forum.gif
Kur lai pafochee kaazas shaados laikamstaakljos?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur lai pafochee kaazas shaados laikamstaakljos?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.09 08:17
 citēt
Sveiki!

Man sestdien vienas kaazas jaapabildee un jaunais paaris uzdeva labu jautaajumu: "A kur mees iesim peec bazniicas fotografeeties, ja buus slikts laiks sestdien??" Kurp Juus no pieredzes ieteiktu doties, lai uztaisiitu paaris LABU bildiishu no seerijas "es ar liigavu un liigavaini..." patreizeejos Latvijai tik raksturiigajos ziemas apstaakljos? Es vairaak nosliecos domaat, ka buus vinjiem jaarezervee telpas kaut kur, bet jau ir OTRDIENa, un kur gan veel vareetu tikt. Soliijos paliidzeet... HELP ME TOO PLZ.
Publicēts: 13.01.09 08:39
 citēt
Es ziemassvētkos bildēju kāzas. :) Pat sniegošu sniegu izdevās noķert pāris kadros! :face-wink:
Publicēts: 13.01.09 08:53
 citēt
Der pilnīgi jebkura telpa, vajag salikt tikai dažas zibspuldzes tajā.
Publicēts: 13.01.09 08:55
 citēt
Tu neesi norādījis laiku, cikos beidzās svinīgais, jo liela atšķirība ir pašlaik, vai tas beidzās 12.oo, vai 16.oo. Pirmajā gadījumā tā būs saules gaisma, otrajā būs jādomā kur ņemt gaismu. Kā arī aptuvenu kāzu norises vietu.
... Sietiņiezis, akmeņainā jūrmala, ūdenskritums pie Siguldas, Dobeles pilsdrupas, Ventspils enkuru muzejs, Rendu pļavas, Rīgā visa vecRīga... un izvēloties, kur un kā , jāpadomā, lai līgava nepiesmeļ kurpes un nenosmērē kleitu... ideāli varianti, ja ar mašīnu var piebraukt tieši pie bildēšanās vietas, ātri (nenosalstot) tiek uzbildēta un uz priekšu.
Publicēts: 13.01.09 13:50
 citēt
Paldies Haiduk. Starp citu, jaa, oficiaalaa daljaa beidzaas 16.00.... A ko dariit, ja man iznjemot aareejo zipeni nekaa naf... Iiipashi jau arii iireeet gaismas negribu. Varbuut ir kaada vieta Riigaa (kaazas notiek centraa), labaak centraa, kur ir labs maaksliigais apgaismojums... Viesu nav daudz un ar auto viss ir OK. HELP PLZ.
Publicēts: 13.01.09 13:52
 citēt
Oskarz studiju peidava iireeshanai.
Publicēts: 13.01.09 13:57
 citēt
Portreti, sliktaakajaa gadiijumaa zvaniishu Tev, iireet studiju. Tikai zini, ka sajeega gaismaas man ir tik cik reorijaa esmu pats izlasiijis un redzeejis no malas KAA CITI TO DARA. Varbuut taa buutu izeja?? Nezinu...
Publicēts: 13.01.09 13:58
 citēt
Es tomeer sliecos uz kaadu sabiedriski pieejami apgaismotu vietu... Tik nez, kur taada vareetu buut???
Publicēts: 13.01.09 14:01
 citēt
Dari kā vairums Krievu , vazajies ap bastejkalnu un braivibas pieminekli tur ir labas gaismas:):)
Publicēts: 13.01.09 14:15
 citēt
vai tu savās kāzās gribētu šādu attieksmi kā tu rīkojies ?
Publicēts: 13.01.09 14:25
 citēt
Andrej... shoreiz... es vienkaarshi glaabju situaaciju, jo oficiaalais pieaicinaatais PROFIS ar visaam gaismaam un visu paareejo notinaas un man tikai vakar pavaicaaja, vai es varu izliidzeet... Taa kaa nav runa par attieksmi ir runa par to, ka jaunais paaris ir vai nu ar bildeem, vai vispaar tikai ar atminjaam par skaisto mirkli. Bet, protams, ka savaas kaazaas es biju backupu uztaisiijis. Man bija sarunaati divi fotograafi un jau 4M ieprieksh :). Nu bet ne par to ir staasts. Sakiet, ka ar vienu zonjtjiku vareetu pietikt... OK THANX... Eju Youtubaaa
Publicēts: 13.01.09 14:47
 citēt
Nebija grūti sarunāt DIVUS fotogrāfus (nav runa par to, ka kādam fotogrāfam ir vai nav asistents)? Es (un uzreiz varu nosaukt vēl vairākus) nepiekristu bildēt kāzas kopā ar vēl kādu galveno fotogrāfu. Viens otram TIKAI traucē. Un kā galu galā viņi tika galā? vienīgais loģiskais risinājums varētu būt, ka viņi darbojas uz maiņām, sadalot darbus un viens otru nomainot, laiku pa laikam atpūšoties... Man tā domāt.
