zemapziņa laikam nostrādājusi. mani aizskar sevis pārdošanas pieļāvums kā tāds, līdz ar to varbūt arī nedaudz negatīvs emo attiecībā uz šo tēmu. nejau, ka es šīs sievietes nosodu, gluži otrādi, man viņu ir ļoti žēl.
alvils:zemapziņa laikam nostrādājusi. mani aizskar sevis pārdošanas pieļāvums kā tāds, līdz ar to varbūt arī nedaudz negatīvs emo attiecībā uz šo tēmu. nejau, ka es šīs sievietes nosodu, gluži otrādi, man viņu ir ļoti žēl.
un ko tu teiksi par profesionaaliem sportistiem, kurus peerk un paardod kaa vergus, vieniigaa atskiriiba shiem sporta vergiem maksaa tuukstoshus un miljonu
Jo vairāk, jo jabāk... muzikas priekšmetu un mēbeļu antikvārs būtu ideāls variants, un netālu tērpu īres vietā Katrs saprot, jo vairāk, jo lielāka izvēle, un mazāka atkārtošanās. Man viena pirtiņa , un jaf gadus divus te daudzi brēc par to, ka netiek nomainīti ārējie un iekšējie rekvizīti Dūmu ģenerators, sniega imitācijas ģenerators... autostūre un lieli eņģeļa sparni (komplekts ) ...un videonolūrēšanas actiņa
dzeloņdrātis, siena & mēslu dakšas, falšu kapa krustu, stiepjamo ratu, siekstu, elleskatlu, pārnadža zābaku un bisi (tik, lai Haiduks uzraksta manuāli kā pareizi jātur)