forum.gif
5 bildes pie Kuprijanovas par 10 Ls.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 5 bildes pie Kuprijanovas par 10 Ls.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.09 10:53
 citēt
[url=www.bernufoto.lv]www.bernufoto.lv[/url]
Publicēts: 19.01.09 10:56
 citēt
Lunis:

Mans labs paziņa vecmeistars kura vienīgais ārots ko vinš prot ir FOTO par skuķu bildēšanu "Modīgā" stilā vispār naudu neņem jo uzsskta ka TĀ NAV MAKA ķap ķap standarta pozas un sveiki , bet tai pašā laikā braukā ar pasvaigu labas firmas dzipu, par dzīvi un darbu trūkumu nesūdzās.

Tas pats, kuram ahu#$%^^ fotostudija Latgalē ar 50 collu plazmas ekrāniem pie ezera, kurā nevienu iekšā nelaiž no vietējiem?
Publicēts: 19.01.09 11:13
 citēt
domaaju, ka cilveeki bildeesies mzaaak.....
Publicēts: 19.01.09 11:16
 citēt
Domāju, ka 5 bilžu uztaisīšanai pietiek ar 15 minūtēm. Un ja normāli saplāno dienu, kādas 10-15 tādas "sesijas" mierīgi var safočēt.
Publicēts: 19.01.09 11:23
 citēt
nu, taadas, kaa tajaa lapaa, tieshaam var 15 minuutees. tikai viena bilde man tur patiik. nr.43 no kaazu foto. kaut kaa briesmiigi... hmmm... (neesmu ne rasists, ne nacionaalists) krieviski vinjas visas tur izskataas. iipashi jau studijas bildes...
Publicēts: 19.01.09 11:34
 citēt
es jau nesaku, ka slikti. vienkaarshi galiigi nav manaa gaumee. taadas baigi prognozeejamas taas bildes. pilniigi bez smalkuma. neaizkjer.
Publicēts: 19.01.09 12:10
 citēt
nu daudzas bildes tur labaakas kaa nevariigie jaunizcepto fotograafu shljupsti te...
Publicēts: 19.01.09 12:30
 citēt
Mono:Man jau šķiet ka zibspuldzes elektrībā vairāk noēd kāmēr uztaisa 5 bildes pa 10 Ls :D

es 9Ls pa mēnesi maksāju... tā kā nevaik te :P
Publicēts: 19.01.09 12:36
 citēt
Mandalay:es 9Ls pa mēnesi maksāju... tā kā nevaik te :P

Ja portretus bildē tikai ārā (uz rudenīgām lapām), tad droši vien elektrību vairāk par 9 Ls nenotērē... :)
Publicēts: 19.01.09 12:42
 citēt
alvils:
Mandalay:es 9Ls pa mēnesi maksāju... tā kā nevaik te :P

Ja portretus bildē tikai ārā (uz rudenīgām lapām), tad droši vien elektrību vairāk par 9 Ls nenotērē... :)

baterijaas zibspuldzei ;
Publicēts: 19.01.09 13:44
 citēt
Portreti:www.bernufoto.lv

Neko sliktu te nesaskatu :)
200 klienti mēnesī ienes vairāk nekā gaidot tŗīs par 300 Ls (var arī neatnākt)... kur ir kustība, tur arī atlec peļņa :):):)
Bet par telpām ir jāmaksā neatkarīgi no tā , bildē, vai nebildē, tad labāk ir darīt kaut ko, nevis NEKO!!!
Un es uzskatu, ka bildei noteikta cena ir labi... cilvēks zin uz ko iet. Bet ja gribi būt aktrise uz trim stundām, nu tad jaf ir jāmaksā par procesu :D, un ja vēl kādu bildi dabon, tad 300 ir īstais lielums.
Publicēts: 19.01.09 20:55 labots
 citēt
Mono:Man jau šķiet ka zibspuldzes elektrībā vairāk noēd kāmēr uztaisa 5 bildes pa 10 Ls :D
tik ļauni nav, bet kur tad amortizācija par aparatūru un kur par pašu. ātri kā fašistam jāstrādā, lai pie tāda ceņņika ko nopelnītu. un ir jau arī tāds domu gājiens - ja lēti, značit 100%, ka draņķīgi.
Publicēts: 19.01.09 21:08
 citēt
10 klienti dienā... ja bildē rawā, tad... tas vispār ir fiziski iespējams? :)
Publicēts: 19.01.09 21:12
 citēt
Portreti : Ne tas pats ko drukā visas sieviešu izdevniecības un lauku tantes atpazīst vaigā:):)
Publicēts: 19.01.09 21:18
 citēt
Sirmais?
Publicēts: 19.01.09 22:29
 citēt
alvils:10 klienti dienā... ja bildē rawā, tad... tas vispār ir fiziski iespējams? :)

Nafig studijas bildes rawā bildēt!?

Nu, un part ja rawā, Laitrūms palīdzēs!
Publicēts: 19.01.09 22:54
 citēt
laikam galiigi lietas vairs vinjiem neiet...
Publicēts: 19.01.09 23:53
 citēt
par taadu cenu, neteiktu, ka suudiigi. laba daavana, kaadai/-am dzimshanas dienaa, ja pasham bildeet negribaas.
Publicēts: 20.01.09 00:14
 citēt
hmm.. piedāvājums kā nevienam! :D

Par atsevišķu samaksu studijas darbinieks deklamē dzeju:
60 Ls ( bez izteiksmes) un 110 Ls ( ar izteiksmi un žestikulējot)!
Publicēts: 20.01.09 00:17
 citēt
:):):)
Publicēts: 20.01.09 01:07
 citēt
Eu, a dažām no kāzu bildēm tajā lapā autors ir Billy ;) Atceros, ka ir blogā redzētas :)
Publicēts: 20.01.09 09:54 labots
 citēt
Labi ja paris bildes patika. Man radaas sajuuta, ka fotografs elementari nemak ar publiku stradaat. A tam ir nozime, pats esmu verojis vienu kadru, kursh maak publiku iekustinaat un dabon atraktiivas bildes pat no citadi galigiem it kaa tizlenjiem peec skata. A sheit viss kaut kaa stiivi izskataas. Bet tas tikai mans viedoklis. :)

spirit:kā kura, ir tādas nekādas, bet ir arī baigi mīlīgās.
Publicēts: 20.01.09 10:02
 citēt
ERA:Eu, a dažām no kāzu bildēm tajā lapā autors ir Billy ;) Atceros, ka ir blogā redzētas :)

zagļi?!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):