dziesma - grāvējs Priekšnieks saka: “Nav par ko maksāt Tev!” Es saku: “Es nekur neiešu!” Lai maksā ivars, lai maksā ainars, lai maksa atis vai man vienalga maksā valsts, lai visi maksa kopā ;d Ainars Vizulis - Sāpe zivju rūpnīcā
Pēdējā laikā jau gandrīz katrai auto markai un modelim ir kāds internet-forums. Šeit mazs ieskats pēdējās tur apspriestajās tēmās:
Lamborghini forums: Vēja trokšņi pie 330km/h, nezinu ko lai tālāk dara!
Audi A8 forums: Kur lai remontēju savu Rolex?
Fiat forums: Hallo? Vai es te esmu vienīgais?
Mercedes C-klases forums: Mans Mercedes svētdienas tūrē pakaļ maizītēm saslapinājās - ko darīt?
MX-5 forums: Kautkāds sasodīts austrumvācietis ar VW Touareg pārbrauca pāri manam auto.
VW Touareg forums: Man zem šasijas iesprūdis kautkāds MX-5. Kā lai viņu dabon ārā?
Renault forums: Pārdodu autobusa mēnešbiļeti. Auto no darbnīcas atnāca ātrāk, kā bija gaidīts.
Bentley forums: Šodien izmanotju pelntrauku. Kā to nomainīt?
Porsche Cayenne forums: Patēriņš zem 40l/100km - dzinēja defekts?
Smart forums: Iemontēju motocikla dzinēju. Beidzot vairāk jaudas!
Camaro forums: Mana draudzene pārgulēja ar manu brāli un viņa sievu. Kā lai viņus nogalina? Esmu jau iepriekš sodīts un nekādā gadījumā netaisos atgriesties cietumā.
Mustang forums: Kautkāds idiņš Civic-ā centās mani šodien apdzīt.
Civic forums: Kautkāds idiņš Mustang-ā centās mani šodien apdzīt.
Opel forums: Manai Corsa-i nav rūsas.GODĪGI! (Admins izdzēsa topiku)
Mazda MX-5 forums: Vai es kā vīrietis drīkstu braukāt ar sieviešu auto?
Viper forums: Smārts gaisa savācējā. Kā lai to dabon ārā?
Ford Fiesta forums: Palīdziet - man zem haubes ir šujmašīna!
Seat Marbella forums: Šodien spēju turēt līdzi smagajam!
Honda forums: Mana Integra virs 9000apgr/min vairs neceļ apgriezienus - dzinēja defekts?
Hehe, tie par auto labi "Mana Integra virs 9000apgr/min vairs neceļ apgriezienus - dzinēja defekts?" Ir gadījies sēdēt pie integras stūres - normāls uzrāviens pie 6k sākas ) (uz tahometra bija 10k rpm)
kas nu katram ar ko lepoties... man labaak patiik ka speeks ir aciis , tomeer tuvaak smadzeneem, bet nu jaa - daudzas jau riikojas taa it kaa smadzenes buutu citur.....