Annirs:kas nu katram ar ko lepoties... man labaak patiik ka speeks ir aciis , tomeer tuvaak smadzeneem, bet nu jaa - daudzas jau riikojas taa it kaa smadzenes buutu citur.....
vnk. kaut kad pavasarī bij bazars par to, ka spēks ir krūtīs. Un to starp citu vienbalsīgi teica vairāki vīrieši Tad nu te meiča izrāda, ka spēks ir arī dupsī :P
esmu jau savākusi atsauksmes no dažādiem puišiem, viens sevi atzīst par krūšu vīrieti, cits par dibenu piekritēju, un nupat atzinās arī viens kāju fans
zverja:esmu jau savākusi atsauksmes no dažādiem puišiem, viens sevi atzīst par krūšu vīrieti, cits par dibenu piekritēju, un nupat atzinās arī viens kāju fans
Skaties skaties , labs piemērs ka nekad reāli nedarīt un nedara ar Forsj storijs "Nupietniem lūzeriem" muļkiem un salmugalvām A reāli tas notiek tā , vari sameklēt tādu gabalu kā "Helmut by June" (2007) kur Helmut Newton laulene izradas regulāri filmējusi kā šis strādā un komunicē ar klientiem moeļiem un čomiem REĀLI LABS issts ņemot vērā ka ir gadijies tikties ar viņu un redzēt kā viņs komunicē ar studentiem , reku neliels ieskats visa filma tadaa www.youtube.com... vel www.youtube.com... vel www.youtube.com... vel www.youtube.com... , visa filma 4 daljas Vai arī atrodi tādi gabalu kā "Seven Photographs That Changed Fashion" tie visi ir reeāli spici cilvēki kuri spici strādā nevis "Gudreveidīgi vuāristi zīmuļi" NOPIETNIE fashionisti , nirdziens nak Nezināju ka Vuāristus taga sauc par Fashion faniem;media.sophie-online.net... un sjite vel gabalinsj video.msn.com...
Eva Brauna bija Hitlera personīgā fotogrāfa Heinriha Hofmaņa asistente. Eva arī pati fotografēja, filmēja. Ar Hitleru viņa iepazinās 1929. gadā , pie Hofrmaņa Fīrers piestaigāja jo šis uzņēma erotiska rakstura filmas un fīrers bij liels šī žanra piekritējs , caur ko klūva arī par fīrera personīgo fotogrāfu Vācijā 20-30 gados plauka zēla ķermeņa kults gan makslā gan kīno Kā tas raktūrīgi totalitāriem un post totalitāriem režimiem VĀRDOS šie baig slavināja "Morāli @ ģeimeni" bet patiesībā uzturēja diezgan "bohemistisku" dzīves veidu
Lunis:Eva Brauna bija Hitlera personīgā fotogrāfa Heinriha Hofmaņa asistente. Eva arī pati fotografēja, filmēja. Ar Hitleru viņa iepazinās 1929. gadā , pie Hofrmaņa Fīrers piestaigāja jo šis uzņēma erotiska rakstura filmas un fīrers bij liels šī žanra piekritējs , caur ko klūva arī par fīrera personīgo fotogrāfu Vācijā 20-30 gados plauka zēla ķermeņa kults gan makslā gan kīno Kā tas raktūrīgi totalitāriem un post totalitāriem režimiem VĀRDOS šie baig slavināja "Morāli @ ģeimeni" bet patiesībā uzturēja diezgan "bohemistisku" dzīves veidu
piekam Hofmanis bija fiirera vienigais fotografs, uz ko uztaisija nereali labu naudu, kad nacisti naca pie varas (c ilustreta vesture gh )
dansiga:Juhuuu !!!!! BLAC maak likt ne tikai 555 ;-))))
blac@78.28.195.33 | 08:29 21.09.2009 [ paldies par komentāru ] Ideja: 1, Izpildījums: 3, Sajūtas: 3. lai būtu godīgi, jo Tu tā gribēji. Nekā personīga tikai mans vērtējums. Nepaskaidrošu, pati liela meitene, sapratīsi.
http://www.fotoblog.lv/img/180305/?cid=6917
vai ta tas ir fans??????? Tas jau vairaak pie spilgtaakajiem izteicieniem.....