forum.gif
FUN 9
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / FUN 9
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 18
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.09 16:09 labots
 citēt
SL:Puikiem patiks :D [url=http://www.youtube.com/watch?v=IQGhq0IlVok

es]http://www.youtube.com/watch?v=IQGhq0IlVok

es[/url] redzu tikai tekstu
Publicēts: 05.07.09 16:20
 citēt
briedis:
man ne tik sen bij Zaķis zem 45 kg dzīvsvarā!
Publicēts: 05.07.09 16:57
 citēt
Publicēts: 05.07.09 20:21
 citēt
haralds: man ne tik sen bij Zaķis zem 45 kg dzīvsvarā!

tad jau laikam zaķis bez ausīm bija ;)
Publicēts: 05.07.09 21:14
 citēt
daiga35:tad jau laikam zaķis bez ausīm bija ;)
nu, viss bija vietās, bet ne jau meža Zaķis. ;)
Publicēts: 05.07.09 22:08
 citēt
varbūt bija meža kaķis? ;)
Publicēts: 05.07.09 22:51
 citēt
nē, nē. Zaķis. Stirniņa.
Publicēts: 06.07.09 00:09
 citēt
haralds kārtīgs čalis - papriekšu nosver..
Publicēts: 07.07.09 18:46
 citēt
Publicēts: 07.07.09 19:07
 citēt
oojaa zinjaas laikam redzeeju
Publicēts: 07.07.09 19:20
 citēt
Maris:haralds kārtīgs čalis - papriekšu nosver..
nesvēru!
Publicēts: 07.07.09 20:00
 citēt
Publicēts: 08.07.09 20:03
 citēt
Publicēts: 08.07.09 23:34
 citēt
www.youtube.com... mans miiljaakais fragments no shii seriaala
Publicēts: 08.07.09 23:58
 citēt
Annirs, Tu nepareizo linku iepostēji. Es zinu, ka Tu gribēji norādīt uz šo:
www.youtube.com...
Publicēts: 09.07.09 00:16
 citēt
alvils:Annirs, Tu nepareizo linku iepostēji. Es zinu, ka Tu gribēji norādīt uz šo:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=2-s2pg8v-B4
:D]http://www.youtube.com/watch?v=2-s2pg8v-B4:D[/url] :D :D
Publicēts: 09.07.09 00:41
 citēt
Nu bītītmatos, ja liekat tos jūtūbes video, tad vismaz uzrakstiet kas tur ir. Citādi nepieklājīgi...
Publicēts: 09.07.09 09:57
 citēt
briedis:Nu bītītmatos, ja liekat tos jūtūbes video, tad vismaz uzrakstiet kas tur ir. Citādi nepieklājīgi...
briedi, bites matos arii ir fanii...
Publicēts: 09.07.09 10:09
 citēt
Ja tu kliegsi no vietas astoņus gadus, septiņus mēnešus un sešas dienas, tu būsi radījis pietiekami daudz enerģijas, lai uzvārītu tasīti kafijas. (Bet vai tas ir tā vērts?)
Cūkām orgasms ilgst 30 minūtes! (Savā nākamajā dzīvē es labprāt būtu cūka.)
Triecoties ar galvu pret sienu, tu patērē 150 kalorijas. (Man vēl joprojām jādomā par to cūku.)
Tarakāns var nodzīvot bez galvas deviņas dienas, pirms tas nomirst no bada. (Ak, Dievs!)
Lauvas pārojas līdz 50 reizēm dienas laikā. (Es tomēr labāk gribētu būt par cūku. Kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti!)
Tauriņi laiza paši savas kājas. (To gan vajadzētu redzēt!)
Ziloņi ir vienīgie dzīvnieki, kas nevar palēkāt. (Un tas ir arī labi.)
Kaķa urīns tumsā fosforizē. (Interesanti, kas un kam apmaksā šādus pētījumus?!)
Strausa acs ir lielāka par strausa smadzenēm. (Es zinu dažus cilvēkus, kuriem ir tāpat.)
Jūras zvaigznēm vispār nav smadzeņu. (Arī tādus tipus es zinu.)
Polārlāči ir kreiļi. (Nu un?)
Cilvēki un delfīni ir vienīgās dzīvās būtnes, kas nodarbojas ar seksu arī prieka pēc. (Hei! Kā tur bija ar to cūku?)
Publicēts: 09.07.09 18:13
 citēt
Spcl 4 briedis...

Mazi Monstri :D www.youtube.com...
Publicēts: 09.07.09 18:34
 citēt
SL:Cilvēki un delfīni ir vienīgās dzīvās būtnes, kas nodarbojas ar seksu arī prieka pēc. (Hei! Kā tur bija ar to cūku?)

Atsevišķas pērtiķu sugas dara tieši to pašu.
Publicēts: 09.07.09 21:34
 citēt
kroncix:
SL:Cilvēki un delfīni ir vienīgās dzīvās būtnes, kas nodarbojas ar seksu arī prieka pēc. (Hei! Kā tur bija ar to cūku?)

Atsevišķas pērtiķu sugas dara tieši to pašu.
atsevishkji cilveeku paveidi arii
Publicēts: 10.07.09 11:59
 citēt
Labākais, turpinot Annira video tēmu...

www.youtube.com...

šitais jau ir klasika, vecs bet labs
Publicēts: 10.07.09 12:28
 citēt
SL:Ja tu kliegsi no vietas astoņus gadus, septiņus mēnešus un sešas dienas, tu būsi radījis pietiekami daudz enerģijas, lai uzvārītu tasīti kafijas.
domāju, ka vairāk. jāparēķina pakaļ.
Publicēts: 10.07.09 19:06
 citēt
No orb, varu tikai pievienoties :D

www.orb.lv...

Fotogrāfs (19)

Kategorija: Vispārēji

Atslēgvārdi: vilciens
Jāņos es gandrīz uzrāvos. Nu, labi, neviens, protams, nepadomātu, ka es pilnīgs lohs, tomēr manas akcijas radu acīs smagi nokristos.

Brīdis, kad saulei rietot tika iekurināts ugunskurs man šķita ļoti piemērots, lai izvilktu fotoaparātu un uzņemtu dažus skaistus kadrus. Labi, ka nočammājos, jo nevarēju saprast, kur nolikt alus pudeli. Kolektīvā domāšana nostrādāja perfekti. Izrādās, radi bija pienācīgi bruņojušies ar fototehniku un acumirklī apkārt sāka klabēt kādi četri nikoni. Tā kā es nedaudz esmu lasījis par fotoaparātiem, atskārtu, ka mans IXUS 80IS ir tāda bērna atraudziņa salīdzinājumā ar D90 un D300.

Kadru ķeršanas meistarībā es arī nespētu līdzināties. Es nekad neiedomātos pietupties uz celīša un priekšplānā paņemt smilgas vai fotografēt neskatoties – pāri galvām no augšas.

Sapratu, ka fotomākslas vilciens ir aizgājis un esmu smagi iepalicis. Panākt virtuozos foto meistarus var tikai apsteidzot tos pa citiem ceļiem. Nolēmu fotografēt bez kameras. Līdzīgi kā dažkārt boksējos pie spoguļa ar iedomu pretinieku. Kamera man tikai traucētu, tāpat kā īsts pretinieks nereti novērš domas no sitiena tehnikas.

Pēc svētkiem vispirms izmēģināju roku dabas ainavu fotografēšanā. Ielīdu siena gubā, no turienes nopētīju apkārtni un sapratu, ka man ir ķēriens – kadrs būtu ģeniāls.

Kad dabas fotogrāfija man bija rokā, nolēmu pievērsties pilsētas kadrēšanai. Lieki teikt, ka uzreiz sapratu – vilciena sliedes lai turpina bildēt visi tie masturbētāji ar statīviem. Man vajag kustību un raksturus. Devos pa taisno uz tramvaja pieturu pretī operai.

Uzreiz arī vīlos. Tik nožēlojami garlaicīgus tipāžus nebiju gaidījis. Sapratu, ka pilsēta ir augonis uz dabas vaiga, kas izsūc dzīvības sulu un apslāpē ikvienu individualitāti.

Kas spētu atdzīvināt šīs pussprāgušās dvēseles? Kam būtu jānotiek, lai mehānisku kustību un mākslīgās emocijas nomainītu simtprocentīgs raksturs un dzīvība?

