forum.gif
Digital Guru kursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Digital Guru kursi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.09 18:27
 citēt
Man noderetu! :face-monkey:
Publicēts: 19.01.09 18:29
 citēt
uztaisi atsevišķu fikso konkursu ar Taviem noteikumiem. es noteikti piedalīšos. :)
Publicēts: 19.01.09 18:40
 citēt
silrak, nekādu iebildumu. kur postēt (anonīmi) un ko? :)

BET laikam, ja jau ar Eliku ir vienošanās, tad dabūs kursus Mumins vai Andrejs. Lai gan loģiskāk būtu, ka šos kursus dabūtu tas, kurš palika pēdējā vietā (no tiem, kas piedalījās). Viņam, acīm redzot, visvairāk tie kursi vajadzīgi, vēl daudz jāmācās. :face-glasses:
Publicēts: 19.01.09 18:54
 citēt
silrak, es autokonkursā tikai vienu reizi piedalījos. un vieta bija septītā. :) bet ne par to ir stāsts. stāsts ir par to, kam visvairāk ir vajadzīgi šie kursi. to noteikti ir ļoti grūti. skaidrs ir tas, ka daudziem viņi IR vajadzīgi, tai skaitā man. :)
Publicēts: 20.01.09 21:28
 citēt
alvils jau atkal ar apgriesto psiholoģiju strādā, bliež te tekstus, tā, ka beigu beigās tie kursi nonāks pie viņa :D
Publicēts: 21.01.09 09:34
 citēt
Es jau vairāk turu īkšķus par Muminu, tie viņai būs kā "kulaks uz acs" :face-wink:
Un Mumina pietuvinātajiem arī kāds labumiņš :face-smile:
Publicēts: 21.01.09 11:23
 citēt
man toč nav vajadzīgi
Publicēts: 21.01.09 12:22
 citēt
Paldies Eliks, silrak, andre !!! Esmu ļoti priecīga :)
Publicēts: 21.01.09 14:55
 citēt
Gribēju aizlikt vārdu par Muminu,bet nu skatos viss noticies jau!Es gan biju savtīgāks,(neesu arī tāds specs kā Silrak)sūtīšu skolā Mandragoru. :face-angel:
Atsauksmes (cik nu dzirdēts)par Digital Guru visnotaļ pozitīvas!
Publicēts: 21.01.09 16:19 labots
 citēt
Kad uzrakstīju Digital Guru par to, ka Andrejs Zavadskis atteicās no kursiem, jo pats varētu tādus pasniegt atnāca atbilde:

"bet varēja jau atnākt pieredzes apmaiņā... :)"

Apsveicam muminu ar balvu :)
Publicēts: 21.01.09 16:24
 citēt
Mumin apsoli mums ari kaut ko besides kocini,pukites,putninji ar savam jauniegutajam zinashanam, ko?
Publicēts: 21.01.09 19:47
 citēt
Kursi notiksies no 07.03.2009. - 21.03.2009., ja labi samācīšos, tad varbūt kādu portretiņu ieraudzīsiet :))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):