starp citu, žagari ir īstā lieta, ko ņemt līdz, jo Haiduka pirtī DRĪKST pērties (pēdējā laikā arvien grūtāk ir atrast pirti, kur pirts slotas nav illegal).
portreti, tas par pashmizmaksu vai tu vel ari uzvaries uz tiem kursiem? ka otrais variants, tad deal par 60ls/nedeljaa, ja pirmais - parak dargi, sorry
Shadow:portreti, tas par pashmizmaksu vai tu vel ari uzvaries uz tiem kursiem? ka otrais variants, tad deal par 60ls/nedeljaa, ja pirmais - parak dargi, sorry
Kā- dārgi!!!!??? Viena kursu reizi maksā apmēram tikpat, cik Haiduka pirts apmeklējuma reize!!! Varbūt pat lētāk- uz maniem kursiem nav jāierodas obligāti ar "groziņu".
Shadow:portreti, tas par pashmizmaksu vai tu vel ari uzvaries uz tiem kursiem? ka otrais variants, tad deal par 60ls/nedeljaa, ja pirmais - parak dargi, sorry
Kā- dārgi!!!!??? Viena kursu reizi maksā apmēram tikpat, cik Haiduka pirts apmeklējuma reize!!! Varbūt pat lētāk- uz maniem kursiem nav jāierodas obligāti ar "groziņu".
Tad trīs gadi tev bija visādi jāaprunā pirtiņa, lai beigās koļītos un tieši pateiktu, ka galvenais ir skaudība:face-monkey: Bet par taviem kursiem uzrakstīju te www.fotoblog.lv...
"Un arī karodziņš pie nika photodomā neliecina, ka cilvēks varētu kvalitatīvi veikt šo te" :" www.portreti.lv... " .
Bļin, nu ko tagad lai dara ar to "karodziņu pie nika"!? Vai arī jātaisa kursi ciet... Stulbi tikai, ka man nākošā grupa pēc rekomendācijām vien jau ir gandrīz pilna, kaut pierakstu vēl neesmu nemaz uzsācis. Moš viņi nezin, ka galvenais kritērijs ir "karodziņi fotodomā"?
Nu, karoč, labi, Haiduk, es sapratu- par pirtiņu nedrīkst zirgoties, jo citādi seko ĪSTS BRĀZIENS no Haidukonkuļa...!
Portreti:"Un arī karodziņš pie nika photodomā neliecina, ka cilvēks varētu kvalitatīvi veikt šo te" :" www.portreti.lv... " .
Bļin, nu ko tagad lai dara ar to "karodziņu pie nika"!? Vai arī jātaisa kursi ciet... Stulbi tikai, ka man nākošā grupa pēc rekomendācijām vien jau ir gandrīz pilna, kaut pierakstu vēl neesmu nemaz uzsācis. Moš viņi nezin, ka galvenais kritērijs ir "karodziņi fotodomā"?
Nu, karoč, labi, Haiduk, es sapratu- par pirtiņu nedrīkst zirgoties, jo citādi seko ĪSTS BRĀZIENS no Haidukonkuļa...!
vai tad tas ir īsts brāziens???, tikai draudzīgs atgādinājums, ka ir cilvēki kas biki ko māk, sapirkuši kruto tehniku, un lielās, ka ir pasaules naba, īstenība ir cita (tu pat asistentam kāzu lietās uzliki nosacījumus- 5D neatkarīgi, māk, vai nemāk, galvenais ir klientam vizuālais) Bet tā kā tik sirsnīgi pa pirtiņas tēmām ņemies, sāku pajautāt, kās tad īsti tu esi ( es tevi atceros, kā klaunu, kurš bija uzaicināts uz 2. gadu bloga jubileju, kurš sarkanajos dungriņos tēloja, ka māk v-filmu aparātu turēt rokā, tādejādi mūs uzjautrinot, un tev tas izdevās, tikai žēl, ka pats ķinītis gan bija super sūdīgā kvalitātē). Ienāca ziņas , ka nopietni fotogrāfi pametuši tavus kursus, jo naf varējuši izturēt tavas novirzes no izsludinātās mācību tēmas uz un ap siekalošanos par modeles tēmu bez fotoaparāta... un tam es noticēju, jo izsaucieni pie kailfoto bildēm ir analogi stāstītajam. Tāpēc izmaini kursu tēmu un atstāj tajos divus punktus 1. kāda man kruta tehnika 2. kads es pats kruts, bildēju tikai 90.60.90. , bet laizos gar visām (kuras to ļauj) Bet par taviem kursiem- kur ir auni, tur būs cirpējs, un cirpt tu vareni māki. Te es noņemu cepuri
Ne tikai laizos. Es ar visām daru TO, kuras to vēlas. Brrrr /noskurinos/...brrriesmīgs tips!
Jā, ir viena saujiņa, kuri ir pametuši advancēto grupu, jo tiešām nācāsd atkāpties no tēmas UZ ATPAKAĻU, pie pamatiem, jo puse grupas, kura gribēja sarežģītu programmu un sarežģītus nosacījumus, netika galā ar vienkāršajiem- dēļ totālākā slinkuma. Tad es viņus lauzu, lauzu, lauzu...un zaudēju... Ja cilvēks, kurš sevi reklamē kā cīnītājs apstājas pie pirmajām grūtībām...tad es vairāk NEKAD nerīkošu advancētos kursus pēc tik nesasniedzamas programmas. Laba ziņa ir tā, ka viņiem nebija par šo kursu daļu arī jāmaksā. Ja es nespēju vadīt viņus uz nosprausto mērķi, tad arī mana daļa vainas tajā bija.