Ilgi, protams, neprātoju. Īstam fotogrāfam ideja dzimst dabiski, bez mokām. Siena guba pilsētā! Pie operas! Četrmetrīga dabas kaudze! Iedomājieties, kas tie būtu par kadriem – no siena kaudzes apakšas!

Lai pārliecinātos par idejas dzīvotspēju dziļi noliecos un nopētīju tramvaja pieturā stāvošos cilvēkus caur kājām – tā, it kā jau sēdētu siena kaudzē. Tramvaja pietura man par lielu prieku nudien atdzīvojās.
Publicēts: 11.07.09 00:46
 citēt
Komentāri tam rakstam kā parasti labie: viens lietotājs raksta "uzskatu,kad nav nozīmes ko ar ,ko Tu fočē" un nākamajā rindā tas pats lietotājs "uzskatu,ka vislabākā firma fotoaparātiem ir Canon un vienīgi Canon". Secinājumi: ir vienalga, ar ko tu bildē tikmēr, kamēr tas ir Canon...
Publicēts: 12.07.09 14:30
 citēt
Publicēts: 14.07.09 23:37
 citēt
Manurpāt, varētu ari molberta vietā likt kameru :D

Publicēts: 14.07.09 23:45
 citēt
Šveices policijai izdevies nogalināt milzu zandartu, kas uzbruka atpūtniekiem Madžores ezerā uz Šveices un Itālijas robežas.

70 centimetrus garais un 8 kilogramus smagais zandarts tika nogalināts svētdien. Plēsīgā zivs iepriekšējā nedēļas nogalē bija sakodusi sešus peldētājus, Zivju uzraudzības inspekcijas pārstāvis Fabio Kroči informēja vietējos medijus.

Viņš piebilda, ka divi cietušie ievietoti slimnīcā ar 10 centimetru lieliem kodumiem.

Sākotnēji policijas nirēji centās plēsīgo zivi notvert ar tīklu. Taču pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem zandartu izdevās nogalināt ar harpūnas palīdzību.

Zandarts pēcāk tika pagatavots un pasniegts tūristiem notiesāšanai.

«Zandarti parasti nekož cilvēkiem,» norādīja Kroči. Viņš uzskata, ka, iespējams, zandartam bijuši hormonālie traucējumi, kas arī izraisījuši agresīvās tieksmes.
Publicēts: 14.07.09 23:46
 citēt
tas bija no Dienas. nez... peec nokjershanas pagatavoja - nez - a cietushajiem ar aiznesa uz slimniicu?
Publicēts: 15.07.09 11:19
 citēt
aha, vajadzēja cietušajiem izbarot :D vismaz mierinājums par sāpi...
Publicēts: 16.07.09 07:54
 citēt
laikraksts diena par Nokia telefona fotofunkciju: Rezultāts pārsteidz. Tālrunis ar f3,2 izveido attēlu pieņemamā fokusā gan metra, gan desmitiem metru attālumā vienlaikus, tas noteikti derēs pilsētskatu fotografēšanai bez fotogrāfēšanas iemaņām, bet nederēs objektu izolācijai vai kādam mākslas foto. Tātad ceļojumiem ir ieteicams. Jpg attēls tiek veidots stipri ciets, un kadrēt failu nebūs viegli. Uzņemtajos video ir pietiekama detalizācija arī DVD vajadzībām, tomēr novēroju, ka peld fokālā plakne. Taču jāatceras, ka tas ir tālrunis, nevis videokamera!

pisec...
Publicēts: 17.07.09 14:36
 citēt
labs projekts

www.youtube.com...
Publicēts: 17.07.09 14:41 labots
 citēt
www.youtube.com...

tiesham garshigi
Publicēts: 17.07.09 15:43
 citēt
Annir Pasaki ka vēl slikta kvalitāte mobiļņikam :)

i28.tinypic.com...
Publicēts: 17.07.09 17:12
 citēt
a vai tad es ko????? re ku ar ar mobilo: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.07.09 02:26
 citēt
Publicēts: 21.07.09 14:18 labots
 citēt
Publicēts: 24.07.09 16:39 labots
 citēt
hahaha, slow motion "kaa rodas beerni" :)))
vodpod.com...
Publicēts: 24.07.09 16:44
 citēt
Shadow:hahaha, slow motion "kaa rodas beerni" :)))
vodpod.com...
miilji!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7