Sveiki! Vai kāds zina pateikt kāda ir aptuvenā sekojošo filmu kameru vērtība šodien: Canon A-1 ar objektīviem 80-200mm 4.5-5.6 un 50mm 1.8. Un Nikon Nikomat ar objektīvu 24mm 2.8. Labā stāvoklī, vienīgi vienam objektīvam trūkst abi vāciņi.
Kuram objektīvam trūkst vāciņi? Man varētu interesēt Nikkor (tas taču ir Nikkor?!) objektīvs 24mm f/2.8. Divi jautājumi. Pirmais - vai tas ir tas objektīvs, kuram trūkst vāciņa, otrais - vai viņš ir AF vai Ai, respektīvi, vai viņam ir autofokuss.
alvils:Kuram objektīvam trūkst vāciņi? Man varētu interesēt Nikkor (tas taču ir Nikkor?!) objektīvs 24mm f/2.8. Divi jautājumi. Pirmais - vai tas ir tas objektīvs, kuram trūkst vāciņa, otrais - vai viņš ir AF vai Ai, respektīvi, vai viņam ir autofokuss.
Ja tas objektīvs viena vecuma ar kameru,tad viņš var nebūt pat AI,tobiš lai uzliktu uz daža laba mūsdienu aparāta nāksies piļīt.
Tsa i vecais non AI optiķis,vai nu jāpiļī,vai vai jāizraksta no aizrobežas AI konversija komplekts.To objektīvu labāk no kameras nešķirt.Hmm.... man ir viens it kā nevajadzīgs AF divdesmitčetrinieks,uz kuru viens blogeris it kā pretendē,vai tik nesarīkot izsoli .
Nav gluži tiesa,objektīvs tiešam netiek ilgi lietots,bet nav pārliecības ka jāpārdod un otrkārt jau ir viens pretendents, šepat,blogā pieteicies,viņam protams priekšroka.Bet interesi likšu aiz auss.