Kristīnīt, neabižojies par onkas neiecietību, taču tas tādēļ , ka šis jautājums ir vienkārši apskaidrots jebkura fotoaparāta manuālī, gan jebkurā foto pamatu grāmatā. T.s. ābeces pamati,kurus derētu izlasīt pašam un tikai tad- ja ir neskaidrības- prasīt forumā.
Nu vēl jau var arī sāpju izteiksi sportista sejā noķert, bez īpašām priekšzināšanā fototehnikā - pieej klāt basketbolistam, saki labdien un sper pa riekstiem! Pēc tam bildē tuvplānu...varētu nostrādāt...
spirit:saka, ka vīriešiem esot bail no gudrām sievietēm, un tur tādi pētījumi bija... nu iz sērijas vīrieši ir gatavi visu vakaru paciest stulbu ķiķināšanu un muļķības no meitenēm... bet diemžēl pirmavotu norādīt nevarēšu, tāpēc lai tas paliek baumu līmenī
spirit:saka, ka vīriešiem esot bail no gudrām sievietēm, un tur tādi pētījumi bija... nu iz sērijas vīrieši ir gatavi visu vakaru paciest stulbu ķiķināšanu un muļķības no meitenēm... bet diemžēl pirmavotu norādīt nevarēšu, tāpēc lai tas paliek baumu līmenī
tad vinjai noteikti ir jaabuut 90-60-90, kailai, un ik pa briitinjam jaapienes kotletes un alinjsh...
Kristynyte:nemāku fotogrāfēt kustīgus objektus, jo tas tā īst nekad nav interesējis! To kas man interesē esmu vairak vai mazāk apguvusi!
tāpat kā nekustīgus, tikai grūtāk trāpīt un krietni īsākus ekspozīcijas laikus jālieto. 1/1000 vai 1/2000 ideālnieks, bet nekur jau nav tik gaišs. nu, kur spēlē basketbollu.
tad vinjai noteikti ir jaabuut 90-60-90, kailai, un ik pa briitinjam jaapienes kotletes un alinjsh...
man liekas, ka vismaz 120-60-90 jaabuut .
Bet pa teemu - iisa expoziicija, gaishs stikls, varbuut augstaaks iso
Kam nu patīk 90-60-90, kam 120-60-90, kam varbūt labāk 60-120-90 Kam aliņš, kam vīniņš, a kam visīts. Tāpat, kam nu blondīnes, kam brunates vai kam rudmates (kā spirit). Cilvēki ir dažādi, gaumes ir dažās, arī vīrieši un arī sievietes ir dažādas.
Lunis: Cebties dabūt pēc iespējas ĪSAKU EXSA LAIKU un SEKOJOŠO AF
a man patīk uz garajiem laikiem- cmukas bildas sanāk... vispar jau, viss ir atkarīgs no pasūtītāja uzstādījuma, vietas izvēles un veiksmes- čuis, ņuhs un poņa, karoče un ISO 1600+...
un pie sporta laidara meitenēm toč nav priekšrocību- uz laukuma visi vienādi, ja traucē strādat- dabūs iekšā tā vai tā. btw isstās, ka viena koncerbildētāja drīz atrausies- vismaz tā izskatijās nov-dec pasakumos- par līšanu kadrā
Kristynyte:
nemāku fotogrāfēt kustīgus objektus, jo tas tā īst nekad nav interesējis! To kas man interesē esmu vairak vai mazāk apguvusi!
kaapec tad pienjem taadus piedaavaajumus ko nemaaki? muusu pashu lietotaajs dizels labu skolu par sportu uzrasktiijis http://www.fotoblog.lv/sch/336/?cid=14328
tāpēc, ka man to piedāvāji cilvēks, kas nekā nesaprot no foto un šitādu iepspēju patrennēties nevar laist garām!