forum.gif
I have another problem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / I have another problem!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.09 17:02
 citēt
Chill, tauta nomierinaties, ko jūs šodien tādi uzvilkti!?
Publicēts: 19.01.09 17:02
 citēt
:D
Publicēts: 19.01.09 17:03
 citēt
a mees te visu laiku uzvilkti. pado tik iemeslu... :P
Publicēts: 19.01.09 17:04
 citēt
Kristīnīt, neabižojies par onkas neiecietību, taču tas tādēļ , ka šis jautājums ir vienkārši apskaidrots jebkura fotoaparāta manuālī, gan jebkurā foto pamatu grāmatā. T.s. ābeces pamati,kurus derētu izlasīt pašam un tikai tad- ja ir neskaidrības- prasīt forumā.
Publicēts: 19.01.09 17:05
 citēt
Kristynyte:Chill, tauta nomierinaties, ko jūs šodien tādi uzvilkti!?

Monday effect
 citēt
Nu vēl jau var arī sāpju izteiksi sportista sejā noķert, bez īpašām priekšzināšanā fototehnikā - pieej klāt basketbolistam, saki labdien un sper pa riekstiem! Pēc tam bildē tuvplānu...varētu nostrādāt...:D
 citēt
Eu, nu beidziet!
Meitene takš nokautrējās.
Nevaig jau viņas vēlmi fotgorafēt galīgi sabradāt.
Publicēts: 19.01.09 17:07
 citēt
Tas ka meitenes nekautrējas jau ir labi, tik vai viņām noteikti jābūt aprobežotām ir dziļa mīkla...:D
Publicēts: 19.01.09 17:08
 citēt
spirit:Chris, viss labi, viņi iznīcina konkurenci :)

Žēl! :(
Publicēts: 19.01.09 17:09
 citēt
Karlis70:Tas ka meitenes nekautrējas jau ir labi, tik vai viņām noteikti jābūt aprobežotām ir dziļa mīkla...:D

Aprobežots esi Tu jo domā ka visu zini par visiem labāk...
A tā nemaz nav!:face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.01.09 17:10
 citēt
Spirit, vai tad jābūt? Neticu, neticu, neticu....:P
Publicēts: 19.01.09 17:12
 citēt
Jā, esmu, bet vai tāpēc esmu sliktāks cilvēks?:D
Publicēts: 19.01.09 17:13
 citēt
Kas tur ko baidīties???
Publicēts: 19.01.09 17:15
 citēt
spirit:saka, ka vīriešiem esot bail no gudrām sievietēm, un tur tādi pētījumi bija... nu iz sērijas vīrieši ir gatavi visu vakaru paciest stulbu ķiķināšanu un muļķības no meitenēm... bet diemžēl pirmavotu norādīt nevarēšu, tāpēc lai tas paliek baumu līmenī :)

šito štelli vienreiz arī kkādu žurnālā lasīju!:face-grin:
Publicēts: 19.01.09 17:16
 citēt
Kas nu tur ko neizturēt? Pofigs :face-wink:
Publicēts: 19.01.09 17:17
 citēt
spirit:saka, ka vīriešiem esot bail no gudrām sievietēm, un tur tādi pētījumi bija... nu iz sērijas vīrieši ir gatavi visu vakaru paciest stulbu ķiķināšanu un muļķības no meitenēm... bet diemžēl pirmavotu norādīt nevarēšu, tāpēc lai tas paliek baumu līmenī :)

tad vinjai noteikti ir jaabuut 90-60-90, kailai, un ik pa briitinjam jaapienes kotletes un alinjsh... ;)
Publicēts: 19.01.09 17:18
 citēt

nezinu kaadi tur peetiijumi, bet piekritiishu :D
Publicēts: 19.01.09 17:19
 citēt
+rixweber
Aizmirsi piebilst, ka tas aliņš arī jāatkorķē:D:D:D
Publicēts: 19.01.09 17:22
 citēt
Nē nu ko gan tur jaunu var ieraudzīt?:D
Publicēts: 19.01.09 17:22
 citēt
Tās kas pārkrāsojās kļuva dumjākas, ja?:D:D:D
Publicēts: 19.01.09 17:33 labots
 citēt
Kristynyte:nemāku fotogrāfēt kustīgus objektus, jo tas tā īst nekad nav interesējis! To kas man interesē esmu vairak vai mazāk apguvusi!
tāpat kā nekustīgus, tikai grūtāk trāpīt un krietni īsākus ekspozīcijas laikus jālieto. 1/1000 vai 1/2000 ideālnieks, bet nekur jau nav tik gaišs. nu, kur spēlē basketbollu.
Publicēts: 19.01.09 17:55
 citēt
skaidrs! :face-wink:
P.s. nekad nesaniknojiet blogerus pirmdienā! :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.01.09 18:30
 citēt
rixweber:

tad vinjai noteikti ir jaabuut 90-60-90, kailai, un ik pa briitinjam jaapienes kotletes un alinjsh... ;)

man liekas, ka vismaz 120-60-90 jaabuut :D :D :D.