Publicēts: 13.01.09 14:52
 citēt
alvils:Nebija grūti sarunāt DIVUS fotogrāfus (nav runa par to, ka kādam fotogrāfam ir vai nav asistents)? Es (un uzreiz varu nosaukt vēl vairākus) nepiekristu bildēt kāzas kopā ar vēl kādu galveno fotogrāfu. Viens otram TIKAI traucē. Un kā galu galā viņi tika galā? vienīgais loģiskais risinājums varētu būt, ka viņi darbojas uz maiņām, sadalot darbus un viens otru nomainot, laiku pa laikam atpūšoties... Man tā domāt.

ja ir laba komanda tad var arii divataa un trijataa. galvenais sadaliit darbus un uzdevumus un labi sadarboties. piemeeram aarzemees video biezhi 2-3 kameras vienlaiciigi straadaa un taa pieshaujaas ka neviens netraapa katraa nevienam
Publicēts: 13.01.09 14:56
 citēt
Andre taisniiba... un veel redzi, ja ir gaismas jaamaina un tas viss ir jaadara dazhaadaas vietaas un parasti ljoti LIMITEETAA laika posmaa, tad asistents ir zelta veertee. Nu tas no modelja puses (savaas kaazaas) redzot, kas un kaanotiek.
Publicēts: 13.01.09 15:11
 citēt
Es jau teicu - nav runa par asistentiem. Bet diviem dažādiem GALVENAJIEM fotogrāfiem. Ja vēl strādā komandā, iepriekš sastrādājušies, pirms pasākuma sadalījuši darbus utt, tad ir cita lieta. Bet divi dažādi GALVENIE. Tas, manuprāt, nekam neder.
Publicēts: 13.01.09 15:33
 citēt
Alvil... manaa gadiijumaa bija komanda. Divi dazhaadi protams var sabraukt auzaas un sakauties, meegjinot labaaku kadru dabuut :)
Publicēts: 13.01.09 15:36
 citēt
Tad jau tas nebija īsti bekaps. :)
Publicēts: 13.01.09 15:38
 citēt
OK. Peace.
Publicēts: 13.01.09 15:39
 citēt
Melngalvju namaa ir kaads bildeejis? Mosh tur var, ja laiks sucks... sestdien?
Publicēts: 13.01.09 15:40
 citēt
Tipa buutu versija, gan iekshaa, gan aaraa... bet bljin skatos pa logu un baidos, ka buus tomeer jaameklee gaismas.... Tumshssss... kaa neegjera....
Publicēts: 13.01.09 16:08
 citēt
Ar vienu zibspuldzi šitādos laikapstākļos, pie tam vēl vakarā, pat grūti izdomāt, ko ieteikt... Viens variants ir paņemt kādu dienas gaismas lampu ar aķi, visparastāko, uzgriezt ISO nedaudz augstāku un tad bildēt pāri ar pilsētas gaismiņām fonā. JRJ tā dara, vari ar viņu pakonsultēties. ;)
Publicēts: 13.01.09 16:20
 citēt
Ilmiss : "oficiaalais pieaicinaatais PROFIS ar visaam gaismaam un visu paareejo notinaas " dodu 10/9 ka NOTINĀS naudiņa no maka neviss PROFSS vai arī tas nemaz ebija PROFS bet tāds kas "Esmu fotogrāfs pa brīvdienām" :):) Šitos stastius dzirdu regulāri un 99% gadijumu runa ir par PIĶIS IETAPISIES:):)
Publicēts: 13.01.09 16:27
 citēt
pilniigi pierkiitu Lunim ! ir tach veel laiks atrast citu profu nevis mekleet glaabinu pazinam/draugam !
