forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / .
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.09 18:16
 citēt
lieliska ideja,gaidam tālāku virzību
Publicēts: 19.01.09 18:42
 citēt
Krīze. Daudz ko nosaka iespējas. Velmju jau ir kaudzēm un dažādas. :)
Publicēts: 19.01.09 18:46
 citēt
Štob naši želaņija sovpaļi s našimi vozmožnostjami!/atkorķē un iedzer/ :)
Publicēts: 19.01.09 18:52
 citēt
Par nekonkrētām lietām,piesakās nekonkrēti klienti...Uzraksti konkrētus piedāvājumus,aptuvenas izmaksas,tad jau arī klienti pieteiksies.
Publicēts: 19.01.09 18:55 labots
 citēt
Pasākums naf no sliktākajiem, bet tomēr jāzin, par cik ir ar mieru izvest maser klasi, un cik cilvēku tajā drīkstēs piedalīties. Ta arī noteiks, cik vienam tas izmaksās.
Varu nedaudz par Arhipovu pastāstīt
ap 80 Ls 5 līdz 10 cilvēki
ap 150 Ls 2-3 cilvēki.
Nodarbības vienu dienu dabā :)
Blogā ir daudzi, kas tajās ir piedalījušies (es neesmu, bet ar Arhipovu kopā esam bijuši reizes desmit, pitiņā bijis 2 reizes)
Unikāls cilvēks, varētu teikt fotokompjūteris, ja runā par tehnisko pusi un kompozīciju. Stils jaf ir katra personīgs- var vai nevar pieņemt viņa stilu :) www.photodom.com... 2,3, 15, 17-22 bildei mūsu kopizbraukumā tapusi , ...
Ja ir interese varu noorganizēt.
Kā jaf teicu 2-10 dalībnieki + transports :)
Publicēts: 19.01.09 18:57
 citēt
+ Karlis70 & ekoists
Publicēts: 19.01.09 20:28
 citēt
es 100% ietu uz www.photosight.ru...
Publicēts: 19.01.09 20:30
 citēt
Haiduk, ja, ja 1 to reizi pirtina es atceros.......................................................:):):)
Publicēts: 19.01.09 20:57
 citēt
nu ja - jaazina pie kaa, ko un cik ;-)
Publicēts: 19.01.09 20:59
 citēt
Spirit, nu ja Tev nav paziistami - diez vai kads brauks un maaciis! Es to pashu kavabangu ne varu pielauzt novadiit kursus - tik cik dabuuju atljauju personiigi uzdot mani interseejoshus jautaajumus ;-(((
Publicēts: 19.01.09 21:24
 citēt
Var jau atcerēties vecos laikus,kad visi dzīvojām draudzīgi.Izmitināt kāds var pie sevis,ekskursijā aizvest arī varētu,gan jau arī pabarotu un pat nopelnīt nedaudz sanāktu.Uzaicini ciemos kā draugu,ar iespēju novadīt meistarklasi.Savādāk visapkārt tik bizness un piramīdas,gan jau mākslinieki sapratīs.Doma vairāk kā radošo internacionālo draudzības vakaru uztaisīt.
Publicēts: 19.01.09 21:29
 citēt
Spirit ;-)))) es peec 10gadiem buushu gana veca, bet ne Meistare;-)))) Esmu jau saskaarusies ar taada veida cilveekiem - vai nu negrib, vai nu nemaak maaciit ... dabiski neesmu peetiijusi, bet domaaju labi, ka 1 no 10 piekristu shadam pasaakumam ;-)
Publicēts: 19.01.09 21:38
 citēt
Olegs Titajevs vada seminaarus krievijaa ung atavs arii uz LAtviju abtraukt. atliek tikai noorganizeeet. es labraat ietu
Publicēts: 19.01.09 21:40 labots
 citēt
Spirit , nu re - te ir objekts - Titajevs! Uz priekshu!;-) (ui, nepaskauzhu Tevi ;-)
Publicēts: 19.01.09 21:42
 citēt
spirit, ;-)))) es vienkarshi zinu ko nozimee kaut ko organizeet ;-))) pietiekami daudz to esmu dariijusi ;-)
Publicēts: 19.01.09 21:47
 citēt
Spirit, nu tad gaidam noorganizeetu meistarklasi!;-)
Publicēts: 19.01.09 21:52
 citēt
vareetu arii Titjajevu -bet, dabiski, viss atkariigs no maxas. Domaaju, ka labaak buutu, ka Tu vinjam uzrakstiitu un pajautaatu - kaadi ir vinja noteikumi atbraukshanai shurp, cik cilveeki grupaa, cik maxaa uttt (ar textu, ka just cenu aptauja;-)))
Publicēts: 19.01.09 21:58
 citēt
dod studijaa Perfido ;-))) Nu tak pajautaa arii vinjam to pashu!
Publicēts: 19.01.09 22:14
 citēt
spirit:... viņš mani aizcināja uz viņa izstādi Parīzē
dažās valodās "ņem savu gultu un staigā!", dažās "ņem Tavu gultu un staigā!". daudzas man nezināmas famīlijas gan pieminat.
Publicēts: 19.01.09 22:25
 citēt
spirit:harald, es tevi šoreiz nesapratu?! gulta te token ne pri chom.
"es Tevi ielūdzu uz manu izstādi" vai "es Tevi ielūdzu uz savu izstādi"? "Tu mani ielūdz uz Tavu izstādi" vai "Tu mani ielūdz uz savu izstādi". nu, kā filologs piesienos. a gulta pri tom, ka Bībelē "ņem Tavu guktu un staigā!".
Publicēts: 19.01.09 22:29
 citēt
spirit::D atvainojos, latviešu nav dzimtā valoda :P
bāc, tad jau excuse mois, vairums to, kam latviešu valoda dzimtā, a SHITik smalkas nianses neatšķir.
Publicēts: 19.01.09 22:34
 citēt
haralds, būtiski ir nevis atšķirt, bet zināt, kad tam ir pietiekoša nozīme, lai būtu jāatšķir. ;)
Publicēts: 19.01.09 22:34
 citēt
Gribu shito

