forum.gif
tetovēšanās
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / tetovēšanās
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.09 23:35
 citēt
kur tetovējamies?

kāds var ieteikt kādu salonu/meistaru/vietu?

varbut kads pats piekopj so arodu?
Publicēts: 15.01.09 23:37
 citēt
es vareetu iededzinat... :face-grin:
Publicēts: 15.01.09 23:41
 citēt
par iededzināšanu pagaidām vel nedomāju.
Publicēts: 15.01.09 23:41
 citēt
ehhh... nu nav neviena briivpraatiigaa.....
Publicēts: 15.01.09 23:46
 citēt
aizej uz vadim tattoo un uzjautā cenu par konkrēto zīmējumu, kuru vēlies. Tad apstaigā citus salonus, kamēr atradīsi tādu, kur cena būs 3x mazāka nekā iepriekšminētajā salonā un tur arī mierīgi paliec :)
Publicēts: 15.01.09 23:47
 citēt
kādas vispār ir cenas? vispaar nau nekaada nojausma par to visu stelli:face-monkey:
Publicēts: 15.01.09 23:49
 citēt
a ja man pasam zimejusm padomaa? negribas kautkadu standarta kjinieshu kjeburu kuru ne es ne tetoveetaajs ne pat kjiinieshi nesaprot.
Publicēts: 16.01.09 00:00 labots
 citēt
spirit:es tetovējos/pīrsingojos Brīvības ielā (pie Cēsu ielas)

Tas ir viens no labākajiem variantiem. Tur tetovē čalis ar nikneimu Arno, viņš reāli pieprot savu arodu, taisa tiešām mākslu un arī kreisajos salonos sataisītus sūdus normāli izlabo. Pats pie viņa neesmu bijis, bet viņš man ir parādā, un maksās tetovējumos, tikai par laikiem nevaram vienoties, jo gan viņš aizņemts, gan man sanāk reti brīvs laiks. :) Karoče, vari viņam piezvanīt un sarunāt, arī pirms turp dodies fiziski. Varu iedot telefonu - 28883007.

Lētāks variants ir "kalibrā" (vecrīgā), tur tetovē Robis. Viņš man taisīja rūtiņas. :) Bet viņa telefonu esmu pazaudējis. Tā kā man ne visai patika viņa darbs, pats negrasos pie viņa vairs iet, bet naudiņu viņš prasa krietni mazāk, un esmu redzējis arī ĻOTI labus tatū, ko viņš ir taisījis, laikam tas atkarīgs no iedvesmas un vēl visādiem apstākļiem.

Vēl lētāk būs pie viena čaļa (vārdā Rūdis), pie viņa mājās (ķengaragā). Viņu var sazvanīt uz 26787046. Par kvalitāti gan neko neteikšu. :D Bet varbūt Tev paveicas!
Publicēts: 16.01.09 00:05
 citēt
ok paldies

gaidu vel kadus ieteikumusss
Publicēts: 16.01.09 00:07 labots
 citēt
Cik zinu tad, piemēram, Jelgavā labs ir HAMELEON TATTOO STUDIO Raiņa iela 36.
Ķipa tas kurš taisa ir Kaspars Redmers (var dr.lv iečekot - tur arī galerijā viņam viņa darbi) - esot ķipa viens no labākajiem (braucis uz visādiem čempjiem utml.) - pašam gan vēl tetovējums nav, bet esmu arī dzīvē viņa taisītos redzējis i atsauksmes labas.
Par cenām gan nezināšu.

He - re Maris pat to čali ir bildējis www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.01.09 00:07
 citēt
zo:a ja man pasam zimejusm padomaa? negribas kautkadu standarta kjinieshu kjeburu kuru ne es ne tetoveetaajs ne pat kjiinieshi nesaprot.

Kā?! tiešām negribi modernos ķīniešu ķeburus?! Tad jau vispār nav jēga tetovēties! tādam tetovējumam jābūt jebkuram.
Teiksim viena "gudra" paziņa arī gribēja būt "stilīga" un uztetovēja vienu no tiem ķeburiem - nu totāli pēc Kelloggs simbola izskatās. Nevaru vien beigt smieties, katru reizi viņu ieraugot. :face-devil-grin:
par cenām - varenajā Vadim tattoo man par manu zīmējumu prasīja 60-70Ls, uztaisīju citā salonā par 20Ls - par kvalitāti nevienu mirkli neesmu sūdzējies.
Publicēts: 16.01.09 00:10 labots
 citēt
Latvijaa ir 3 meistari,kuriem uzticetu savu ādu. tie ir Mila, Agris un Kurts, ta ka Kurts šobrīd ir siltajās zemēs, paliek Mila un Agris.
pati tetovejos pie Milas un vinu dabigi ari rekomendeju. pieredze viniem abiem ar Agri, sarp citu darbojas Kaleju ielaa vecrīgā, ir lielāka neka jebkuram citam tetovetājam Lv.
par Vadima kvalitāti neko negirbas teikt, bet zīmēt viņš atklāti sakot neprot.

Mila ir māksliniece ar lielo M. radoša pieeja un vispar fantastiski darbi!

šis ari ir vinjas darbs, kas tapis rudenii uz manas muguras.

Brivibas ielaa arii nav slikts variants, zinu,ka īpašnieks sliktus meistarus neturēs, tomēr es iesaku pārbaudītas vērtības.
Publicēts: 16.01.09 00:10
 citēt
neee vispar negribu tos kjinieshu crapus.
Publicēts: 16.01.09 00:11
 citēt
shauttra:ehhh... nu nav neviena briivpraatiigaa.....

man bija degzime uz mugurkaula :) lalaa vienaa tetoveshanas konvencijaa iededzinaja uz skatuves šovam :)
tikai es to retojumu vieksmigaa kartaa velak likvideju un aiztetoveju :)
Publicēts: 16.01.09 00:12
 citēt
full_clip:varenajā Vadim tattoo man par manu zīmējumu prasīja 60-70Ls

Vadims taisa ševrus! Bet reizēm (diez gan bieži) arī baigos brāķus. :) Pēc tam tie sabrāķētie iet pie Arno labot. :D
Publicēts: 16.01.09 00:14
 citēt
zo:neee vispar negribu tos kjinieshu crapus.

mans teksts bija jālasa kā sarkasms. :face-wink:
alvils:
full_clip:varenajā Vadim tattoo man par manu zīmējumu prasīja 60-70Ls

Vadims taisa ševrus! Bet reizēm (diez gan bieži) arī baigos brāķus. :) Pēc tam tie sabrāķētie iet pie Arno labot. :D

nezinu, ko un kā viņš tur dur, bet cenas ir vnk kooooosmiskas. Tāda sajūta, ka man krāsu ar zelta piejaukumu taisītos durt miesā.
Publicēts: 16.01.09 00:16
 citēt
un vispar, ja ta labi padoma ar galvu, kada starpiba cik maksaa, jo taa gal ugalaa ir tava aada un tas ir uz visu muuzhu!
salonos cenas ir praktiski vienadas. uz lielajiem gabaliem parasti cenas runajamas.
Publicēts: 16.01.09 00:22
 citēt
jaa melnbaltas. es samaksaju 180Ls no krasas vispar nekadas cenas atškiribas nav. tika iilgaku laiku aiznem.

Kaleju ielaa vini par lielajiem gabaliem skaita stundaas
60Ls stundaa. strada gan atri!
Publicēts: 16.01.09 00:28 labots
 citēt
a smalku iesaku taisit pie Milas, es gaju ar 6 gadus galvaa nesatu ideju, ka skaidri gribu lapas, bet kadas un ko un kaa nevareju izdomat. jo mans velns viens pats izskatijas pec mella kaka pa gabalu.
tad ienacas galvaa Bingo un sapratu virzienu un lapu veidu.

eju pie milas, shi ar flomiti 3 reiz novicinajas un zi zik ar mashinit, super. izdoma vinjai laba. katra znjaa galvenais uzdevums iznicinat velnu ka smagumu ir izdarits godam.

pasaki, gribu sievishkigi, buus
!
pasaki gribu multeni buus :)
Publicēts: 16.01.09 00:35
 citēt
spirit:nu man ir skaidrs ko gribu, bet bilde gatava nav. ir apmēram. gribu vilku pa muguru, bet gribu to skatienu, kas sekojot upurim un tādu smalku un cēlu un mazliet bīstamu... zīmējums liekās jau arī gadus 3, skatiena īstā trūkst :D un el manu tetovējumu uz pleca ar jāpdeito, savādāk arī vientuļa ķepa, gribu ķeltu raktus apkārt.

a kur tieši kalēju ielā? kas tur blakus? moška jāaizpeld parunāties

turpat pie līvu laukuma vien ir :)
Publicēts: 16.01.09 00:38 labots
 citēt
67221067 vini strada no 13 lidz 18 man liekas, uzzvani,pajautaa kad bus Mila. satiesiec un parunajies. vinja ir forsha :)
Publicēts: 16.01.09 00:43 labots
 citēt
spirit:nu es vecrīgā zinu divus, nevaru atminēties, kas kalēju iela. viens pie līvu laukuma, tajā šķērsielā, kas pie drāmas teātra, otrs šķērsielā kas uz ģildi.
šitaisir pie teatera :)

ņem par labu!
Publicēts: 16.01.09 01:12
 citēt
ja pareizi atceros, tad Dzirnavu 64 kaut kā tā.
Publicēts: 16.01.09 01:15
 citēt
sasar:ja pareizi atceros, tad Dzirnavu 64 kaut kā tā.

vaaj sasar, tas jau sen vairs neeksistee :) tur Mila stradaja kopaa ar Henču(pirsingmeistar)
Publicēts: 16.01.09 01:17
 citēt
bija jā kaut kāda čiksa pirms gadiem 9
Publicēts: 16.01.09 01:26
 citēt
vinja aritagad čiksa :)
krasains radoshs personaažs :)
Publicēts: 16.01.09 02:05 labots
 citēt
www.draugiem.lv...

shitais nav suudiigs, un cenas nav ne tuvu Vadima cenām :face-glasses:
Publicēts: 16.01.09 02:14 labots
 citēt
zzimee labi, bet izskatas,ka čalis ir Londonaa.
ja gribas zimet monstrus pie vinja ir iistais ceļš. smuki darbi!
Publicēts: 16.01.09 22:13
 citēt
CerambyX:Cik zinu tad, piemēram, Jelgavā labs ir HAMELEON TATTOO STUDIO Raiņa iela 36.
Ķipa tas kurš taisa ir Kaspars Redmers (var dr.lv iečekot - tur arī galerijā viņam viņa darbi) - esot ķipa viens no labākajiem (braucis uz visādiem čempjiem utml.) - pašam gan vēl tetovējums nav, bet esmu arī dzīvē viņa taisītos redzējis i atsauksmes labas.
Par cenām gan nezināšu.

He - re Maris pat to čali ir bildējis [url=http://www.fotoblog.lv/img/88738/?cid=18241

nu]http://www.fotoblog.lv/img/88738/?cid=18241

nu[/url] ja, viņš man arī taisīja.normāli, nav pārāk dārgi arī..
Publicēts: 16.01.09 22:22
 citēt
vispaar sodien uzzinaaju ka Valmieraa ar ir viens tatujiereetaju kantoris...
Publicēts: 16.01.09 22:29
 citēt
nunu
kur?
Publicēts: 16.01.09 22:41
 citēt
Virs graamatniicas salons "pie kamiina" darbakoleega bij sarunaat vienu tatujiereejumu..
Publicēts: 17.01.09 19:06
 citēt
a negribi es a skavotāju pistoli iešaušu teu
lielvardes jostu un to radio kas bildē uzdavinašu bonusā?

pats lietoju novelkamās bildes - turās taisni tik ilgi, lai paspētu apnikt - 2-3 dienas

pietiekami, lai izpriecatos par tuvinieku šoku, ka esu notetovējies - reizi vasarā tādu pigoru var nostrādāt

bet ja jatetovējās, tad ņem klasiku - nāras, enkurus, sauli kas lec no pirkstu kauliņiem un uzrakstu // k o л я // (pa burtam uz katra pirksta)
Publicēts: 17.01.09 20:38
 citēt
vadim tattoo :face-smile:
Publicēts: 17.01.09 21:02
 citēt
Taisiju te: www.tattoo.2000.lv...
Tetovēja jauns puisis. Zīmēja smuki gan ar pildspalvu uz ādas, gan ar adatu ādā :) Tur ļoti pieņemamas cenas. Pagāšvasar par krāsainu cigarešpaciņas izmēra bildīti samaksāju 30 LVL.
Tiesa gan - nezinu vai tas pats puisis tur ir joprojām. Jo visu jau nosaka meistars, nevis salons.
Publicēts: 22.01.09 13:09
 citēt
par vacatio salonu man uzreiz nolaidas,ka tiko atveru majas lapu ar nelasamu dizainu. un kad izlasiju par to ka taisa tattoo uz 3-5 gadiem pavisam pazuda jebkada cieņa. TAADU TETOVEJUMU NAV!
kad diendienaa vairkaus gadus tusejot salonaa, katru otro nedelju sagaidot shadus te tetovejumus pec 3 gadiem,no kuriem ir palikshi pleķi un tie ir jebkuraa gadijumaa japartetovee, gribas shaut pa olam tadiem meistariem,kas melo klientiem.
Publicēts: 22.01.09 13:35
 citēt
ironia:Latvijaa ir 3 meistari,kuriem uzticetu savu ādu. tie ir Mila, Agris un Kurts, ta ka Kurts šobrīd ir siltajās zemēs, paliek Mila un Agris.
pati tetovejos pie Milas un vinu dabigi ari rekomendeju. pieredze viniem abiem ar Agri, sarp citu darbojas Kaleju ielaa vecrīgā, ir lielāka neka jebkuram citam tetovetājam Lv.

Es savejo pie Agra taisīju, pirms tam protams izpētiju atsuaksmes, gan par Brīvibas ielas, gan Barona ielas čaļiem...vislabak paziņas ierekomendeja Agri (to kas Kalēju ielā)...esu apmierināc, čalis labi strāda, tik agrak bieži braukaja uz Vāciju haltūret un reti bij sastopams. Agra tel.29434292 (nav ne jausmas vai ir mainījis)
Publicēts: 23.01.09 09:01
 citēt
Agris kadreiz stradaja uz BRivibas ielas, paraleli darbam Vaacijaa. tagad divi labakie ir apvienojusies darbaa Kaleju ielaa :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):