas veiksmes moments pamatā CILVĒKI no vietējiem mēdijiem kurš gadijeis ISTAJĀ BRĪDĪ ISTAJĀ VIETĀ un 99% gadijumu tā ir VIENĪGĀ bilde tam feisam kura jebkad nopullicē PLASJĀK nkekā viņa MĒDIJĀ Vēl ir viena prakse ar sjim bildēm TIKAI AGENTŪRAS NOSAUKUMS gluzji vienkarsji BILDI dabin caur agenturu agenturu agenturu tiklu un KAS ir pastiesai autors PARASTI NEMAZ NEMIN Piemēram LATVIJĀ par daudziem EXSTRĀ notikumiem arī no militāro konfliktu zonām tur Iraka , Afganistāna , Indija / Pakistāna , BILDES ir tik 1-2 fotogrāfiem kuru VĀRDUS zem bildes jus nekad neieraudzīsiet jo to paredz viņu darba līgums PILNĪGA anonimitāte un apsalūti ierobežotas pieejamības matereāli Piemēram 90% vissu bilžu no Prāmja "Mona Lisa" kas apceļoja pasaules mēdijus bij tasijis VIENS cilvēks , KURŠ? A nav zināms Neticat varat palasit kā tas issktās www.nancarrow-webdesk.com...
mAN PIEMĒRAM daudz KRUTĀKAS bildes par kautkādām debīlām KARA / KATASTROFU šausmām liekas šitas www.youtube.com...
Un nu, ko jūs visi par to karu?! Kara bildes arī ir, bet NEJAU lielākais vairums. Tur ir daudz, ļoti daudz labas bildes (un vairāk man patīk tieši nekara bildes).
Piem., šitai bildei - paskrullē un redzi photo magic:
Vai šī bilde. Blogā tak pilsētu ainaviņas (un ainaviņas vispār) ir populāra štelle, vai ne? Nu tad, te ir ko ievērtēt, un no kā pamacīties:
Šoreiz, talavietis, esi nedaudz pāragri iebraucis bietēs, laikam tās bildes nemaz neapskatījies...
man gan, tieši tās kara, karsto punktu, bēgļu, utt. bildes...atgriež realitātē utt., liek domāt un padomāt... un vai tas mirušais palestīniešu bērniņs ir vainīgs pie žīdu/hamasa razborkām utt. utml....
talavietis:... Alvils, bet lai Tu man tagad varētu pārsteigt, tad tā pa punktiem, kas te ir īpašs, ko es neredzu blogā? Ir jau daudz ārzemju gudrinieku redzēts pēdējos 20 gados, kuri brauc gan Kamazā uz Tallinu un bildē ceļmalas brikšņus, gan tādi, kuri fočēja aprūsējušus žigulīšus uz Rīgas ielām, gan sīņus pie tukšās taras punktiem, bet lai atnāk un Latvijā izceļ smuku ainavu un es paskatīšos.
es esmu ārzemnieks, tālavieti... imigrants... a ko darīt?
nu man patika. lai vai cik druuma, bet realitaates garsha palika, lai vai kaa tur ir ar taam egjentuuraam un pieejaam, bet tas jau bildes kvalitaati (saturu un izpildiijumu) nemaina. ir par ko aizdomaaties