www.razooma.net...

liidz kaadiem 200 Ls esmu ar mieru ziedot
Publicēts: 19.01.09 22:49
 citēt
andre:Olegs Titajevs vada seminaarus krievijaa ung atavs arii uz LAtviju abtraukt. atliek tikai noorganizeeet. es labraat ietu

izskataas labs, tikai ne suuda krieviski nesaprotu. ja tieshi man buutu iespeeja ietu
Publicēts: 19.01.09 22:50
 citēt
Cik tam Razumovskim iisti ir cena?
Publicēts: 19.01.09 22:56
 citēt
ja jaa JAAAAA -es ar gribu Razumovski!!!! Tur es ar esm ugatava maxaat!;-)
Publicēts: 19.01.09 23:00
 citēt
Ok varbuut meeginaashu vinjam uzrakstiit cik vinsh grib par visu pasaakumu tad jau vareetu meeginaat kauko sareekinaat
Publicēts: 19.01.09 23:03
 citēt
alvils:haralds, būtiski ir nevis atšķirt, bet zināt, kad tam ir pietiekoša nozīme, lai būtu jāatšķir. ;)
cik nu liela jēga zināt, ka jāatšķir, ja nevar atšķirt.
spirit:brb (be right back), afk (away from keyboard) uc.
:face-grin:apņirdzos. wbrb (will be right back), pbrb (please be right back) bbasap (B back as soon as possible). tā jau wiskautko var sadomāt. :face-smile:
Publicēts: 19.01.09 23:05
 citēt
Spirit, 3 dienas - 100 ls - patljooti normaali ..... un ja taa veel buutu gaismas ota ... mmmmmm
Publicēts: 19.01.09 23:14
 citēt
JAu aizrakstiju pastiisimies ko atbildees :)
Publicēts: 19.01.09 23:40
 citēt
kāpēc visi tā ieciklējušies uz ārzemju māksliniekiem? Vai tad Latvijā trūkst? Sokolovs, Zavadskis, Grundmanis, Fomins, Kondrašins.
Varbūt ir vērts sākt ar tiem un kad iemācīsieties vai redzēsiet viņu stilus/darbus utt, tad var domāt par ārzemju māskliniekiem.
Domāju, ka daudziem nebūs jēgas no meistarklases ko novadīs Olegs Titajevs, ja nebūs zināmi pamati. Zavadskis (ja vien būs ar mieru) tos var parādīt un tad ir jēga iet pie Olega.

