forum.gif
Gulta kā aksesuārs fotostudijā?????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gulta kā aksesuārs fotostudijā?????
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.09 19:27
 citēt
Pašam bieži nākas fočēt "bedroom scenes" priekš "eskortmeitenēm", bet vienmēr izlīdzos ar kaut kādu paklājiņu.

Vot, domāju, ka varbūt derētu metālkalumu gultu ielikt studijā, kādu 1,50 m platu.

Pieņemsim, ka ja kāds no jums fočētu, vai jums būtu interesanti fočēt gultā pozējošu cilvēku?

Tobiš- vajag/nevajag?
Publicēts: 10.01.09 19:30
 citēt
Publicēts: 10.01.09 19:39
 citēt
nez, vai kaajgalii vaidzeetu to kalumu-tas var trauceet, njemot rakursu, kur fonaa kalums redzams, ja nu taa vajag....es izveeleetos bez kaajgalja sienas. Vai vajag vispaar vai nee-atkariigs no vietas-atljauj vai nee un taa. Da var jau butaforiju ar izdomaat vajadziibas gadiijumaa-sastellee, sabildee, izjauc un liec nost liidz naakamajai reizei...
Publicēts: 10.01.09 19:39
 citēt
Vai labāk šitādu: ?
Publicēts: 10.01.09 19:54
 citēt
Es par krēslu.
Publicēts: 10.01.09 20:00
 citēt
ka kaads klients nepaarprot un nepadomaa, ka shii piedaavaa tik sexu kreeslaa! :D
Publicēts: 10.01.09 20:03
 citēt
Katrai eskordmeitenei jānāk ar savu gultu, savādāk klienti domās, ka tu esi suteneris un visas strādā vienā istabā :D
Publicēts: 10.01.09 20:07
 citēt
Haiduks, laps! :D :D :D
Publicēts: 10.01.09 20:14
 citēt
noderēt jau var arī ginekologa un zobārsta krēsli un solārija zārks.
Publicēts: 10.01.09 20:34
 citēt
solarija zarks:):) nav tik traki........................ zarki pa ielam ari brauka:)
Publicēts: 10.01.09 21:08
 citēt
A man tieši šitāds krēsls ira BALTS!:) Vispār man speciāli nopirkta piepūšama gulta . tad saveido ko vaig un LABAIS:) Visforšākā gulta / interjērs ko šad tad izmantojam atrodas Liepājā viesnīcā Fonteins 3 numurā:)
Publicēts: 10.01.09 21:59
 citēt
Lunis:A man tieši šitāds krēsls ira BALTS!:) Vispār man speciāli nopirkta piepūšama gulta . tad saveido ko vaig un LABAIS:) Visforšākā gulta / interjērs ko šad tad izmantojam atrodas Liepājā viesnīcā Fonteins 3 numurā:)

Jā, jā, viņas visas tagad brauks uz Liepāju fočēties!!! :D

Starp citu- tur, cik saprotu, mauku nav?
Publicēts: 11.01.09 00:23
 citēt
Portreti : KĀ NAV! Liepājā un Ventspilī NAV MAUKU? Tu ko tur pat nejaukajos padomju laikos viņas bija gandrīz vai Oficiāli:):) Ostas pilsēta taču "Lauma" , "Zivju kombināts" nju viss "Kā pie ļudjiem" :):) Man reiz viena pat ļoti gudra un smuka meitene kautkādā jūtu mulsumā NOPIETNI kala plānus kā iešot laikam par Mauku , piķis neesot visss D-irsaaa Maukas vismaz labi pelnot:):) Tad nu gan es pasmējoss :):) Bet REĀLI maukas ir visur vismaz pēc maniem novērojumiem:):)
Publicēts: 11.01.09 00:53
 citēt
Mono:Nē nevaig...tad taa gulta ātri kļuus slavena tapat kā pelēkais vorselīns :D

labs :D
Publicēts: 11.01.09 10:56
 citēt
Mono:Nē nevaig...tad taa gulta ātri kļuus slavena tapat kā pelēkais vorselīns :D

Neredzu tur nekā slikta. Vorsalīns nekad nav bijis OBLIGĀTS aksesuārs.
Publicēts: 11.01.09 11:31
 citēt
nenu ja vajag tahtu ta vajag

bet kapec tik baiga skata aizlaiku banaļņiku? ko bernibas trauma kautkada - pirmais sex ar vecvecmamiņu vai?

vel tik zipenem uzkart kristala piekariņu ķeskas vai stikla vīnogas

taka pie beidzamajiem džauriem :face-sad:

bļin 21 gadsimts taču
Publicēts: 11.01.09 11:59
 citēt
Gultu, taadu ar baldehiiniem :)
Publicēts: 11.01.09 15:36
 citēt
Hahahaaa, tagad zinu kas taas bildes taisa, likaas jau ka redzeets stilinjsh! :D
Publicēts: 11.01.09 16:49
 citēt
Jonatans:Hahahaaa, tagad zinu kas taas bildes taisa, likaas jau ka redzeets stilinjsh! :D

Arī citi īrētāji pie manis šad tad fočē tās meičas. Pilna Rīga ar tiem "servisiem"...:)
Publicēts: 11.01.09 17:42
 citēt
Nu to ka taadu servisu pilna Riiga, tas jau sen zinaams..
Bet tas kaa taas meitenes maak savu izskatu jaunu saglabaat, tas ir kas apbriinojams..
Publicēts: 12.01.09 06:14
 citēt
varbūt ne bildees vaina.............................. a piedavājumā
Publicēts: 12.01.09 07:45
 citēt
Liepājā tak pedagoģiskais institūts vienmēr ir bijis...tāpēc ar pērkamo mīlu tā pašvaki:D:D:D
Publicēts: 12.01.09 14:51
 citēt
spirit:krēslu studijā ;)

Caur šitādu krēslu nevarēs kontūrgaismas cauri dabūt, labāk jau tikai bez tās mīkstās drazas virsū!
Publicēts: 12.01.09 15:11
 citēt
krēslu, krēslu, krēslu!
sarauj! ;)
noderīga manta!
Publicēts: 12.01.09 15:32
 citēt
spirit:man tas augšējais liekas daudz pievilcīgāks...

Moš dēļ pupiem? :D:D:D

Nu, nezinu, baigi lielā tā mugura tam beņķim, neērti būtu operēt ar gaismām, daudz ēnu, atspīdumu...
Publicēts: 12.01.09 15:51
 citēt
Labi, skaidrs, gulta tiek atcelta!
Publicēts: 13.01.09 22:57
 citēt
:face-devil-grin:cadillac eldorado :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas