forum.gif
Dīvainie fotogrāfi !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dīvainie fotogrāfi !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.09 19:43
 citēt
Mono,man ta pedeja sesija šķiet leeta! es sievete, kas dievina kailfoto, labpraat redzu kailus skaistus ķermeņus, ne obligaati 90-60-90 ir svarigas juutas un sajuutas.
patik kailfoto neatkarigi no dzimuma modelim. taa ir dievigaa maaksla un to ir jaamcas!

kailums ir intimitaate,kuru jaaprot paraadit, nevis vnk panemt smuku zaķi un paradit ka vinja maak izgaazt kuņģi. vai visai pasaulei paradit nemakuligi apstradajot vinjas vielmainjas problemas strijaas un neveseligaa ada.
Publicēts: 14.01.09 19:48
 citēt
nav tik svarīgi ko fotogrāfē, bet kā, galvenais, lai nesanāk cirks[ ja vien tas tā nav domāts ]. skumjākais, ja fotogrāfs pats nesaprot, ko, kādā kvalitātē viņš izstādījis vispārējai apskatei, kritikai. skatītājs reizēm var nesaprast ideju, mākslinieciski domātu pasniegšanas manieri, bet ir lietas[ bieži vien diezgan primitīvas ], kuras krīt acīs. zem bildes ir komentāru sadaļa, kura paredzēta viedokļu izteikšanai un nav nekas slikts, ja jebkurš, kam ir vēlēšanās, izsaka savu viedokli. cita lieta, ja nepamatoti bārsta sliktas atzīmes, vai < dzēst >. es, ar sava koku fotogrāfa reputāciju, neesmu nevienam kailfoto, vai portretam ielicis sliktu atzīmi, vai dzēst, kādu tekstu esmu uzrakstījis, vai, ja neieinteresē vienkārši pagājis garām
Publicēts: 14.01.09 19:55
 citēt
mono, aizej pie psihiatra!
Publicēts: 14.01.09 22:56 labots
 citēt
Mono:Jaa es zinu es esmu sliktākais fotoaparāta podziņas spaidītājs Latvijā :face-grin:...Tēma slēgta :face-kiss:

Es domāju, ka tu esi slinks, un tāpēc tev līdz galam tā kā vajadzētu nesanāk. Ja analizēsi savu bilžu SATURU, tad jau nav nekādu šķēršļu izaugsmei, ar laiku...

Pagaidām tu tikai prasti spaidi pogu, neizskatās, ka domājot līdzi. Tur arī visa ķibele. Ar vienkāršu plikumu dokumentalizēšanu vairumā situāciju ir par maz.

Uztaisi, piemēram, bildi, kuras nosaukums ir "Meitene, kura mīl saldumus". Sāc ar kaut ko vienkāršu, bet puslīdz saturisku!

P.S. Tikai nepiedrazo visu kadru ar konfektēm!!! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas