Rīt plkst 10:00 lielākajās Latvijas pilsētās iebrauks daudz, daudz zemnieku traktori... Tjipa protests. Domāju ka varētu būt interesanti. Droši vien ka mēģinās bloķēt satiksmi un tadagara.
tikko uzzināju no protesa dalībnieka. Šis tāds iesildīšanās pasākums, ja pēc nedēļas valdība nedos nekādu ziņu, tad taps lielāka izmēra traktoru saiets.
zinot to cik latvieši ir vienoti,tas vairāk izklausās pēc tā,ka divi džeki sarunājuši rīt uz veikalu aizbraukt ar traktoru.Kaut kā neticas,ka tas pa kluso varētu notikt un to var uzzināt tikai FB forumā.
Lunis:Rīgā tas točno nebūs, kā zinat Centrā pa dienu ir aizliegta smagā transporta kustība
nū ja. tā uzprasīties uz likuma pārkāpšanas piešūšanu nav prāta darbs. a no 2. 1/2-i - tā valdība jau var izdot likumu, ka to nedrīkst lamāt un ka elpot drīkst tikai uz iekšu un iepūt /svārku ļipā/ tai valdībai. P.S. vot tas džeks, kurš pa glūniķi uz jautājumu "vai Saeima ne knipucīti nav pie vainas pie to logu bonzēšanu?" atbildēja: "tikai tikdaudz, ka Saeimai ir logi." gan izskatījās pēc pirdiena un man domāt, arī ir.
Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!
Un arī Jelgavas centrā smagaijem bez vajadzības Einfahrt verboten.
p.s. No vienas puses skumji par zemniekiem, koņešno, taču, stājoties ES, nebija noslēpums, ka Latvijas teritorijas ES kartē nebija iezīmēta kā ražena lauksaimniecības zeme. Nē, te ir paredzēts tūrisms, lauku, eko un vēl visādu izvirtību tūrisms. UN arī viņu prasības par samazinātu piena cenu veikalos, iespējams, nav pamatotas. Patiesībā es nezinu, man pofig, jo pienu es nedzeru.
Vaarna:Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!
p.s. No vienas puses skumji par zemniekiem, koņešno, taču, stājoties ES, nebija noslēpums, ka Latvijas teritorijas ES kartē nebija iezīmēta kā ražena lauksaimniecības zeme. Nē, te ir paredzēts tūrisms, lauku, eko un vēl visādu izvirtību tūrisms. UN arī viņu prasības par samazinātu piena cenu veikalos, iespējams, nav pamatotas. Patiesībā es nezinu, man pofig, jo pienu es nedzeru.
Neizskatās gan, ka šamo "ķērkusi" mūsu, latviešu vārna. Laikam jau kaučkāda imigrante, kam nerūp zemnieku smagais liktenis....
Vaarna:Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!
Neizskatās gan, ka šamo "ķērkusi" mūsu, latviešu vārna. Laikam jau kaučkāda imigrante, kam nerūp zemnieku smagais liktenis....
buutiibaa lielaakaa dalja no paartikas pamataa naak no zemnieka.. Visi piena produkti, maize, bulkas un hotdogi ar galju, ciisinju.... Aa, un salaats arii....
shauttra:Dažiem laikam liekas ka zemnieks ir tāds jocīgs cilvēks kam ir tāds brūns vai raibs ragains lops, un vienīgais ko šamais ražo ir piens..
Un žēl, ka daudzi pilsētnieki pat nenojauš, ka vidusmēra zemnieka dzīve , sevišķi lauksaimniekošanas sezonā, ir viena vienīga katorga no skaistā saullēkta līdz burvīgajam saulrietam, bez brīvdienām. Un par to pašu pārstrādātāji maksā ubaga grašus!
shauttra:Dažiem laikam liekas ka zemnieks ir tāds jocīgs cilvēks kam ir tāds brūns vai raibs ragains lops, un vienīgais ko šamais ražo ir piens..
Un žēl, ka daudzi pilsētnieki pat nenojauš, ka vidusmēra zemnieka dzīve , sevišķi lauksaimniekošanas sezonā, ir viena vienīga katorga no skaistā saullēkta līdz burvīgajam saulrietam, bez brīvdienām. Un par to pašu pārstrādātāji maksā ubaga grašus!