forum.gif
Angle finder made in China
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Angle finder made in China
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.09 19:32 labots
 citēt
Kurš lieto šādu ķīniešu brīnumu? Gribu dzirdēt atsauksmes par izstrādājuma kvalitāti.
Publicēts: 15.01.09 19:53
 citēt
Es domāju, ka tādā attēls visai tumšs varētu izskatīties.. bet ej nu sazin...
Man aparātā tāds integrēts :D
Publicēts: 18.01.09 01:34
 citēt
Onkuli, viens piemeers - noliec savu kameru uz griidas, iedomaajies ka no taadas pozicijas ir ko jaanobildee - pienjemsim esi dabas fotograafs un kukaini taadaa variantaa jaanobildee. :)
Un tagad iedomaajies, kaa atstinjaa paskatiisies? Tikai izmantojot shaadu verkji!
Publicēts: 18.01.09 02:00
 citēt
Priekš IEKADRĒŠANAS un asjuma aptuvenas ieraudzīšanas un PAR TO CENU būs gana lapss:)
Publicēts: 18.01.09 12:15
 citēt
Man bija tāds, bet nu likās aplam neērts, tieši dēļ tā 90 grādu leņķa; ērtāks liktos tāds, kam okulāra leņķi var mainīt pēc vajadzības. Nomētājās atvilktnē, līdz kādam atdevu... Nothing personal, tikai viedoklis.
Publicēts: 04.02.09 15:13
 citēt
Jaa, tika nopirkts shitads kinieshu brinums ar nosaukumu seagul. Istenibaa izradijaas daudz labaaks, kaa gaidijaam- gaisums pat loti ok. Ja nav smagi jalieto ikdienaa, buus labs, jo izpildijums nav visai stiprs. Bet optiski ir ok.

Onkulis:Kurš lieto šādu ķīniešu brīnumu? Gribu dzirdēt atsauksmes par izstrādājuma kvalitāti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):