forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.09 01:16
 citēt
Ja ieliksi cita bildētu bildi, izbanos tevi!

:face-devil-grin:
Publicēts: 20.01.09 01:25
 citēt
Nu sava gan sava feisa attēlošanai, gan avataram... :) Nav ko iespringt par šito, kas pašam patīk, to arī liec bildē :)
Publicēts: 20.01.09 01:25
 citēt
..Derēs :)))
Publicēts: 20.01.09 08:47
 citēt
Man jau šķiet, ka profila bildes būtība jebkurā saitā ir tāda, ka tājā tiek parādīts profila īpašnieks. Līdz ar to nav svarīgi, kas ir bildējis šo bildi, bet ir svarīgi, lai tajā būtu redzams TU.
Publicēts: 20.01.09 08:58
 citēt
jaa, pilnigi pievienojos alvilam, ja neesi tu pats, viennozimigi bans uz 10 petagadiem :P
Publicēts: 20.01.09 09:06
 citēt
Kaspar, un no kā Tu slēpies? Nomaini tak savu profilbildi! Nevar būt, ka neviens nekad Tevi nav nobildējis un iedevis Tev rezultātā iegūto bildi! :) Atceros, ka pat kādā no manis uzņamtajām bildēm Ventspils peļļupirtī bija redzama Tava (ĪSTĀ) seja. :face-surprise:
Publicēts: 20.01.09 09:35
 citēt
spirit, nu nez - bilde izskataas peec rundaales pils melnaas daamas - spoka...:face-devil-grin:
Publicēts: 20.01.09 10:03
 citēt
alvils:Kaspar, un no kā Tu slēpies? Nomaini tak savu profilbildi! Nevar būt, ka neviens nekad Tevi nav nobildējis un iedevis Tev rezultātā iegūto bildi! :) Atceros, ka pat kādā no manis uzņamtajām bildēm Ventspils peļļupirtī bija redzama Tava (ĪSTĀ) seja. :face-surprise:

Nevajag gan!Tik ierasti ka admins mums afroamerikānis! :face-grin:
Publicēts: 20.01.09 10:04 labots
 citēt
Bet vai tas nemudina tautu ņemt piemēru no saita bosiem un nerādīt savas patiesās sejas?

Lai gan no otras puses, es noteikti apjuktu, ja vienā dienā Shadowam profilbildē būtu jebkas cits, nevis šis jautri melnais karavīrs. Jau pierasts...
Publicēts: 20.01.09 10:51
 citēt
spirit:eu, a tajā "mana bilde" sadaļā pie profila tak nav obligāti jāliek pašportrets? var arī cita bildētu bildi?

Duračka mazā, tur jābūt PLIKBILDEI!!!!!!!!!!!!! :) Tavai. OBLIGĀTI!!!! /Var ar striķiem sasieties un ta.../
:face-kiss:
Publicēts: 20.01.09 10:55
 citēt
saprati alvil? :D
Publicēts: 20.01.09 11:08
 citēt
Daļēji +Portretī :)

Nav jēgas likt plikbildi, ja tajā nav profila īpašnieks, bet visas pārējās bildes vairāk vai mazāk var likt kādas vien gribas :D
Publicēts: 21.01.09 23:00
 citēt
Alvils ar Spirit nav radinieki? :face-grin:
Publicēts: 21.01.09 23:23
 citēt
Kādēļ radinieki?
+ portreti :D
Publicēts: 21.01.09 23:34
 citēt
ChrisTaps:Kādēļ radinieki?
+ portreti :D

Spama geens jutams! :face-grin: