Un atkal Haiduka pirtiņa ielūdz fotoblog dalībniekus
Otradien 13.o1.2oo9.g. no plkst 18.00- 24.00 Dalibas maksa 4 ls...uzrādot studenta apliecību 5 ls , mammas zīme derīga kopā ar ceinerīti Līdzi groziņš pirts vajadzībām (iekodas, limonāde dažāda stipruma ), bet ne pārmērīgi. (man suvēna naf, kam pēc tam izbarot) Pasākuma mērķis ir
0. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī nosvinēsim 1. Nedaudz par bildēšanu aukstumā un ne par fotoaparāta sildīšanu 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap visu, tai skaitā- foto, un taisām reportāžu no pirtuka 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam 6. ja rodas interese, varam ziedot nedaudz laiku PS apgūšanai (viens pie datora kaut ko rāda no tā ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins. 10. iespēja pabildināt, un tikt pabildinātam 11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogieti un uzbildēsim nikbildi Ja ierastos talavietis, tad tiktu sumināti par kā labākais vārsmu autors, bet ja NilsS... veicināšanas balva
Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ielikšu fotoreportāžās (ceru, ka admini piedos, jo šite nemāku pievienot) www.fotoblog.lv...
Vot, man tīri tāds jautājums- gribētu laist uz pirtiņu arī savu 15- gadīgo meitu, bet mulsina šis:
9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins.
Tāpēc gribēju precizēt- vai tiešām manai pusaudzei OBLIGĀTI būs jāizģērbjas? Nu, es vēl saprastu, ja vienaudži, bet tur būs kaili 58- gadīgi onkuļi taču arī...
Portreti:Vot, man tīri tāds jautājums- gribētu laist uz pirtiņu arī savu 15- gadīgo meitu, bet mulsina šis:
9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins.
Tāpēc gribēju precizēt- vai tiešām manai pusaudzei OBLIGĀTI būs jāizģērbjas? Nu, es vēl saprastu, ja vienaudži, bet tur būs kaili 58- gadīgi onkuļi taču arī...
Tu savējai iedod tos sarkanos klauna dungriņus, kuros mūs pagājušo gadu bloga 2. gadi jubilejā smīdināji, būs divi labumi- labi piesegsies, un zināsim, ka ieradusies lielākā laizekļa meita.
haralds:ote]baidies, ka nepaveras neestētiska aina?
Bērns varētu samulst no seksakārajiem skatieniem...
'
Nekreņķējies, tavējai jābūt dikti rūdītai... izlasot tavus siekalainos kaujas saucienus pie kailpupu bildēm, tavs bērns ir saņēmis no TĒVA lielu rūdījumu, redzot tavus nolūrēsanas variantus, kad citi bildēja meitenes, tas arī dod savu impulsu... kur nu večiem tevi pārspēt sexskatienu raidīšana...
Visur ir pienemts iet pirti kailiem, tik pie mums kkaa visi tinas dvielos jeb uzvelk sintetiskas peldenes nez kaada jega tad pirtii iet
katrs iet kā grib(ja nav noteikts pirms tusa kaut kas sevišs).Būtu labi ja precizētu kur tas ir "visur".Zinu,ka Itālijā un Anglijā tas nav pieņemts(Vācijā ir).
Portreti:Ja ietin pakaļu dvielī, grūtāk hlamīdijas no lāvas uzlasīt.
Var jau to dvieli apakshaa palikt :p jeb šīs uzbrūk ari no augshas
Nu ja Tev patīk iet plikam, tad ej. Cits ies dvielītī un peldenēs, jo viņam tā patīk. A par jēgu nemaz nevaik sākt runāt. Palasies pirts lietas un sapratīsi to galveno jēgu
Pat to, kā izskatās... Katrs spriež pēc savas dzīves pieredzes. Ja negatīvs dzird "pofig, kādā sastāvā", tad es savukārt dzirdu, ka pasākums ir atvērts un visiem draudzīgs...
kokete : Tu zin sjita vispar nav reklama tas ir informativs pazinojums , tie kas grib tie nak kas negrib nenak tiem kam nav dusjas ne uz vienu ne otru tie filasofisko apcer temu "Kas butu ja vins butu , SJAUSMAS ARPRATS NEPATIKAMI " ja gribi nakt nac kada gribi kaut vai gara adita kleita lidz zemei vai kazjoka bez neka apaksja Tev piedava INFO un viss parejais ir tikai tava pasja zinja.
Pasākums jau izklausās un izskatās labs,bet man sanāk tālu braukt, tā ka pagaidām nespīd. Nebūtu vēl tā krīze. Bet vienu apsolu gan, agri vai vēlu ieradīšos. Tā ka pagaidām novēlu jauku atpūtu un smukas bildes!
tak beidziet vienreiz apcel Haiduku par pasakumu rikoshanu! Lielie runataji, laipni atbalstisim Jusu sarikotos pasakumus informativi, pirma lapa, kalendars. Tikai rikojiet, nevis tukshi plapajiet.
negatIvs:kaut kāds rezons kādam jau laikam ir, ja tik regulāri tās pirtiņas rīko, tikai dīvaini, izskatās - pofig kādā sastāvā, kas atnāks, atnāks ...
ja atnāksi pofig kādā izskatā , pat tevi pacietīsim bet par pirtiņām... tas ir regulārs saiets jaf trešo gadu ziemas periodā, un vienīgi caur fotoblogu uzsaukts- tātad domāts fotoblog tautai un cilvēkiem, kas kaut kādi ir saistīti ar foto ( piem. iegājis veikalā un paskatījis fotostendu), bet tomēr lasa fotoblog rakstus. Vienkārši man ir iespējas to organizēt un ir telpas nedārgas, kā arī patīk jaunas iepazīšanās, tā kā negatIvs, nemeklē utis kažokā .