Ai, karoč, garš stāsts, bet turpmāk būs tikai daudz vieglāk NOKLAUSĀMI semināri, jo nodarbības, kurās pašiem jāizrāda iniciatīva dotā uzdevuma izpildē 50% gadījumos iegāja strupceļā. Kad atviegloju programmu, puse grupas šo kursu beidza, bet es jutos nožēlojami, jo līdz galvenā uzdevuma izpildei tikt tā arī nebija iespējams, un NEVIS TĀPĒC, ka kāds no grupas to nevarētu. Tiešām tikai tīri dēļ slinkuma. Un no tāda aspekta raugoties viņi visi bija pirtiņas klienti...iedzert...pafočēt...parunāt...NESASPRINGT.
Portreti, viņi neviens naf bijuši pirtiņā, un ir cienījami fotogrāfi, par kuriem nesaka: "ko mees te bez portreti un haiduka dariitu" ...kaut gan cik es lasu sākumu, tad te ir paziņojums par pirtiņu... tāpēc, ja kāds apmaldījies , sory... Bet tiešām papriekšu visi uz Doma laukumu... uzsaukums , un tad sildīties
Haiduks:Vismaz tie , kas bija pirtiņā vecrīgā naf dabujuši ar stekiem
Kāds vispār tur bija? Tā kā plānoto viesu saraksts tā arī neuzradās, man jau likās, ka šonedēļ neviens pirti neapmeklē, tā vietā dodās dabūt ar steku pa galvu. Pirts slota, steks - vai liela šķirba? ka tik tikt nopērtam!
Haiduks:Vismaz tie , kas bija pirtiņā vecrīgā naf dabujuši ar stekiem
Kāds vispār tur bija? Tā kā plānoto viesu saraksts tā arī neuzradās, man jau likās, ka šonedēļ neviens pirti neapmeklē, tā vietā dodās dabūt ar steku pa galvu. Pirts slota, steks - vai liela šķirba? ka tik tikt nopērtam!
Tagad varu pateikt, ka mums bija kadiķu steks . Pētījām jauno 5D maks2, kuru gribēja aizēnot 3nikons... Un meitenes pakārdināšu- bija pluume
SL:Mdē, būtu sarakstiņš, būtu skadirs, kas un ko un iekāptu. Bet citādi likās, ka neviena nebūs un ko tad es tur viena. Itkā no Haiduka bail nav
liekās, ka turpmāk pārsvarā būs uz PM... daudzi negrib, ka bloga ZD viņus aptaisa... laps piemērs ir WWWWW par Schn... Tāpat neviens negrib lai plejāde Autorsērija fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0
"gudrelīgi" visus aizskartu. Cilvēks, pat ar fotoaparātu, pat blogā, negrib būt no šiem tipiņiem aptaisīts.
Tagad varu pateikt, ka mums bija kadiķu steks . Pētījām jauno 5D maks2, kuru gribēja aizēnot 3nikons... Un meitenes pakārdināšu- bija pluume
------
nu kā jūtās rokās, salīdzinot ar 5D?
LAPS. ar vienu roku turot gar sānu , neāķējās nost no pirkstiem. Žēl, ka pašlaik tos tik maz saražo ... 5D maks II izspiedīs daudzus cenā līdzvērtīgus modeļus, ja vien konkurenti nepamodīsies
Neatbalstu. Kā es būtu varējis uzzināt par pirtiņām, ja nebūtu forumā par to? Nekā. Tagad zinu. Bet, ja vēl nezinātu, man neviens uz PM diez vai jebkad uzrakstītu. Un, pat, ja uzrakstītu, uzticību tas neieviestu, ka kaut kāds nepazīstams čalis piedāvā doties uz pirti. A forums ir publisks, un šis sludinājums ir tākā visiem blogeriem. Tas uzreiz ir citādāk.
A aptaisītāji jau ārpus savas mājas un PC ekrāna netiek, līdz ar to daudz nodarbojoties ar aptaisīšanu, paši jau vien aptaisās. Nav ko viņus ņemt vērā!
Neatbalstu. Kā es būtu varējis uzzināt par pirtiņām, ja nebūtu forumā par to? Nekā. Tagad zinu. Bet, ja vēl nezinātu, man neviens uz PM diez vai jebkad uzrakstītu. Un, pat, ja uzrakstītu, uzticību tas neieviestu, ka kaut kāds nepazīstams čalis piedāvā doties uz pirti. A forums ir publisks, un šis sludinājums ir tākā visiem blogeriem. Tas uzreiz ir citādāk.
A aptaisītāji jau ārpus savas mājas un PC ekrāna netiek, līdz ar to daudz nodarbojoties ar aptaisīšanu, paši jau vien aptaisās. Nav ko viņus ņemt vērā!
Visiem naf tik bieza āda kā man ... un ari man tie ZD riebjās. bet pazinojumi būs tepat, vienīgi ir jautājums par dalībnieku sarakstu