Var jau būt ka ļoti maldos, bet man pašreiz izskatās, ka cilvēki grib sākt lasīt nepazīstot burtus.
Publicēts: 19.01.09 23:41
 citēt
spirit:ai, Haiduk, safanojies tu esi par to Arhipovu. Varbūt bildē viņš arī labi, bet lūdzu piedod man par manu izteikumu (lai kā es cienītu Tevi), kad Arhipofs piedzerās viņš uzvedās kā cūka, un bezgala augstprātīgs ir, par daudz. mēs visi cilvēki, bet nu noliek visus tur kā kucēnus un tie kucēni par to tikai smaida. Man o tās vienas pirtiņas palika ļoti negatīvs iespaids par viņu kā cilvēku. Un nekāda meistaklase to neattaisno.

meitenīt, man naf tie gadi, kad safanoties, es piedāvāju reālu cilvēku...
rudens pusē es viņu pavadāju un meklējām vietas nākošās dienas nodarbībām... masterklass bija ļoti apmeklētas (un tai pašā laikā Haiduks ir Haiduks, un Arhipovs ir Arhipovs), bet par viņa masterklass lai izsakās tie , kas tur bijuši... pirtiņā valda demokrātija... un tā naf vieta, kur spriest par cilvēku (to dara tikai n_g klonotājs Normundiņš, Portreti un morālā uzturētājs tēvs Māris :D )
Par to :) neaizmirsti, ka viņš ir īsts krievs... dienā sesiju laikā 2 visīši pazuda (biju pie stūres, daudz navarēju palīdzēt :) )
Publicēts: 20.01.09 00:27
 citēt
spirit:a es tik un tā nožēloju, ka es viņam toreiz kārtīgu pļauku neiemaucu. nebūtu ciemiņš atrautos jejbogu. un dzērums nav attaisnojums.

:D pie manis visi vienādi !!!
varēji droši, bet iepriekš mani brīdinot... kas par bildi būtu... slavenais krievu fotogrāfs atraujās :D:D:D... visa krievzeme ... noelstos :D
Publicēts: 20.01.09 01:11
 citēt
Andreass:kāpēc visi tā ieciklējušies uz ārzemju māksliniekiem? Vai tad Latvijā trūkst? Sokolovs, Zavadskis, Grundmanis, Fomins, Kondrašins.
Varbūt ir vērts sākt ar tiem un kad iemācīsieties vai redzēsiet viņu stilus/darbus utt, tad var domāt par ārzemju māskliniekiem.
Domāju, ka daudziem nebūs jēgas no meistarklases ko novadīs Olegs Titajevs, ja nebūs zināmi pamati. Zavadskis (ja vien būs ar mieru) tos var parādīt un tad ir jēga iet pie Olega.

Var jau būt ka ļoti maldos, bet man pašreiz izskatās, ka cilvēki grib sākt lasīt nepazīstot burtus.

es jau vadu :)
Publicēts: 20.01.09 02:14
 citēt
vai gaismas otu Latvijaa kaads var paraadiit/iemaaciit!?!!?
Publicēts: 20.01.09 02:49 labots
 citēt
dansiga:vai gaismas otu Latvijaa kaads var paraadiit/iemaaciit!?!!?

Cik es saprotu, gaismas ota vnk ir lukturītis, kuram stars neiet plašumā, bet taisnā kūlī. Un kas tur rādāms un mācāms? Gaismu ārā, garo ekspozīciju un tik gaismo ko vajag :) Cik nu labi sanāk, atkarīgs no tehnikas, pieredzes...

Kkāds links: www.fotostil.de...

Vēl viens links ar noderīgām pamācībām: www.fotostil.de...

hiero.ru...
Publicēts: 20.01.09 02:56 labots
 citēt
spirit:
http://www.photosight.ru/users/16172/

bildes pilniigs piscec :face-kiss:
Publicēts: 20.01.09 03:18
 citēt
briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))
Publicēts: 20.01.09 03:44
 citēt
dansiga:briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))

Bet kas tieši nesanāk? :)
Publicēts: 20.01.09 07:16
 citēt
dansiga:briedis, nu nav tik vieknaarshi .... esmu pietiekami daudz lasiiju, pietiekami daudz naktis paadiijusi ar lukturiiti rokaas .... vienvakar taa seezhu ar lukturiiti rokas un gaidu, kad beigs exponeies bilde .. maajas parodas znots - paskatas uz mani, sasveicinas un jautaa manai meitai - klau - ar tavu maati viss kartiibaa?;_))))

prātīgs znots:D
Tagad jaunie gaismas diodes jaudīgie lukturu ir tieši tas ko vajag...
... bet lukturnieki ir nonākuši pie secinājuma,ka ar gaismas otu nezīmē,kā ar parasto otu, bet dot staru nekustinot no noteikta punkta , izvēloties n-tos punktus.
Krievu mēlē vari saņemt 3 dienu lekcijas pie manis ,
bet ja ar to nenodarbojās ikdienā, tad rezultāti ir bēdīgi... atzist paši ottotāji :)
... un ir vienkadra ottošana, ir daudz kadru otošana, kastiek vienoti progā...
Bet viss kas vajadzīgs... lukturis, kamera un dullums. Ja šie trīs parametri ir, tad arī bilde ir :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas