forum.gif
Fotokursi!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotokursi!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.09 14:31
 citēt
Vajadzīgs Jūsu padoms!:face-wink: Kādos fotokursos Jūs esat gājuši, un ko jūs par tiem domājat! Ja ir kadi ieteikumi iesakiet, kur ir labāki kursi iesakiet! :face-smile:
Publicēts: 19.01.09 14:54
 citēt
Nedaudz pamācot labās manieres forumos, Kristīnīt: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.01.09 14:58 labots
 citēt
Katram savs viedoklis un nevienam nav noslēpums, ka tas ar laiku mums visiem mainās! :) tāpēc mani interesē tas, kas ir aktuāli tagad nevis bija pirms kāda laika! :face-smile: bez tam šaubos, ka tie, kas nese te reģistrējušies lasa vecos topikus!
Publicēts: 19.01.09 15:05
 citēt
tev vareetu shobrid noderet fotokursi.lv...
Publicēts: 19.01.09 15:22
 citēt
sundew:tev vareetu shobrid noderet [url=http://fotokursi.lv/?cat=352

kursus]http://fotokursi.lv/?cat=352
kursus[/url] iesācējiem es esmu izgājusi, bet tā kā mums nebija ka katru nodarb;ibu apgūstam kko noteiktu, bet bija ļauts fotografēt un interesēties par to kas patīk, tad man dažas lietas joprojām ir palikušas visai nesakaidras!
Publicēts: 19.01.09 15:29
 citēt
nu tad jautaajums kados tu kursos esi gaajusi, kur neko noteiktu nemaaca.....
Publicēts: 19.01.09 15:42
 citēt
:face-grin:Atgādini man to mirklki kad es lūdzu kādu kko izdarīt manā vietā!?

jautājums vai sundew mani gribēs redzēt savos kursos!?:face-grin:
Publicēts: 19.01.09 15:57
 citēt
Nesaproti atšķirību starp lūgt padomu uz izdarī manā vietā kko? tad es tev varu ieteikt atgriezties skolas solā varbūt tur iemācīs, ka tomēr atšķirība ir!
Publicēts: 19.01.09 15:58
 citēt
+ uljens
lai cik tas arī skarbi nebūtu :D
Publicēts: 19.01.09 16:03
 citēt
:face-grin:ok, es sapratu - daru visu nepareizi! :face-grin:
tātad varam beigt šo diskusiju, jo mans mērķis nebija meklēt'kādu ar ko kašķēties!:face-glasses:
Publicēts: 19.01.09 16:10
 citēt
nu gan... negribu buut rupjsh, bet, kristiiniit, tu uzdod jautaajumu, cik ir 2+2, un saac lekties, ja tev aizraada...
Publicēts: 19.01.09 16:13
 citēt
:face-grin:saprotu, man aī katināt iesācēju jautājumi, tad ja es to lietu saprotu....
citkārt es būtu meklējusi info citos veidos, bet šoreiz nav tik daudz laika lai visu to informāciju pārsk'tīt!:face-grin:
Publicēts: 19.01.09 16:14
 citēt
rixweber:nu gan... negribu buut rupjsh, bet, kristiiniit, tu uzdod jautaajumu, cik ir 2+2, un saac lekties, ja tev aizraada...

ok es sapratu, ka jums nepatīk lasī forumā šit''adas diskusijas, taču man nav redzes traucējumi, un man pilnīgi pietiek ja to uzraksta vienreiz, ne simtreiz.!:face-smile:
Publicēts: 19.01.09 16:18
 citēt
piedod. pavilka uz kashkji. pirmdiena :)
Publicēts: 19.01.09 16:18
 citēt
"šit''adas" super! :D
Publicēts: 19.01.09 17:24
 citēt
Kristynyte:Vajadzīgs Jūsu padoms!:face-wink: Kādos fotokursos Jūs esat gājuši, un ko jūs par tiem domājat! Ja ir kadi ieteikumi iesakiet, kur ir labāki kursi iesakiet! :face-smile:

:) kursi un skolas, kurās esmu gājis ir likvidēti kopā ar LPSR, bet fotožurnalistika pie Cīņas redakcijas 2 gadi bija to vērti.
Par kursiem, meitēn, tev pašai jāzin, ko gribi, un tikai tad, kad zināsi, ko gribi, tad kāds cits tev varēs ieteikt tieši, kur viņš domātu var iet.
Tepat ir cienījama māksliniece Sundew... bet lai ietu pie viņas tev ir jābūt pārliecībai, ka gribi viņas manieri mācīties... tāpat pie fandango ... pašai ir jāpadomā, ko gribi iegūt, un no kura to vari vislētāk iegūt :D
Publicēts: 19.01.09 17:32
 citēt
Tepat ir cienījama māksliniece Sundew... bet lai ietu pie viņas tev ir jābūt pārliecībai, ka gribi viņas manieri mācīties...

Stipri maldies Haiduk, es savu stilu nevienam nemaacu :D
Publicēts: 19.01.09 17:40
 citēt
Vispār jau var skanēt iedomīgi, bet es negribu neviena cita stilu...
Es gribu atrast savu stilu!:face-wink:
par kursiem es jautāju tāpēc, ka man ir daudz ,,robu'' kurus tuvākajā laikā vajadzētu aizlāpīt!:face-grin: domājams, ka tikai pēc tam es varu domāt par savu stilu vai kko tamlīdzīgu!:face-smile:
Publicēts: 19.01.09 17:40
 citēt
man vienīgie kursi, kuros mazliet pagāju ienācās, kad jau vairākus suņus biju apēdis. Bendika organizēti. katrā nodarbībā kāds cits ko stāstīja un rādīja.
Publicēts: 19.01.09 19:00
 citēt
spirit: ka "robu" ēl ir "dahuja"

nu, spirit, fuui... kaa tu ar taadu muti maizi eediisi? ;)
Publicēts: 19.01.09 19:33
 citēt
rixweber:
spirit: ka "robu" ēl ir "dahuja"

nu, spirit, fuui... kaa tu ar taadu muti maizi eediisi? ;)
nubet tas takš tāpat kā "fuckin' camera!", ja šī čakarējas.
Publicēts: 20.01.09 07:34
 citēt
man šķiet , ka labākais Kristīnītei būs iegādāties draugu-paziņu no fotogrāfu aprindām, ja kursi nelīdz.
Publicēts: 20.01.09 08:09 labots
 citēt
sundew:Tepat ir cienījama māksliniece Sundew... bet lai ietu pie viņas tev ir jābūt pārliecībai, ka gribi viņas manieri mācīties...

Stipri maldies Haiduk, es savu stilu nevienam nemaacu :D

... tad vispār kāda jēga izvēleties konkrētu cilvēku, ja viņš vispārināti no svešiem avotiem :(
es ja eju kaut ko iegūt, tad eju ar konkrētu mērķi, jo vispārinātās drazas visur ir pilns, un man pilnīgi vienalga, vai to drazu man nolasa Janka, Petjka, vai sundewa...
Un lai apgūtu perfekti fotomanuāli, to saprastu, labāk iet pie tehniska cilvēka, nevis pie mākslinieka :), un ja mākslinieks sāk manuāli skaidrot, tad tas nozīmē ka tomēr ir krīze. :(

Kritynyte... cik vēl garš ceļš ir tev jānoiet, lai teiktu- man ir savs stils... :(:(:( es visu mūžu neesu praktiski atradis savu stilu , (kaut gan arī nekad neesu to meklējis) un te blogā praktiski naf nevienas galerejas, par kuru varētu teikt ... fotogrāfs ar savu stilu. Ir nelieli izņēmumi dazām bildēm :)
+++ ImkaSm
Publicēts: 20.01.09 09:01
 citēt
Haiduk paseko liidzi valodai, es drazu nelasu, skaidrs?

Biju labaakas domaas par tevi , izskataas , ka tas bija tikai tavs glumuums....

Mana kursa pamataa ir personiigaa pieredze, bet savu stilu nevienam nemaacu, bet gan maacu to KAA ATRAST SAVU STILU...!!!!!

Pie tehniska cilveeka neiesaku iet, taadi neko vairak par pogu spaidiishanu neiemaaca......
Publicēts: 20.01.09 09:41
 citēt
sundew:

Pie tehniska cilveeka neiesaku iet, taadi neko vairak par pogu spaidiishanu neiemaaca......

Visi jau nepiedzimst ar zināšanām par pogām un manuāli arī 90 % cilvēku izlasīt NEGRIB. Ne par ko. Lūk, topika autors- spilgts piemērs!
Publicēts: 20.01.09 09:54
 citēt
nevajag aizmirst par galveno, ka pirmkaart jaaiet pie Skolotaaja . PASNIEDZEEJA ...ne kursh katrs tehniskais fotograafs ir speejiigs buut skolotaajs, un IEMAACIIT....otrkaart komunikaacija....pasniedzeejam ir jaarunaa ar apmacaamajiem vinjiem saprotamaa valodaa....nolaižoties līdz viņu sapratnes līmenim......jābūt vienlīdzīgam starp vienlīdzīgiem...jāatrod katram skolniekam motivācija.....un jādara šis darbs godīgi , ieliekot tajā savu enerģiju un personīgo ieinteresētību......ne vienmeer tehniskie cilveeki ir apveltiiti ar iepriekshmineeto...taka tomeer ieteiktu izveeloties kursus, pieveerst uzmaniibu cilveekam , kursh pasniedz shos kursus, un vinjam ne obligaari ir jabut uber fotograafam.....
Publicēts: 20.01.09 09:58
 citēt
sundew:Pie tehniska cilveeka neiesaku iet, taadi neko vairak par pogu spaidiishanu neiemaaca......