Publicēts: 13.01.09 16:31
 citēt
nesen rekonstruēta ''gaļas tirgotava'' čekava. uz brīvības, blakus kazino. baigi patikās interjērs tajā kafejnīcā un gaismas čoinas:)
Publicēts: 13.01.09 16:34
 citēt
Luni, Andre - pilniigi jums piekriitu, bet tas ir mans labs choms un tieshaam PROFis aiztinies ar praavu avansu.... Tur jau taa lieta, ka liekas naudas ddzhekam nav, lai veelreiz panjemtu iistu FOTOGRAAFU (nu es sevi par taadu veel neuzskatu).... Taapeec man sirds iesila un teicu, ka kaut ko jau izspiediishu no sava OLYMPUSA... arii.... citaadi puisis bez bildeem (video vispaar nenjeema shajos kriizes laikos)... taa luuk...
Publicēts: 13.01.09 16:34 labots
 citēt
bet tavaa gadijumaa es noteikti iireet studiju kaa rezerves izeju. viss pareejais maksaas daudz lielaaku naudu nekaa studija !

un kas tad tas par PROFu, kas ar avansu aiztinaas. publika prasa vardu un uzvaardu !
pabriidini muuus arii, lai mees neuzkeramies uz taa profa !
Publicēts: 13.01.09 16:39
 citēt
Es jau izdomaaju, ka panjemshu laikam iiree studiju uz 2h un tas tieshaam buus aatraakais un leetaakais variants. PALDIES JUMS LIELS.
Publicēts: 13.01.09 16:40
 citēt
Ilmiss:Portreti, sliktaakajaa gadiijumaa zvaniishu Tev, iireet studiju. Tikai zini, ka sajeega gaismaas man ir tik cik reorijaa esmu pats izlasiijis un redzeejis no malas KAA CITI TO DARA. Varbuut taa buutu izeja?? Nezinu...

Nu, pagaidām sestdien ir brīvs!
Publicēts: 13.01.09 16:44
 citēt
Thanx
Publicēts: 13.01.09 16:47
 citēt
Ilmiss : NE TI CU , kā sauc PROFU kurš aiztinās ar avansu ES TĀDUS NEPAZĪSTU un vēl mazāk TICU ka klients maksās PRĀVU AVANSU tādam kas AIZTINAS :):) Labākais ka NEZINU nevienu PROFU kurš pēdējā laikā kautkur būtu TINIES tieši otrādi BARIEM VIEN brauc atpakaļ no VUSVISURIENES!
Publicēts: 13.01.09 17:02
 citēt
Piekriitu Luni... es iisti neesmu analizeejis sho gadiijumu... Man jau liekaas, ka puisis vienkaarshi kaut ko nepasaka liidz galam, bet nu taada ir vinja versija. Es esmu jau piekritis un noteikti neaiztiishos... hehe... taapeec arii prasu padomu. Taa kaa paldies... visiem
Publicēts: 13.01.09 17:06
 citēt
man bij vairaaki gadiijumi ka pat samaksaajot avansu klients pazuuud atstaajot man avansu :)
Publicēts: 13.01.09 17:10
 citēt
Domaaju, ka manaa gadiijumaa nebija AVANSA.... puisim daudz krediitu un shobriid taa ir kaa ir ar naudaam.... bet neviens jau to nestaasta uz aaru un droshi vien, ka bija sarunaajis, bet negribeeja maksaat... jo kaa Lunis teica, patreizeejaa situaacijaa iistam fotograafam jebkursh darbinjsh ir zelta veertee... Bet nu ne jau par to ir mans staasts...
Publicēts: 13.01.09 17:18
 citēt
Ja maksā zeltā, tad tas ir zelta vērts. Ne vairāk, ne mazāk. :)
Publicēts: 13.01.09 17:40
 citēt
Es piekristu, jo par paareejiem maksaashanas liidzekljiem shodien neesmu tik droshs :)
Publicēts: 13.01.09 18:10
 citēt
tu vēl neesi publicējis vārdu. Ja ir tāds fotogrāfs tad es neredzu iemeslu slēpt vai izvairīties no viņa identitātes publicēšanas. Gribam vārdu, uzvārdu.
Publicēts: 13.01.09 20:30
 citēt
Billy : Domāju ka "Tāda" fotogrāfa vidrīzāk nebija vai arī pexšņi palika pārējā piķa žel un nolēma avansu norakstīt zaudējumos:) Kā jau Andrez teoca man ar ir bijuši pa visu vairāk kā 20 gadu praksi kādi 2-3 tādi gadijumi ka SAMAKSĀ bet nekas talāk netiek pasūtīts , vēl vairāki ir bijuši ka SAMSKĀ + UZBILDĒ bet bildēm neviens nekād tā arī neatnāk pakaļ :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):