1. Paštaisīta sistēma no kreivu padomju FILL zipsūldzēm. iz uztaisītas 2 gavlas katrā divas Fill Zupspuldzes un pa vidu spuldzes patorna lai ieliktu parasto spuldzi kā pilot gaisma. papildus 2 pashtaisiiti lietussargi un 2 padomju statīvi. Vēl sinhro spuldze. un papildus piektais fills asai gaismai. Pats no šīm mācījos bildēt kad studijas laikos nebij naudas. Pirmos pasuutiijumus ar shito bildeeju un ar pirmo bildeeshanu viss atmaksaajaas Cena visam kompekltam 100Ls
4. pārdodu tronix 1200w akumulaotru preikš gandrīz jebkurām zibspuldzēm. Verķis darbina zibspūdzes ārā bez elektrības. 300w zibspuldzei tas ļauj pēc kārtas nozibsnīt ~ 130 reizes. (protams ar izleegtu pilota gaismu). www.robgalbraith.com... Cena 150Ls
a kaa Tu tos Filus palaidi, ar to fotoelementu? Man ar maajas ir viena taadi pati, bet ne vienmeer taa palaizhaas no aareejaas zibenes. A tev te skatos visas 4as ir smuki palaistas
andre : Es viņu tikai pasūtiju un saņemu , aizgāja vinš uz Latgali bet nekādu sūdzību neemu vēl dzirdējis ,Bet mēžā jā esot pabijis sniegs no egles uzkritis tiesa ar visu somu bijis zin kā KRUTA tāc taga piesnigušā mežā skuķus bildēt ar Studijniecēm un aķi Jā maniju Belokapītovs pārdod Broncolor ģererātoru Pulso 4 3200 ar vismaz vienu galvu točno tas galvas ir 3200!! Tas ir sinhronais ģenerātors kopējo jaudu 3200 Itkā gribot 800-900Ls Man kādreiz bija mazāks A2 asinhrons kur katra galva atseviški vadās noģenerātora
Nuuu Bajonetes atsevišķi 9Ls maksā Ja samauc viņam klāt 3 galvas nemaz tik daudz nesanāk 3x1000w Pietam viņu jau var sēdīnāt lidz bezjēgai bet labākais ka var šaut kaut 100x pēc kārtas VISSS VIENĀDS un nekādu pārkaršanas pazīmju Es pat brīnos kur šis tādu izrāvis tas 80 gadu vidus modelis es tādu lietoju vēl pirms 20 gadiem BET ZĒRSS Fotocentrā viens tieši tāds 1:1 mandomāt joprojām stāv un vēl kādi 2 mazāki Priekš lielas studijas un intensīva darba ideāli!
Lunis:Nuuu Bajonetes atsevišķi 9Ls maksā Ja samauc viņam klāt 3 galvas nemaz tik daudz nesanāk 3x1000w Pietam viņu jau var sēdīnāt lidz bezjēgai bet labākais ka var šaut kaut 100x pēc kārtas VISSS VIENĀDS un nekādu pārkaršanas pazīmju Es pat brīnos kur šis tādu izrāvis tas 80 gadu vidus modelis es tādu lietoju vēl pirms 20 gadiem BET ZĒRSS Fotocentrā viens tieši tāds 1:1 mandomāt joprojām stāv un vēl kādi 2 mazāki Priekš lielas studijas un intensīva darba ideāli!
ar pareju uz bowens tu taapat neuzmaiksi ne frenseli, ne spotu, tikai softus