jā, es dzirdēju, ka šamie šodien jau kopš diviem dienā ņemoties trakāk kā mūsējie, un pie tam viņiem alu naktī pārdod.. hmhm.. ā, un šiem jau ir par ko psihot, man nesen viens leitis sūdzejās, ka viņiem dārgākā degviela Eiropā :> tantukam vairs nav ko zaudēt, lai tik velk kerzavikus dzelzs purniem..
Mhm tam dzekam pirkstu atsjava atr sjitadu plastmaas gabalu.
Tas jau tik saucas GUMIJAS isyeniba jau tads polimeru korkjis. Spanija redzeju ka vienam loxam ar sjiTadu trapa pa degunu , paskats bij tads itka sji neredzams kulaks butu muli iedevis PASKJIDA! Pamata sjie sjauj pa kajam ja trapa pa pacpusi visa dirsa zila
Nesaprotu,kāpēc Rīgā ne TV tiešraidēs, ne bildēs,ne pat Maskavas TV video nebija neviena kadra ar pumpeņu lietošanu? Tikai redzēju, ka uz muguras uzkārta ar stobru uz leju, kapitāli vīram traucēja kustības! Leišu OMONiešiem pareizā stāja, jostas augstumā, profi! Nez,vai "Ziemeļu pilsētiņā"vēl arvien ir MācībuDaļa? 1964. gadā tur bija OMON pirmsākums. Bijām pēdēlie, kuri TRĪS gadus lauza... P.S. Lode pēc formas kā itāļu "BLONDO"tipa. Tādas virpoju no metāla (vienu izmēru mazāku), vajag plastmasas (skrošu) konteinerī). Vīri pasūtīja,kuri pirka licenzes uz lāci Murmanskas apgabalā.
Ko lai saka - noskatijaas braljukas un ar graujoshi patuseeja.. Tikko man no iirijas zvaniija viens "airish", shie izraadaas ar noskatiijushies ka ja pat mees te mieriigie lettinji graujam, tad vinji ar var! Taisaas tagad iiri uz piketiem pret valdiibu.. tas taa..
Nu es gan nezinu cik pulvera ir tajās patronās, kas ar šitādu plastmasas gabalu sāuj, bet ja mūsējie lietoja šaurās vecrīgas ieliņās un tuvāk par 20 metriem, tad viņi ir atsaldēti!!! Lai vai kā - sākuma ātrums tam lādiņam droši vien ir vismaz 200m/s, sver kādus gramus 15, nav grūti sarēķināt cik džoulu enerģija tam rīkam10 metros...
mazliet jau neskādētu, ja būtu kāds pamats cerēt, ka pa galvu dabon tie, kas izpelnījušies. tak ņe figa. man bija doma, ka reiz ar mēslu dakšām Vecrīgā diez vai laidīs un kas zinas, nesapratīs - varētu kā padomju okupācijas laikos komjauniešu nomīzīti, tagad valkāt krūšu kabatā mazu, dekoratīvu mēslu dakšiņu. ko līdzīgu arī piedāvā - kas pieturās pie tā, ka SHITā nevaig turpināties, tak ir pret bruģa, šnaba božu, autombīļu un pilsoņu veselības sapostīšanu, valkā pie klōzes baltas lentītes.
Leiš bildētāji varbūt būs RIKTĪGĀKI, un neskries ziņot, ka ir uzbildējis, un nenodos savējos, kā to pie musu saeimas darīja mūsu foto un kino kruķītāji... daudzi paši savulaik nosodīja čekas stukačus, un paši skriešu skrēja stučit Ļeņins mācīja, ka primārais ir likvidēt (latvijas variantā ) fotokameras un kinokameras un daudziem vajadzēja izsist stiklus un sabradāt aparātus...