forum.gif
PĀRDODU GAISMU II (ieliktas bildes ;) !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĀRDODU GAISMU II (ieliktas bildes ;) !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.09 18:12 labots
 citēt
un tā pardodu 4 lietas

1. Paštaisīta sistēma no kreivu padomju FILL zipsūldzēm. iz uztaisītas 2 gavlas katrā divas Fill Zupspuldzes un pa vidu spuldzes patorna lai ieliktu parasto spuldzi kā pilot gaisma. papildus 2 pashtaisiiti lietussargi un 2 padomju statīvi. Vēl sinhro spuldze. un papildus piektais fills asai gaismai. Pats no šīm mācījos bildēt kad studijas laikos nebij naudas.
Pirmos pasuutiijumus ar shito bildeeju un ar pirmo bildeeshanu viss atmaksaajaas :)
Cena visam kompekltam 100Ls :)

2. Divas Auroras Fusion 1200w.
www.foto-walser.biz...
Katra pa 400Ls

3. Vecā tipa Bowens zibspuldze 1000w pa 250Ls

4. pārdodu tronix 1200w akumulaotru preikš gandrīz jebkurām zibspuldzēm. Verķis darbina zibspūdzes ārā bez elektrības. 300w zibspuldzei tas ļauj pēc kārtas nozibsnīt ~ 130 reizes. (protams ar izleegtu pilota gaismu).
www.robgalbraith.com...
Cena 150Ls
Publicēts: 11.01.09 23:59
 citēt
un ir nauda ... :)
Publicēts: 12.01.09 09:05
 citēt
www.robgalbraith.com...?#
Sorry, the page you are trying to reach is no longer available.

tas tā...
Publicēts: 12.01.09 17:29
 citēt
www.robgalbraith.com...
shitaa laikam pareizi:)
Publicēts: 12.01.09 18:19
 citēt
tas paštaisītais komplēkts it ka intresē.. bet
ja būs $$ tad ziņošu!
Publicēts: 12.01.09 19:16
 citēt
pashtaisiito mosh var nobildeet un bildi iemest? interesee iedvesmai ;) FILi dazhi majas metajas.
Publicēts: 12.01.09 22:51
 citēt
ieliktas bildes ;)
Publicēts: 13.01.09 01:45
 citēt
a kaa Tu tos Filus palaidi, ar to fotoelementu? Man ar maajas ir viena taadi pati, bet ne vienmeer taa palaizhaas no aareejaas zibenes. A tev te skatos visas 4as ir smuki palaistas
Publicēts: 13.01.09 01:46
 citēt
Tu tiešām esi ģenerātoru paņemis?:)
Publicēts: 13.01.09 09:33
 citēt
Bļin, man viens šitāds ģeņģeris ir...moš otru arī paņemt? Tur viss funciklē? Nav kaut kas nojāts?
Publicēts: 13.01.09 09:42
 citēt
cik daudz lietots tas akumulators? cena nav īpaši salda, bet ja nav nolietots, tad varētu apdomāt tā iegādi.
Publicēts: 13.01.09 10:11 labots
 citēt
akumulators pie manis ir gadu. lietotas kaadaaas 10 bildeeshanaas. visu laiku piesleeegts pie straavas laadeejoties. var atnaakt uz studiju notesteet.
Publicēts: 13.01.09 10:33
 citēt
Andreass:cik daudz lietots tas akumulators? cena nav īpaši salda, bet ja nav nolietots, tad varētu apdomāt tā iegādi.

Stulbs, vai!? Mazāka par puscenu.
Publicēts: 13.01.09 10:41
 citēt
Portreti, pats stulbs.
Paskaties cenu Andre iedotajā linkā un parēķini.
Publicēts: 13.01.09 12:13
 citēt
Cena uz aķi laba , tieši pirms jaungada paņēmām 2400 izmaksāja ar visus piegādai Latvijā 320Ls
Publicēts: 13.01.09 12:16
 citēt
Lunis:Cena uz aķi laba , tieši pirms jaungada paņēmām 2400 izmaksāja ar visus piegādai Latvijā 320Ls

skaties ka nenopliist. shiem liela partija braaķēta bija. ja tev laadeejoties ruuc un duuc tad driiz nospraags. ja kluss tad normaala partija
Publicēts: 13.01.09 19:46
 citēt
andre : Es viņu tikai pasūtiju un saņemu , aizgāja vinš uz Latgali bet nekādu sūdzību neemu vēl dzirdējis ,Bet mēžā jā esot pabijis sniegs no egles uzkritis tiesa ar visu somu bijis zin kā KRUTA tāc taga piesnigušā mežā skuķus bildēt ar Studijniecēm un aķi :):):):) Jā maniju Belokapītovs pārdod Broncolor ģererātoru Pulso 4 3200 ar vismaz vienu galvu točno tas galvas ir 3200!!:):) Tas ir sinhronais ģenerātors kopējo jaudu 3200:):) Itkā gribot 800-900Ls :) Man kādreiz bija mazāks A2 asinhrons kur katra galva atseviški vadās noģenerātora:)
Publicēts: 13.01.09 21:48
 citēt
man pats Belakopitovs zvaniija piedaavaja apmainiities, teicot ka shim tik lielu jaudu nevajag. buutu bowens bajonete mosh panemtu
Publicēts: 14.01.09 01:45
 citēt
Nuuu Bajonetes atsevišķi 9Ls maksā:):) Ja samauc viņam klāt 3 galvas nemaz tik daudz nesanāk 3x1000w :):) Pietam viņu jau var sēdīnāt lidz bezjēgai bet labākais ka var šaut kaut 100x pēc kārtas VISSS VIENĀDS un nekādu pārkaršanas pazīmju:):) Es pat brīnos kur šis tādu izrāvis tas 80 gadu vidus modelis es tādu lietoju vēl pirms 20 gadiem BET ZĒRSS:):) Fotocentrā viens tieši tāds 1:1 mandomāt joprojām stāv un vēl kādi 2 mazāki :):) Priekš lielas studijas un intensīva darba ideāli!
Publicēts: 14.01.09 05:20
 citēt
Lunis:Nuuu Bajonetes atsevišķi 9Ls maksā:):) Ja samauc viņam klāt 3 galvas nemaz tik daudz nesanāk 3x1000w :):) Pietam viņu jau var sēdīnāt lidz bezjēgai bet labākais ka var šaut kaut 100x pēc kārtas VISSS VIENĀDS un nekādu pārkaršanas pazīmju:):) Es pat brīnos kur šis tādu izrāvis tas 80 gadu vidus modelis es tādu lietoju vēl pirms 20 gadiem BET ZĒRSS:):) Fotocentrā viens tieši tāds 1:1 mandomāt joprojām stāv un vēl kādi 2 mazāki :):) Priekš lielas studijas un intensīva darba ideāli!

ar pareju uz bowens tu taapat neuzmaiksi ne frenseli, ne spotu, tikai softus :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):