Nē, es jau biju domājis to tādā ziņā, ka teiciens "bieza āda" it kā būtu attiecināms uz cilvēkiem, kam tas viss ir pie puokaļas un ir spējīgi to visu mierīgi ignorēt
Bet Tu tač piekritīsi, ka uz Tevi tādus vārdus tak nevar attiecināt Jo, Haiduku izprovocēt uz kašķi, rupjībām, apvainojumiem ir vieglāk kā mazam bērnam atņemt konfekti
Tāpēc es tā iesmeju par Tavu tekstu, ka pats sevi lieli, cik Tev bieza āda
Redzi, es pats māku sevi aizstāvēt, un negaidu, kamēr mamma nāks talkā... un pieklājība prasa atbildēt, pat uz rupībām... bet tu esi īsts kristietis, kad tev sit pa vienu, pagriez otru vaigu, un neaizmirsti, ka to tev ir 4-ri... kaut gan kļūdos, neesu ne reizi redzējis CerambukY mierīgi ignorējam
Labi, labi - cīnies takš ar neredzamajiem ienaidniekiem - man jau tas it kā netraucē, tik kā jau teicu mazliet dīvaini izskatās, ja saki, ka Tev ir bieza āda Un es par sevi nekur neesmu teicis, ka man ir bieza āda
CerambyX:Labi, labi - cīnies takš ar neredzamajiem ienaidniekiem - man jau tas it kā netraucē, tik kā jau teicu mazliet dīvaini izskatās, ja saki, ka Tev ir bieza āda Un es par sevi nekur neesmu teicis, ka man ir bieza āda
Maris:Haidukam tā biezā āda pirtī karājās (tāpēc ar trako uz jebkuru provokāciju) - Kašķejam jau a ola klāt nebija
CerambyX, esi iemācījies no Māra ielīst citu sarunās un dikti gribās paspīdēt ar pārgudrībām (bet Marītis netiek lamāts , jo ir mans personīgais uzmundrinātājs:face-monkey. Tev pat nevajag neko rastīt, tikai pieliec savu nikbildi pie tekstiem, un būsi dikti paspīdējis... bilde ļoti labi tevi raksturo