Sākumā ir svarīgi, lai neiemāca MAZĀK par pogu spaidīšanu, ko mākslinieks varētu izdarīt... Cilvēkam, kam nav ne mazākās sajēgas par fragmu un ekspozīcijas laikiem, ir jēga stāstīt kompozīcijas gudrības? Var jau būt, ka ir. Bet man tomēr šķiet, ka vispirms jāiemācās strādāt ar tehniku, tieši tā, pareizi spaidīt pogas.
Publicēts: 20.01.09 10:26
 citēt
kaada jeega maaciit pogas , nemaacot kompoziiciju? SISTEEMAI ir jaabuut!!!! sisteemai un metodiskumam ....
Publicēts: 20.01.09 10:28
 citēt
sundew:kaada jeega maaciit pogas , nemaacot kompoziiciju? SISTEEMAI ir jaabuut!!!! sisteemai un metodiskumam ....

Nu var jau arī kā gurka močīt A režīmā visu. Nekādas vainas. :)
Publicēts: 20.01.09 11:07
 citēt
var vispar visas pogas ar melnu skochu aizlimeet ciet ....
Publicēts: 20.01.09 11:12
 citēt
Kristynyte:... par kursiem es jautāju tāpēc, ka man ir daudz ,,robu'' kurus tuvākajā laikā vajadzētu aizlāpīt!:face-grin: ...

Pasaki, kas ir tie robi ko tu apzinies un es pateikšu vai varu palīdzēt. Pieļauju, ka citiem arī būs vieglāk kaut ko konkrētu pateikt.
Pašreiz te ir tikai spekulācijas ap tehnisko pusi, kompozīciju, stilu u.t.t. Ar ko gribi sākt?
Publicēts: 20.01.09 11:18 labots
 citēt
alvils:
sundew:kaada jeega maaciit pogas , nemaacot kompoziiciju? SISTEEMAI ir jaabuut!!!! sisteemai un metodiskumam ....

Nu var jau arī kā gurka močīt A režīmā visu. Nekādas vainas. :)

Par kādu sistēmu te var būt runa? Tas cilvēks varbūt kompozīciju u.c. mākslas skolā mācās jau no bērna kājas! Ko tad? :D
Ja skaidri zināms, ka interesē tikai apgūt jaunu māksliniciskās izteiksmes tehniku - fotoaparātu, tad tiešām jāmācās tehniku.
Fotošopa kursos arī diez vai kāds mācīs kompozīciju.

Cita lieta ir klasiski fotokursi - tur būtu jāmāca viss kopā.
Publicēts: 20.01.09 12:09
 citēt
no beerna kaajas visi vizualajaa maakslaa maacas kompoziiiciju, tikai nez kapec kad panjem fotoaparaaru nez kapec par to aizmirt...nepiekritiishu, ka var maaciities ka ienak prataa, haotiski, jebkursh pavars pateiks, ka garshiiga eediena iznakums ir pareiza eedienu pievienoshanas seciiba.....
Publicēts: 20.01.09 12:42
 citēt
Neviens jau neapgalvo, ka mācīties var haotiski. :)
Tomēr daudz vieglāk to darīt, ja ir skaidrs mērķis ko un kāpēc mācīties nevis vienkārši "iemācīties fotografēt".
Publicēts: 20.01.09 13:55
 citēt
ja spēj apjēgt, ka fotokamera ir instruments nevis radītājs, tad ir jēga mācīties

tikai jāatzīstas sev vai tas instruments ir vajadzīgs - ja nezin ko zīmēt zīmuli nevajag

tehnika diemžēl jāizkož pilnībā - citādi tā zīmēs katreiz savādāk

tiesa ja negarlaiko var iziet uz šauru specializāciju - un varēs nemācīties aš 80% - piemēram studijā tieši kameras un optikas regulējumu diapazoni ir pašauri
Publicēts: 20.01.09 13:56
 citēt
+ Cooper
Publicēts: 20.01.09 15:08
 citēt
Cooper:
Kristynyte:... par kursiem es jautāju tāpēc, ka man ir daudz ,,robu'' kurus tuvākajā laikā vajadzētu aizlāpīt!:face-grin: ...

Pasaki, kas ir tie robi ko tu apzinies un es pateikšu vai varu palīdzēt. Pieļauju, ka citiem arī būs vieglāk kaut ko konkrētu pateikt.
Pašreiz te ir tikai spekulācijas ap tehnisko pusi, kompozīciju, stilu u.t.t. Ar ko gribi sākt?

mani galvenie ,,robi'', kas faktiski ir arī vienīgie ir tehnika, kā, kas, kādos gadījumos ir jāizmanto.
Publicēts: 20.01.09 15:13
 citēt
vienvaardsakot, visa fotograafija ir viens liels robs...
Publicēts: 20.01.09 15:17
 citēt
Jēgas stridēties tāpat nav!:face-grin:
Publicēts: 20.01.09 15:17
 citēt
Paskaties FotoAkademijas majas lapa, tur ir informācija par dažāda līmeņa kursiem...kas zin...varbūt kāds noderēs!;))) Man, personīgi tur patika!;))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):