Ar vadu labaak. Bez vada, tjipa infrasarkanaa pults darbojas tik no kamers priekshpuses, sevi var labi nobildeet. Uz garaam ekspozicijaam nospied pultij vien pogu, sleedzis atveras, nospied veelreiz- aizveras.
.com ir štatos, bet vēl tak visa EU - eBay.de meklētājā pat ir tāda podziņa - meklet Europā. Payals jebkura gadījumā izdevīgs, uz Vāczemes banku var caur LBSS skaitīt, tad nebūs starptautiskā pārveduma komisijas.
Onkulis:.com ir štatos, bet vēl tak visa EU - eBay.de meklētājā pat ir tāda podziņa - meklet Europā. Payals jebkura gadījumā izdevīgs, uz Vāczemes banku var caur LBSS skaitīt, tad nebūs starptautiskā pārveduma komisijas.
es visu laiku ieperkos vaacu ebaja un izmantoju lbss.de. tieesham labu laba kompanija ar kvalitativu pakalpojumu. tapec es jautaaju par to com. ka var izmaksat 3Ls, kautkas nesaprotu.
sutishanas izmaksas, ci kzinu no shtatiem vel tur kautkadas muitas.. hvz. es labak pie vaachiem turos.
noskatiju tur RS-60E3 vadinju 90cm. ir ok. var uzpiipot kamer bulbojas. bet tapat ap 10Ls lidz Lv vien sanaks.
bet pa 3Ls. es ari girbu mosh kads zin,kur rigaa var pa letuci tadu te podzinju kadu noradiju augstak iegadat? pirkt es pirkshu enivej, vnk tagad domaju no de sutit pa 10Ls, a ja ir letaka iespeja,kapec lai kebabam neietaupit :p
Cenas jau tur smieklīgās. Vienīgi jārēķinās ka kvalitāte arī tām ķinas precēm ir visai svārstīga. Gadās laba, bet gadās ka ne. Man līdzīga China pults vēl tomēr darbojas, tikai poga reizēm ķeras
Kaa tad tu noreekinies ebajaa? Pa 12 ls pirku original canon pulti ar strikiiti prieks 350D, prieks 40D njeemu kiinieshu, visai jauka, bet maksaaja tieshaam latus 7
ta ka es ieperkos tika i vaacu ebay, tad izmantoju lbss.de pakalpojumus, un parskaitijumu veicu internetbanka uz vinju latviejas kontu. lidz ar to parskaitijums sanak ka vietejais.
ja, tieshi taa. un vispar tajaa lbss vini ir lot iatsaucigi. man ir gadijushies izcili riebigi pardeveji, bet manas vacu valodas zinashanas beidzas tulkotaajaa, tad lbss parstavji laipni risinaaja arii radushas problemas. piegades cenas arii ir labas. aptuveni 2x menesii, naak preces no vacijas un savaa bilancee esi informets kur atrodas tava ebaja prece. papeeti. iesaku!
hmm, reizeem ebajaa ir taadi frukti kas suuta preces tikai uz adresi kas noraadiita paypal kontaa... tad sanaak ka man vislaik buus jaamaina taas adreses?! buus jaanoskaidro..
nu pagaidam esmu tikusi sveikaa bez paypal ari to man karto lbss ja pardevejs saka jamaksaa ar paypal, lbss viniem skaita uz paypal akauntu, es tik parskaitu lbss
ironia:nu pagaidam esmu tikusi sveikaa bez paypal ari to man karto lbss ja pardevejs saka jamaksaa ar paypal, lbss viniem skaita uz paypal akauntu, es tik parskaitu lbss
vnk slinkums domat
Hehe, slinkums domāt. Ja es pērku kādu buy it now preci, paiet labi ja minūti līdz viņa ir apmaksāta, un man nepar ko vairāk nav jāuztraicas kā sagaidīšana
Lai apmaksātu preci ar paypal, ir jāielogojas un jānospiež divas podziņas, un viss Bet labi, turpini strādāt ar rakstāmmašīnu, kad visi jau pie Word 2007 sēž
es ari pie 2007 ofisa sezhu lol tagad ari viarak neko isti neperku, un ja perku,tad tas ir visbiezhak lietas,kuras ar paypal nepardod, tb perku no rokam daudz.
Neiedziļinājos ļoti, bet saprotu ka ir problēmas ar pogām.... Nav jēga ar jebeju knibināties, Ir tāda slavena iela kā Lienes iela uz tās atrodas elektrotehnikas veikals kādreiz sauca Tevalo, tagat likekas ka pārsauca. es savu pulti uztaisiju ar visiem vadiem un pagarinājumiem zem 2Ls ja nemaldos bija 1,58Ls
ja lodāmurs vai skočs pazīstams tad šamējā var atrast daudz interesantu lietiņu.