Ar šo juristu-jampampiņu man arī ir bijusi darīšana... Varu pateikt tikai to, ka cilvēks javna nav normāls un ar viņu sarunāties ir beztolks, jo viņam vienmēr ir sava taisnība, kuru viņš mēģina pierādīt ar visu plašo Latvijas likumdošanu. Piemēram, viņš jau 2 gadus tiesājās ar Ogres pašvaldības policiju par 5ls sodu, kas tika izrakstīts par stāvēšanu neatļautā vietā, aizgājis jau līdz tādam absurdam, ka lieta ir iesniegta satversmes tiesā :lol: :lol: :lol:
Klau... a gadienā tas mūsu vismants īstenībā nav tas pats mistikais Jānis??? Jo man liekas, ka tas Jānis bija sajucis prātā, un pēdējās 2 dienas pavadot fotoblogā aktīvāk (slimības dēļ), man sāk likties, ka mūsu Vismants arī nav īsti kārtībā... es neapstrīdu, ka viņš ir izbijis lielmeistars un riktīgs profs, bet vai kāds ir dzirdējis par tādu lietu kā vecuma marasms???
P.S. un tas vairs nav joku līmenī, es runāju pilnīgi nopietni!!!
Em skatos šamējais tur bildē un filmēuz vela paraušanu!!! (: bet man vienreiz policisti gandrīz atņēma kameru! Bļaustijās un teica nedrīkst filmēt nedrīkst! (: kādi tur ie likumi?
Em skatos šamējais tur bildē un filmēuz vela paraušanu!!! (: bet man vienreiz policisti gandrīz atņēma kameru! Bļaustijās un teica nedrīkst filmēt nedrīkst! (: kādi tur ie likumi?
Nu, preses briiviiba vai ne-briiviiba, bet tomeer negribeetu ka manaa maajas daarzaa lien reportieri Vispaar jau dzelzceljsh nopietna shtelee, jo vienviet tak glabaajas simitem tonnu degvielas kas vareetu suki uziet gaisaa bet tomeer novilkt seetu gar dzelzcelju un neljaut nevienam sabildeet ir neiespeejami (es kaut ar telefonu garaamejot visu varu saknipseet)..
Noskatījos un iedomājos, ka pizd***c, ka šitādi nedabūjuši veči gadās poličiem. Riebj, ka visi mūždien tik cilvēkus iz tautas aizstāv, bet poliči ir tie sliktie. Kādus poličiem dzelzs nervus vajag, lai izturētu šitādu besīgu veci, kurš pat savus personas apliecinoōs dokumentus nespēj parādīt bez kaut kādiem uz ppīra izdrukātiem likumiem, tb pamatojumiem.
Da to veci pa taisno uz iecirkni par nepakļaušanos likuma pārstāvim. Rieb.