Bet pa teemu - iisa expoziicija, gaishs stikls, varbuut augstaaks iso
Publicēts: 19.01.09 18:32
 citēt
spirit:Karlis, nu tik pārliecināta es nebūtu. bet ja nu tu esi,tad vai nu esi atskatījies vai nu tev kā vīrietim ne viss ir kārtībā :P

piekriitu, varbut nav redzeejis sievieti tuvumaa nekad, a varbuut ir daudz. miikla
Publicēts: 19.01.09 18:38
 citēt
Kam nu patīk 90-60-90, kam 120-60-90, kam varbūt labāk 60-120-90 :D Kam aliņš, kam vīniņš, a kam visīts. Tāpat, kam nu blondīnes, kam brunates vai kam rudmates (kā spirit). :) Cilvēki ir dažādi, gaumes ir dažās, arī vīrieši un arī sievietes ir dažādas. :)

Rezumē: all different, all equal ;)
Publicēts: 19.01.09 18:42
 citēt
Kārtējo reizi tēma ir iegājusi Offtopic sliedēs! :face-devil-grin:
Publicēts: 19.01.09 18:43
 citēt
Vot nav sanācis vēl tuvumā kailu sievišķi redzēt, kā naglai uz galvas! :D
Publicēts: 19.01.09 18:45
 citēt
Ja sieviete visu laiku tikai pienes aliņu, brīdī, kad viņa jau ir kaila, tiešām īsti saskatīt neko vairs nevar. :D
Publicēts: 19.01.09 18:46 labots
 citēt
paskat tik kaads alvils filozofs ;)
Publicēts: 19.01.09 18:49
 citēt
Pofigs, ka tik silta...:D:D:D
Publicēts: 19.01.09 18:50 labots
 citēt
Lunis: Cebties dabūt pēc iespējas ĪSAKU EXSA LAIKU un SEKOJOŠO AF :):)

a man patīk uz garajiem laikiem- cmukas bildas sanāk... vispar jau, viss ir atkarīgs no pasūtītāja uzstādījuma, vietas izvēles un veiksmes- čuis, ņuhs un poņa, karoče :) :) un ISO 1600+...

un pie sporta laidara meitenēm toč nav priekšrocību- uz laukuma visi vienādi, ja traucē strādat- dabūs iekšā tā vai tā. btw isstās, ka viena koncerbildētāja drīz atrausies- vismaz tā izskatijās nov-dec pasakumos- par līšanu kadrā
Publicēts: 19.01.09 18:59
 citēt
Karlis70:Pofigs, ka tik silta...:D:D:D

Dažiem (nekro faniem) tieši otrādi. :D
Publicēts: 19.01.09 19:39
 citēt
spirit:... a vot Amerikāņu pētījumi liecina ko citu :P

tāds iespaids pēc visa, ka šiem visvairāk i ko darīt nav i kāpostu nav kur grūst.
spirit:saka, ka vīriešiem esot bail no gudrām sievietēm, un tur tādi pētījumi bija...:)
ne no gudrām, no gudrākām par sevi. skaidrs, ka bail - kā nebaidīsies, ja pirmoreiz mūžā sastop!
Publicēts: 19.01.09 19:50
 citēt
Bet nu tas KĀ KURAM. Man piemēram nepatīk stulbas sievietes.
Publicēts: 19.01.09 20:00
 citēt
alvils:Man piemēram nepatīk stulbas sievietes.
lielos vilcienos man arī ne. BET - vai parunāt par dzīvi un/vai mākslu vai bildēt vai ko vai kā.
Publicēts: 19.01.09 20:24
 citēt
Kristynyte:
sundew:Kristiin, Tev tieshaam ar steigu uz kursiem :)

nemāku fotogrāfēt kustīgus objektus, jo tas tā īst nekad nav interesējis! To kas man interesē esmu vairak vai mazāk apguvusi!

kaapec tad pienjem taadus piedaavaajumus ko nemaaki? muusu pashu lietotaajs dizels labu skolu par sportu uzrasktiijis
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.01.09 21:36
 citēt
miller31:
Kristynyte: nemāku fotogrāfēt kustīgus objektus, jo tas tā īst nekad nav interesējis! To kas man interesē esmu vairak vai mazāk apguvusi!

kaapec tad pienjem taadus piedaavaajumus ko nemaaki? muusu pashu lietotaajs dizels labu skolu par sportu uzrasktiijis
http://www.fotoblog.lv/sch/336/?cid=14328

tāpēc, ka man to piedāvāji cilvēks, kas nekā nesaprot no foto un šitādu iepspēju patrennēties nevar laist garām!:face-smile:
Publicēts: 19.01.09 22:22
 citēt
Ja objekta kustīgums sagādā problēmas,tad vispirms lieto šitādu te:

www.hkpro.com...

un tad mieeerīgi un nesteidzīgi bildē kauč ar caurdurtu kurpju kasti.:face-grin:
Publicēts: 20.01.09 11:34
 citēt
Kristynyte:
tāpēc, ka man to piedāvāji cilvēks, kas nekā nesaprot no foto un šitādu iepspēju patrennēties nevar laist garām!:face-smile:

Tad tiešām nelaid garām šo iepēju! Just keep practicing un viss būs labi :)
Publicēts: 20.01.09 12:44 labots
 citēt
mhm,... sporta režīms
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: