nez, vai kaajgalii vaidzeetu to kalumu-tas var trauceet, njemot rakursu, kur fonaa kalums redzams, ja nu taa vajag....es izveeleetos bez kaajgalja sienas. Vai vajag vispaar vai nee-atkariigs no vietas-atljauj vai nee un taa. Da var jau butaforiju ar izdomaat vajadziibas gadiijumaa-sastellee, sabildee, izjauc un liec nost liidz naakamajai reizei...
A man tieši šitāds krēsls ira BALTS! Vispār man speciāli nopirkta piepūšama gulta . tad saveido ko vaig un LABAIS Visforšākā gulta / interjērs ko šad tad izmantojam atrodas Liepājā viesnīcā Fonteins 3 numurā
Lunis:A man tieši šitāds krēsls ira BALTS! Vispār man speciāli nopirkta piepūšama gulta . tad saveido ko vaig un LABAIS Visforšākā gulta / interjērs ko šad tad izmantojam atrodas Liepājā viesnīcā Fonteins 3 numurā
Jā, jā, viņas visas tagad brauks uz Liepāju fočēties!!!
Portreti : KĀ NAV! Liepājā un Ventspilī NAV MAUKU? Tu ko tur pat nejaukajos padomju laikos viņas bija gandrīz vai Oficiāli Ostas pilsēta taču "Lauma" , "Zivju kombināts" nju viss "Kā pie ļudjiem" Man reiz viena pat ļoti gudra un smuka meitene kautkādā jūtu mulsumā NOPIETNI kala plānus kā iešot laikam par Mauku , piķis neesot visss D-irsaaa Maukas vismaz labi pelnot Tad nu gan es pasmējoss Bet REĀLI maukas ir visur vismaz pēc maniem novērojumiem