Jautājums, iespējams, savdabīgs, bet es ļoti vēlētos būt klāt kādā fotosesijā, kas norisinās fotostudijā. Es gandrīz vienmēr taisu bildes vidē, bet ar studijas darbiem saskarsme maza. Gribas apskatīties vai tas ir tas, kas varētu mani interesēt. Varbūt ir kāds, kurš varētu padalīties pieredzē ļaujot paskatīties darba procesu. Būtu ļoti pateicīga!
jā, es jau vakar Portretus apskatīju, cenas tiešām nav baisas ( cik nu students var atļauties ko tādu teikt.. ). bet atšķirība ir tāda, ka nevēlos uzreiz strādāt pati, jo man nav izpratnes par studijas tehniku, saistītu ar gaismām. Tapēc, pirms dodos nolikt savu naudu Portretos pašmācībai, vēlētos redzēt kādu darbā
Nu ko,tad atliek fotoforumi,tante Gūgle un t.t.Jāsmeļas teorija tā sacīt.Atkarībā no valodu zināsanām angļu vai krievu.Vismaz 90 % no intersējošam lietām mierrīgi var sasmelties. Tad kāds fototuss...
CYKAHC:marsh uz pirti. i nomazgaas i smadzenes izskalos!
CYKANS. Iztaisi rīta rosmi uz viens, divi , trīs.... 1. atver muti 2. izbāz mēli 3. aiztaisī muti un tā atkārto, līdz sāk strādāt tavas smadzenes kaut cik pareizi. Kašķi gribi- DABŪSI. Sākumā domāju, ka esi sakarīgs cilvēks, bet kad palasīju tavus murgus zem Mono ieliktajām tēmām, sapratu, ka tas viss ko tu piedāvā Mono ir tieši uz tevi attiecināms. Bet , ja ar rīta rosmi par maz, tad Tvaika ielā pilnībā tev izskalos smadzenes, bet nu jaf PVN ir 21 % Kur vispār šādi tipiņi rodās, pats praktiski neko nedari, bet tikko otrs sāk ko darīt, tā tādas pārgudrības bārsta... varoņus tēlo.
haiduk - bez kashkja - tas nebija ljauni domaats ko rakstiiju par pirti. man pofig - esmu jau teicis. a kaapeec nepaspamot? vai tad pasham nepatiik? taa kaa peace! a mono ir iipashs staasts - es domaaju ka tam piekritiis 99% blogeru - laikam iznjemot Tevi. nav ko piebilst... kad forumaa adminji izdos noteikumus, ka spamot nedriikst - nespamoshu. pagaidaam - spamoshu, jo Tu lasi un uz katru glupiibu uzkjeries un atbildi. laikam mums abiem tad jautri un vai tad tas nav tik svariigi shajos valstij tik gruutajos laikos?:face-angel:
ps. - starp citu - es daru - no riita celjos, vedu beernus uz beernudaarzu, straadaaju, vakaraa speeleejos ar beerniem un veel pamanos shad tad kaut ko nofotografeet, tikai nav nekaadas intereses te to izstaadiit, zinu savu auditoriju, zinu ko par maniem darbiem teiks utt. taapeec lieku vecas bildes tikai, arii tikai taalab, lai buutu daudzveidiiba
Oi, tie kas aprej, paši sevi vien parāda (kas daudz runā, maz dara ) , kas man no tā. Liels paldies visiem, kas palīdzēja, jau problēma teju atrisināta. brīnišķīgi! PALDIES!
atrisinājās pateicoties cilvēkiem, kas izrādīja iniciatīvu un piedāvāja palīdzību gan ar info, gan ar iespēju skatīties, gan ar iespēju kopīgi izīrēt studiju! tā lūk!
Dansiga - nevajag visu uztvert burtiski. paldies. talavietis - es nedodu pamācības un kritiku, toties daži cilvēki, kas patiesi palīdzēja, to dara ļoti jauki! paldies!