shad, es domaaju, ka vaina nav tajaa, ka neredz to dalju slidkalninja. njemot veeraa mazo izmeeru un freimrate - to visu var saziimeet un samonteet stundas laikaa. nodod tieshaam fizika... trajektorija un aatrums
#1 traektorija ir ideāls riņķis - neviens ķermenis uz zemes tā nelido (fizika) #2 paatrinajums un ieskriesanas cels ir parak mazs tadam lecienam, jo izejas atrums uz aci izskatas daudz lielaks neka slidot - to uz zemes fizika ari nepielauj
nr.1 optisku analīzi lūdzu. Savādāk tikai minējums. nr.2 Bez cipariem tikai pliks teikums, kurš lieliski der blondīnēm Paņēmu hronometru un gribēju parēķināt. 3.5s ieskrējiens ar nelielu berzi(Optiski kalns izskatās lēzenāks kā varētu būt. Brīvajā kritienā Vbeigu man sanāk uz 122km/h. Pie berzes būs mazāk) 1sek tramplīns un 2sek lidojums. Fizmatam kādam nevajadzētu būt problēmām. Man kaut kā fizika piemirsusies. Bet pieļauju, ka var būt arī īsts.
paskaties paātrinājumu 12.5 sekundē.... uzreiz viss taps skaidrs... Netā daudz par to diskutēts... un rēķināts.
If this video is real, then all I have to say is that guy must have balls of steel. The video shows some crazy man launching himself off a very long water slide and landing perfectly into a kiddie pool a few hundred feet away. And it seems he lived to tell about it. ........................ blog.dotphys.net...
pie mūsdienu datorjaudas un programmatūras praktiski visas filmas tā taisa, lētāk ir uzražot 3D, neka baiso piki izteret materialos, aktieriem, tehnika.. un pats galvenais laikam. aizejiet uz kinciku redzesies - jebkura action filma uztaisita profesionali, nav nekada raustisanas un t.t. viss ir puslidz fizikas likumos ieklauts.. nu iznemot matrixus un t.t.
runājot par to jestro slidkalniņa video - protams, ka vacais labais adobeaftereffect, ar to daudzas labas lietas taisītas ir vēl - piemēram video, izveidots no vienkāršas fotogrāfijas www.youtube.com...
visi kristīgie mūziķi nav tādas šausmas. pačekojiet kaut vai dogwood, stretch arm strong, no innocent victim, way of my life, five iron frenzy u.d.c., ir arī ļoti labi. Un, tieši par hip hopu runājot, kristīgie izpildītāji, tādi kā John Rouben, L.A.Sympohny vai Cross Movement, man patīk tik pat labi, kā meksikāņu gangsteri Deliquent Habits.
bet nu jā, ja jāatrod šausmas (par ko ierēkt), Annira piedāvātais diez gan der.
alvils:visi kristīgie mūziķi nav tādas šausmas. pačekojiet kaut vai dogwood, stretch arm strong, no innocent victim, way of my life, five iron frenzy u.d.c., ir arī ļoti labi. Un, tieši par hip hopu runājot, kristīgie izpildītāji, tādi kā John Rouben, L.A.Sympohny vai Cross Movement, man patīk tik pat labi, kā meksikāņu gangsteri Deliquent Habits.
bet nu jā, ja jāatrod šausmas (par ko ierēkt), Annira piedāvātais diez gan der.
manupraat taas nav shausmas. driizaak naak raudiens... gribas buut par santaklausu - vinsh vismaz zin kur dziivo sliktaas meitenes