forum.gif
vismantstyle!!! :))))))))))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / vismantstyle!!! :))))))))))
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.06 16:05
 citēt
Vismant, tik neapvainojies, bet es nespeju neiedomaties arii par tevi :)))))))))))))))))))

divi raksti iauto:

1.mais (ar visu video!)
www.iauto.lv...

2.trais (turpinajums)
www.iauto.lv...

aahahahahaha
bet recik tomer noderiga ir fotokamera ar ierakstu :DDD
Publicēts: 22.11.06 16:51
 citēt
:mrgreen:
Publicēts: 22.11.06 19:19
 citēt
... :D
Publicēts: 23.11.06 10:34
 citēt
Njaa onkuliiti kaartiigi pachakareeja mentiem praatu! :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 04.12.06 10:39
 citēt
Ar šo juristu-jampampiņu man arī ir bijusi darīšana... Varu pateikt tikai to, ka cilvēks javna nav normāls un ar viņu sarunāties ir beztolks, jo viņam vienmēr ir sava taisnība, kuru viņš mēģina pierādīt ar visu plašo Latvijas likumdošanu. Piemēram, viņš jau 2 gadus tiesājās ar Ogres pašvaldības policiju par 5ls sodu, kas tika izrakstīts par stāvēšanu neatļautā vietā, aizgājis jau līdz tādam absurdam, ka lieta ir iesniegta satversmes tiesā :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 04.12.06 12:15
 citēt
Muahahaha Arach... es shito dunduku arii paziistu, vinjsh man Ogree kaiminjos dziivoja. Vinjam bishku ar galvu nav kaartiiba.
Publicēts: 05.12.06 11:22
 citēt
Klau... a gadienā tas mūsu vismants īstenībā nav tas pats mistikais Jānis??? Jo man liekas, ka tas Jānis bija sajucis prātā, un pēdējās 2 dienas pavadot fotoblogā aktīvāk (slimības dēļ), man sāk likties, ka mūsu Vismants arī nav īsti kārtībā... es neapstrīdu, ka viņš ir izbijis lielmeistars un riktīgs profs, bet vai kāds ir dzirdējis par tādu lietu kā vecuma marasms???

P.S. un tas vairs nav joku līmenī, es runāju pilnīgi nopietni!!!
Publicēts: 05.12.06 11:24
 citēt
Mēs visi reiz kļūsim veci. Pilnīgi nopietni:)

P.s. alternatīvā versija: Live fast, die young
Publicēts: 05.12.06 12:58
 citēt
Normālajiem un pareizajiem pasaule nepieder ... ;)

p.s. Ja kādam ir Armanda un Žaka no STO dziesmiņa par normālajiem, plz. padalaties! :)
Publicēts: 15.06.07 21:21
 citēt
nezinu, man jau skita baiigi smiekliigi!!!! :D :D :D :lol:
Publicēts: 26.06.07 09:42
 citēt
vismants točna ir reāla persona jo esmu viņu redzējis dzīvajā!:)

reti kursh nav :lol:
Publicēts: 26.06.07 13:23
 citēt
Tā laikam arī sauc! Par normālajiem... nu vhz.

Labi, Armands un Žaks no STA

Ja Tev ir šī dziesmiņa, plz, PADALIES!!! :)
Publicēts: 26.06.07 13:25
 citēt
Vismant, tik neapvainojies, bet es nespeju neiedomaties arii par tevi :)))))))))))))))))))

divi raksti iauto:

1.mais (ar visu video!)
www.iauto.lv...

2.trais (turpinajums)
www.iauto.lv...

aahahahahaha
bet recik tomer noderiga ir fotokamera ar ierakstu :DDD

psec, noskatījos vēlreiz... llaaaaabssss! :)
Publicēts: 05.07.07 08:10
 citēt
Em skatos šamējais tur bildē un filmēuz vela paraušanu!!! (: bet man vienreiz policisti gandrīz atņēma kameru! Bļaustijās un teica nedrīkst filmēt nedrīkst! (: kādi tur ie likumi?

Video labs! :D
Publicēts: 05.07.07 08:36
 citēt
Em skatos šamējais tur bildē un filmēuz vela paraušanu!!! (: bet man vienreiz policisti gandrīz atņēma kameru! Bļaustijās un teica nedrīkst filmēt nedrīkst! (: kādi tur ie likumi?

Video labs! :D

Es varētu teikt šajā sakarā tikai šo: www.fotoblog.lv...

:)
Publicēts: 05.07.07 08:46
 citēt
Izlasīju! Skaidrīte!

A mums te gadienā tāda press brīvība nepastāv?

Labi ka nepiekāva! (: Šitādi iereibuši dzelzceļa apsargi! ai ai ai... :D
Publicēts: 05.07.07 08:53
 citēt
Izlasīju! Skaidrīte!

A mums te gadienā tāda press brīvība nepastāv?

Labi ka nepiekāva! (: Šitādi iereibuši dzelzceļa apsargi! ai ai ai... :D

Jaa, vinjiem shofera pusee, durvju tajaa mazajaa mantu kabatinjaa staaveeja alinjsh :))

Nu, preses briiviiba vai ne-briiviiba, bet tomeer negribeetu ka manaa maajas daarzaa lien reportieri :)
Vispaar jau dzelzceljsh nopietna shtelee, jo vienviet tak glabaajas simitem tonnu degvielas kas vareetu suki uziet gaisaa :) bet tomeer novilkt seetu gar dzelzcelju un neljaut nevienam sabildeet ir neiespeejami :) (es kaut ar telefonu garaamejot visu varu saknipseet)..
Publicēts: 14.07.07 15:45
 citēt
Noskatījos un iedomājos, ka pizd***c, ka šitādi nedabūjuši veči gadās poličiem.
Riebj, ka visi mūždien tik cilvēkus iz tautas aizstāv, bet poliči ir tie sliktie. Kādus poličiem dzelzs nervus vajag, lai izturētu šitādu besīgu veci, kurš pat savus personas apliecinoōs dokumentus nespēj parādīt bez kaut kādiem uz ppīra izdrukātiem likumiem, tb pamatojumiem.

Da to veci pa taisno uz iecirkni par nepakļaušanos likuma pārstāvim. Rieb.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):