Pasākums naf no sliktākajiem, bet tomēr jāzin, par cik ir ar mieru izvest maser klasi, un cik cilvēku tajā drīkstēs piedalīties. Ta arī noteiks, cik vienam tas izmaksās. Varu nedaudz par Arhipovu pastāstīt ap 80 Ls 5 līdz 10 cilvēki ap 150 Ls 2-3 cilvēki. Nodarbības vienu dienu dabā Blogā ir daudzi, kas tajās ir piedalījušies (es neesmu, bet ar Arhipovu kopā esam bijuši reizes desmit, pitiņā bijis 2 reizes) Unikāls cilvēks, varētu teikt fotokompjūteris, ja runā par tehnisko pusi un kompozīciju. Stils jaf ir katra personīgs- var vai nevar pieņemt viņa stilu www.photodom.com... 2,3, 15, 17-22 bildei mūsu kopizbraukumā tapusi , ... Ja ir interese varu noorganizēt. Kā jaf teicu 2-10 dalībnieki + transports
Spirit, nu ja Tev nav paziistami - diez vai kads brauks un maaciis! Es to pashu kavabangu ne varu pielauzt novadiit kursus - tik cik dabuuju atljauju personiigi uzdot mani interseejoshus jautaajumus ;-(((
Var jau atcerēties vecos laikus,kad visi dzīvojām draudzīgi.Izmitināt kāds var pie sevis,ekskursijā aizvest arī varētu,gan jau arī pabarotu un pat nopelnīt nedaudz sanāktu.Uzaicini ciemos kā draugu,ar iespēju novadīt meistarklasi.Savādāk visapkārt tik bizness un piramīdas,gan jau mākslinieki sapratīs.Doma vairāk kā radošo internacionālo draudzības vakaru uztaisīt.
Spirit ;-)))) es peec 10gadiem buushu gana veca, bet ne Meistare;-)))) Esmu jau saskaarusies ar taada veida cilveekiem - vai nu negrib, vai nu nemaak maaciit ... dabiski neesmu peetiijusi, bet domaaju labi, ka 1 no 10 piekristu shadam pasaakumam ;-)
vareetu arii Titjajevu -bet, dabiski, viss atkariigs no maxas. Domaaju, ka labaak buutu, ka Tu vinjam uzrakstiitu un pajautaatu - kaadi ir vinja noteikumi atbraukshanai shurp, cik cilveeki grupaa, cik maxaa uttt (ar textu, ka just cenu aptauja;-)))
spirit:harald, es tevi šoreiz nesapratu?! gulta te token ne pri chom.
"es Tevi ielūdzu uz manu izstādi" vai "es Tevi ielūdzu uz savu izstādi"? "Tu mani ielūdz uz Tavu izstādi" vai "Tu mani ielūdz uz savu izstādi". nu, kā filologs piesienos. a gulta pri tom, ka Bībelē "ņem Tavu guktu un staigā!".
kāpēc visi tā ieciklējušies uz ārzemju māksliniekiem? Vai tad Latvijā trūkst? Sokolovs, Zavadskis, Grundmanis, Fomins, Kondrašins. Varbūt ir vērts sākt ar tiem un kad iemācīsieties vai redzēsiet viņu stilus/darbus utt, tad var domāt par ārzemju māskliniekiem. Domāju, ka daudziem nebūs jēgas no meistarklases ko novadīs Olegs Titajevs, ja nebūs zināmi pamati. Zavadskis (ja vien būs ar mieru) tos var parādīt un tad ir jēga iet pie Olega.
Var jau būt ka ļoti maldos, bet man pašreiz izskatās, ka cilvēki grib sākt lasīt nepazīstot burtus.
spirit:ai, Haiduk, safanojies tu esi par to Arhipovu. Varbūt bildē viņš arī labi, bet lūdzu piedod man par manu izteikumu (lai kā es cienītu Tevi), kad Arhipofs piedzerās viņš uzvedās kā cūka, un bezgala augstprātīgs ir, par daudz. mēs visi cilvēki, bet nu noliek visus tur kā kucēnus un tie kucēni par to tikai smaida. Man o tās vienas pirtiņas palika ļoti negatīvs iespaids par viņu kā cilvēku. Un nekāda meistaklase to neattaisno.
meitenīt, man naf tie gadi, kad safanoties, es piedāvāju reālu cilvēku... rudens pusē es viņu pavadāju un meklējām vietas nākošās dienas nodarbībām... masterklass bija ļoti apmeklētas (un tai pašā laikā Haiduks ir Haiduks, un Arhipovs ir Arhipovs), bet par viņa masterklass lai izsakās tie , kas tur bijuši... pirtiņā valda demokrātija... un tā naf vieta, kur spriest par cilvēku (to dara tikai n_g klonotājs Normundiņš, Portreti un morālā uzturētājs tēvs Māris ) Par to neaizmirsti, ka viņš ir īsts krievs... dienā sesiju laikā 2 visīši pazuda (biju pie stūres, daudz navarēju palīdzēt )
spirit:a es tik un tā nožēloju, ka es viņam toreiz kārtīgu pļauku neiemaucu. nebūtu ciemiņš atrautos jejbogu. un dzērums nav attaisnojums.
pie manis visi vienādi !!! varēji droši, bet iepriekš mani brīdinot... kas par bildi būtu... slavenais krievu fotogrāfs atraujās ... visa krievzeme ... noelstos
Andreass:kāpēc visi tā ieciklējušies uz ārzemju māksliniekiem? Vai tad Latvijā trūkst? Sokolovs, Zavadskis, Grundmanis, Fomins, Kondrašins. Varbūt ir vērts sākt ar tiem un kad iemācīsieties vai redzēsiet viņu stilus/darbus utt, tad var domāt par ārzemju māskliniekiem. Domāju, ka daudziem nebūs jēgas no meistarklases ko novadīs Olegs Titajevs, ja nebūs zināmi pamati. Zavadskis (ja vien būs ar mieru) tos var parādīt un tad ir jēga iet pie Olega.
Var jau būt ka ļoti maldos, bet man pašreiz izskatās, ka cilvēki grib sākt lasīt nepazīstot burtus.
dansiga:vai gaismas otu Latvijaa kaads var paraadiit/iemaaciit!?!!?
Cik es saprotu, gaismas ota vnk ir lukturītis, kuram stars neiet plašumā, bet taisnā kūlī. Un kas tur rādāms un mācāms? Gaismu ārā, garo ekspozīciju un tik gaismo ko vajag Cik nu labi sanāk, atkarīgs no tehnikas, pieredzes...
briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))
dansiga:briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))
dansiga:briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))
prātīgs znots Tagad jaunie gaismas diodes jaudīgie lukturu ir tieši tas ko vajag... ... bet lukturnieki ir nonākuši pie secinājuma,ka ar gaismas otu nezīmē,kā ar parasto otu, bet dot staru nekustinot no noteikta punkta , izvēloties n-tos punktus. Krievu mēlē vari saņemt 3 dienu lekcijas pie manis , bet ja ar to nenodarbojās ikdienā, tad rezultāti ir bēdīgi... atzist paši ottotāji ... un ir vienkadra ottošana, ir daudz kadru otošana, kastiek vienoti progā... Bet viss kas vajadzīgs... lukturis, kamera un dullums. Ja šie trīs parametri ir, tad arī bilde ir