eu, man viens čoms palūdza nākošnedēļ uzbūvēt viņam vasarnīcu. principā, es piekritu. man arī neinteresē, kādi instrumenti vispār būtu vajadzīgi. bet man ir viens urbis. vot pasakiet, vai, zaļu vasarnīcu būvējot, man urbi jāslēdz ātrajā urbšanas režīmā vai būs o.k. vidējajā! (diez gan analoģiski)
man ir pieredze! vajag zaagji, aamuru, naglas un mezhu! mozh varam teeju padzert?
Kristīne, Tu tak esi vienkārši glupa ! Neviens no iepriekš te rakstītajiem padomiem Tev nelīdzēs. Gluži vienkārši izdomā citu veidu kā savu dzīvi padarīt sarežģītāku !!!!!
Tātad neko neiemācījies... Nonāci pie secinājumiem, izlaižot iztirzājumu, un pieņēmi nelāgu lēmumu. Nevajag jau uzreiz padoties! Labāk pieņemt lēmumu, ka viena vai otra lieta nav priekš Tevis (bildēšanai) tāpēc, ka tā Tevi garlaiko vai/un nerada pozitīvas emocijas, nevis tāpēc, ka nesanāk. Visu var iemācīties!
Kristynyte, zinu, ka tagad būšu sliktais puika, bet man ir jautājums, tu te tēlo, vai patiesi jautāji??? Laiks , kuru tu te pavadīji lasot , rakstot , nu varbūt padomājot, - ja tas laiks tiktu izmantots ar aparātu rokās, un pabildētu straujas kustības uz visādiem laikiem, turot kameru stingri, velkot līdzi pa horizontāli, pa vertikāli, pēc tam paskatoties savus kadrus, tu sāktu domāt par fotoLABAkadra iegūšanu... te topikā tu domā, kā skaistāk uzrakstīt, kā sevi parādīt, kā pareizā stiprumā uzmest lūpu... un t.t. , bet pati aizmirsusi esi, par ko esi uzdevusi jautājumu- par labu fotokadra iegūšanu, kuru vēl NEVIENS naf ieguvis pļāpājot. To var iegūt tikai strādājot, un analizējot izdarīto, un jaf konkrēti pameklējot kļūdu cēloņus, kurus novērst.
Haiduks: Kristynyte, zinu, ka tagad būšu sliktais puika, bet man ir jautājums, tu te tēlo, vai patiesi jautāji??? Laiks , kuru tu te pavadīji lasot , rakstot , nu varbūt padomājot, - ja tas laiks tiktu izmantots ar aparātu rokās, un pabildētu straujas kustības uz visādiem laikiem, turot kameru stingri, velkot līdzi pa horizontāli, pa vertikāli, pēc tam paskatoties savus kadrus, tu sāktu domāt par fotoLABAkadra iegūšanu... te topikā tu domā, kā skaistāk uzrakstīt, kā sevi parādīt, kā pareizā stiprumā uzmest lūpu... un t.t. , bet pati aizmirsusi esi, par ko esi uzdevusi jautājumu- par labu fotokadra iegūšanu, kuru vēl NEVIENS naf ieguvis pļāpājot. To var iegūt tikai strādājot, un analizējot izdarīto, un jaf konkrēti pameklējot kļūdu cēloņus, kurus novērst.
Neesi jau tu sliktais puika! Un arī lūpu es neesmu uzmetusi! Es nemēdzu apvainoties uz cilvēkiem, kas mani PAMATOti kritizē. Un varbūt Tev taisnība, ka man vajadzēja labāk piestrādāt! Es mēdzu kļut rupja pret cilvēkiem, kas man izsaka manuprāt nepamatotu kritiku, tāda nu es esmu ko darīt!
Kad mēs augām,tad štruntīgpadevušās bildes ņēma līdzi uz foto kluba vai studijas saiešanām.Tad varēja tikt pie kāda jēdzīga padoma.Tagad jau laikam tā vairs nedara.... nav bilžu-nav viedo,visgudro un vērtīgo padomu.
Nebūs pārsteidzīgs lēmums? Pirmajā reizē vienmēr ir grūti, pēc tam parādās pieredze, pēc gada jau varēsi dot padomus citiem
Varbūt arī ir nedaudz pārsteidzīgs! Bet tad jau pēc laika varēs redzēt, kāds padomdevējs no manis sanāks, bet tuvākajā laikā atkārtot šito pasākumu negribētos!
Slikti ir tas, ka nav vajadzīgās pieredzes un čakarējoties pa režīmiem daudz laika aiziet! Un gandrīz visas bildes no uzfotografētajām ir NELIETOJAMAS, bet taisnība jau vien Haidukam ir te čatojot viņu nedabūšu! Tātad ja gribu lai sanāk ir ļooti daudz jātrennējas!
aizbrien uz kaadas visusskolas basketbola speeli un njemies pa rezhiimiem cik uziet. zini, ka bildee sev, ka nav jaasaspringst par galaiznaakumu, jo Tu experimentee. saac kraat pieredzi bildeejot sev, peecaak arii vareesi bildeet kaadam