forum.gif
2oo9.01.13. Haiduka pirtiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 2oo9.01.13. Haiduka pirtiņa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.09 15:02
 citēt
CerambyX:Haidukam un bieza āda?!?!?! :D:D:D:D:D:D
P.S. - pareizāk bij rakstīt: "man nav tik bieza āda kā visiem" :face-devil-grin:

Nu tādus , kā tevi izturēt, biezu ādu nevajag :) , cita līga :D
Publicēts: 24.01.09 15:29
 citēt
Nē, es jau biju domājis to tādā ziņā, ka teiciens "bieza āda" it kā būtu attiecināms uz cilvēkiem, kam tas viss ir pie puokaļas un ir spējīgi to visu mierīgi ignorēt :)

Bet Tu tač piekritīsi, ka uz Tevi tādus vārdus tak nevar attiecināt :D Jo, Haiduku izprovocēt uz kašķi, rupjībām, apvainojumiem ir vieglāk kā mazam bērnam atņemt konfekti ;)

Tāpēc es tā iesmeju par Tavu tekstu, ka pats sevi lieli, cik Tev bieza āda :face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.09 15:46
 citēt
Redzi, es pats māku sevi aizstāvēt, un negaidu, kamēr mamma nāks talkā... un pieklājība prasa atbildēt, pat uz rupībām... bet tu esi īsts kristietis, kad tev sit pa vienu, pagriez otru vaigu, un neaizmirsti, ka to tev ir 4-ri...
kaut gan kļūdos, neesu ne reizi redzējis CerambukY mierīgi ignorējam :D
Publicēts: 24.01.09 15:56
 citēt
Labi, labi - cīnies takš ar neredzamajiem ienaidniekiem - man jau tas it kā netraucē, tik kā jau teicu mazliet dīvaini izskatās, ja saki, ka Tev ir bieza āda :D
Un es par sevi nekur neesmu teicis, ka man ir bieza āda :face-kiss:
Publicēts: 24.01.09 17:41
 citēt
Haidukam tā biezā āda pirtī karājās (tāpēc ar trako uz jebkuru provokāciju) - Kašķejam jau a ola klāt nebija
Publicēts: 24.01.09 18:44
 citēt
CerambyX:Labi, labi - cīnies takš ar neredzamajiem ienaidniekiem - man jau tas it kā netraucē, tik kā jau teicu mazliet dīvaini izskatās, ja saki, ka Tev ir bieza āda :D
Un es par sevi nekur neesmu teicis, ka man ir bieza āda :face-kiss:
Maris:Haidukam tā biezā āda pirtī karājās (tāpēc ar trako uz jebkuru provokāciju) - Kašķejam jau a ola klāt nebija

CerambyX, esi iemācījies no Māra ielīst citu sarunās un dikti gribās paspīdēt ar pārgudrībām (bet Marītis netiek lamāts , jo ir mans personīgais uzmundrinātājs:face-monkey:). Tev pat nevajag neko rastīt, tikai pieliec savu nikbildi pie tekstiem, un būsi dikti paspīdējis... bilde ļoti labi tevi raksturo :D
Publicēts: 24.01.09 18:46
 citēt
Nekādās citās sarunās neesmu līdis - galu galā PM es ielīst nekādīgi nevaru... :(
A foruma temats ir foruma temats ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas