forum.gif
bloga bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bloga bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.09 15:24
 citēt
zinu, ka tēma ir bezjēdzīga, bet moš kāds izlasīs tieši tavas domas un aizdomāsies par to, ko likt blogā...
tad nu, kas ir tas, ko jūs meklējat un vērtējat bildēs, gan te blogā, gan arī skatoties jebkuru citu bildi?
vnk es te tagad atveru fotogaleriju un liekas, ka visas bildes ir gandrīz vienādas un nav pat īsti kārdinājuma pačolēt, kas labs slēpjas zem tās mazās bildītes... :face-monkey:
bišk skumji, ka nav tās domas zem bildes, ko autors grib pateikt...
Publicēts: 11.01.09 15:30
 citēt
tiešām?
Publicēts: 11.01.09 17:40
 citēt
machss:zinu, ka tēma ir bezjēdzīga, bet moš kāds izlasīs tieši tavas domas un aizdomāsies par to, ko likt blogā...
tad nu, kas ir tas, ko jūs meklējat un vērtējat bildēs, gan te blogā, gan arī skatoties jebkuru citu bildi?
vnk es te tagad atveru fotogaleriju un liekas, ka visas bildes ir gandrīz vienādas un nav pat īsti kārdinājuma pačolēt, kas labs slēpjas zem tās mazās bildītes... :face-monkey:

viens no iemesliem , kā pēc mākslinieki nodzerās... citu darbos neredz, savu nevar radīt :D
Publicēts: 11.01.09 17:43
 citēt
labs :D
Publicēts: 11.01.09 18:01
 citēt
Apsveicam, Jūs esat 14 239.
Publicēts: 11.01.09 18:11
 citēt
Haiduk....:):):)
Publicēts: 11.01.09 18:28
 citēt
nu ko..paskumsim kopaa..
a Tev viskijs ir? :D
Publicēts: 11.01.09 19:31
 citēt
fotogrāfijām kuras man neizraisa pilnīgi nekādas emocijas jeb asociācijas (tādu šeit ir vairumā), es paeju garām.. domāju, ja autoram nav ko teikt, tad lai nasaka, citādi tāds ļerļer vien sanāk, kas nevienam neinteresē.. jeb uzmanību pievērš tikai tiem kuri paši tādu ļerļer tasa..
a uztaisīt ar domu prasa DOMĀT.. un tie kuriem izdodas kaut ko izdomāt tie automātiski jau liks domāt arī skatītājam.. pat ja darbs nebūs izdevies perfekts.. asociācijas cita lieta.. tur daudz nevaig domāt - tikai prast saskatīt un noķert...
Publicēts: 11.01.09 20:00
 citēt
Es tik močiju man pa visus maza bēda :) BET Piekrītu protams Mētrai .
Publicēts: 11.01.09 20:23
 citēt
njaaa - lielaakoties pliko/puspliko beibju bildes ir taadas .... :-(
Publicēts: 11.01.09 20:28
 citēt
Buus vien jaasaak vairaak dzjekus plikus bildeet.. topa vietas garanteetas :D
Publicēts: 11.01.09 20:48
 citēt
:face-grin::face-wink::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 11.01.09 20:56
 citēt
machss:ko jūs meklējat un vērtējat bildēs

Ideju, simbolismu, galu galā vizuāli vai grafiski kaut ko acij saistošu...
Publicēts: 11.01.09 21:19
 citēt
kokete:"Ideju, simbolismu, galu galā vizuāli vai grafiski kaut ko acij saistošu..."

Intiimsevisa guultu kaa simboolu? b

Lai cik bēdīgi tas skan, bet arī tas ir vajadzīgs :) tukšumi nepatīk nevienam... un arī tādas bildes taisa tā tautas daļa, ko sauc par FOTOGRĀFIEM.

...kokete arī tavas 0-les man nepatīk...

Reģistrācijas datums: 11.01.2009
Pēdējo reizi fotOblog.lv: 20:55 11.01.2009

Autorsērija
fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0
fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0

Reitingi
Autora reitings: 0 Fotogrāfa reitings: 0
Autora vieta: 0 Fotogrāfa vieta: 0
Komentētāja reitings: 0

... nu labi, tikko reģistrējies, bildes būs... bet tomēr labāk parādi sevi ar bildi, nevis intīmgultu apspriežot :D:D:D
Publicēts: 12.01.09 06:16
 citēt
ar tam " 0 " tak tiek aktivakie rakstitaji......................................... ne pirma, ne pedeja..............................
Publicēts: 12.01.09 12:37
 citēt
Tie ir tie paši jau zināmie blogeri kuriem ir personības dalīšanās :)
Publicēts: 12.01.09 12:50
 citēt
Laikam nav iespējas reālajā dzīvē izpausties, tad nu atliek TO darīt netā. :)
Publicēts: 18.01.09 21:05
 citēt
machss:... vnk es te tagad atveru fotogaleriju un liekas, ka visas bildes ir gandrīz vienādas un nav pat īsti kārdinājuma pačolēt, kas labs slēpjas zem tās mazās bildītes... :face-monkey:

šodien tieši par šo pašu tēmu aizdomājos - atverot bloga galeriju, varbūt labi, ja 1 no 99 bildēm ir balsošanas vērta...
BET, kā jau laika rūdījums ir pierādījis - blogs ir pokemonu apmeklēts demokrātisks iestādījums ar dažiem acīs lecošiem "disidentiem" (lasi - reāli fotovērtību pievienojošiem autoriem) un dažiem desmitiem reitingu masturbatoriem (šeit citēju Alloxu, kurš ir 47-ais) hehehe :face-grin: :face-grin:

marchss un pārējie - necepaties! rebjata- davaitje žitj družno [url=http://smiles.33b.ru/smile.126471.html]
Publicēts: 18.01.09 21:50
 citēt
machss:zinu, ka tēma ir bezjēdzīga, bet moš kāds izlasīs tieši tavas domas un aizdomāsies par to, ko likt blogā...

manas apstīji?
Publicēts: 19.01.09 00:26
 citēt
Ja, pat tik talu ka vairs JPG atelus nenem preti ! Vai tas tada blokade , lai neievietotu sliktas bildes , vai tikai izveletajiem Fotobloga veciem !
Publicēts: 19.01.09 02:41
 citēt
īslaicīga tehniska problēma.
Publicēts: 19.01.09 02:48 labots
 citēt
santaraw, blokāde, blokāde...
Publicēts: 19.01.09 03:28
 citēt
probleema ieilgusi ;-(
Publicēts: 19.01.09 07:18
 citēt
dansiga, sveetdienas naktiis programmeetaaji parasti gulj