forum.gif
Zemnieku traktori pilsētas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Zemnieku traktori pilsētas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.09 21:27
 citēt
Rīt plkst 10:00 lielākajās Latvijas pilsētās iebrauks daudz, daudz zemnieku traktori... Tjipa protests. Domāju ka varētu būt interesanti. Droši vien ka mēģinās bloķēt satiksmi un tadagara.
Publicēts: 20.01.09 21:31
 citēt
no krienes info.Nekas tāds nebija dzirdēts
Publicēts: 20.01.09 21:33
 citēt
tikko uzzināju no protesa dalībnieka. Šis tāds iesildīšanās pasākums, ja pēc nedēļas valdība nedos nekādu ziņu, tad taps lielāka izmēra traktoru saiets.
Publicēts: 20.01.09 21:41
 citēt
valdība dos ziņu,ka tiek aizliegta jebkura tehnikas izmantošana bez saeimas atļaujas,lai nerastos sastrēgumi izejai no krīzes.
Publicēts: 20.01.09 21:51
 citēt
Kuras butu tas pilsetas?
Varbut vari precizet?!
Publicēts: 20.01.09 21:54
 citēt
Tie trakoti varētu sabraukt pie saeimas :D

Paskatīsimies, kā urļikiem tos izdosies apmest uz jumta ;D
Publicēts: 20.01.09 21:56
 citēt
Valmierā točno zinu ka būs, bet esot plānots vairākās pilsētās. Pracīzi nezināja teikt..... :face-sad:
Publicēts: 20.01.09 22:02
 citēt
zinot to cik latvieši ir vienoti,tas vairāk izklausās pēc tā,ka divi džeki sarunājuši rīt uz veikalu aizbraukt ar traktoru.Kaut kā neticas,ka tas pa kluso varētu notikt un to var uzzināt tikai FB forumā.
Publicēts: 20.01.09 22:06
 citēt
NJu būs jāaizbrauc uz centru - jāpaskatās
Publicēts: 20.01.09 22:11
 citēt
Rīgā tas točno nebūs , kā zinat Centrā pa dienu ir aizliegta smagā transporta kustība:):)
Publicēts: 20.01.09 22:13
 citēt
Protestam satiksmes noteikumi nepastāv
Publicēts: 20.01.09 22:14
 citēt
shauttra

valmieraa tipa gribot pie VTU viaduktu blokjeet. es vismaz taa dzirdeeju, arii no kaada Zemnieka.
Publicēts: 20.01.09 22:15
 citēt
jaapaskataas, ta redz kas notiek..
Publicēts: 20.01.09 22:16
 citēt
man riit bastos darbu... ies spiegot :D
Publicēts: 20.01.09 22:19
 citēt
es ar domaaju ap desmitiem aizbraukt lidz tai vietai un nočekot kas tur notiek.
Publicēts: 20.01.09 22:27 labots
 citēt
Lunis:Rīgā tas točno nebūs, kā zinat Centrā pa dienu ir aizliegta smagā transporta kustība:):)
nū ja. tā uzprasīties uz likuma pārkāpšanas piešūšanu nav prāta darbs. a no 2. 1/2-i - tā valdība jau var izdot likumu, ka to nedrīkst lamāt un ka elpot drīkst tikai uz iekšu un iepūt /svārku ļipā/ :face-wink: tai valdībai.
P.S. vot tas džeks, kurš pa glūniķi uz jautājumu "vai Saeima ne knipucīti nav pie vainas pie to logu bonzēšanu?" atbildēja: "tikai tikdaudz, ka Saeimai ir logi." gan izskatījās pēc pirdiena un man domāt, arī ir.
Publicēts: 21.01.09 08:17
 citēt
:D:D:D
Publicēts: 21.01.09 09:48
 citēt
nu ir kaut kas?
Publicēts: 21.01.09 09:51
 citēt
Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!

Un arī Jelgavas centrā smagaijem bez vajadzības Einfahrt verboten.

p.s. No vienas puses skumji par zemniekiem, koņešno, taču, stājoties ES, nebija noslēpums, ka Latvijas teritorijas ES kartē nebija iezīmēta kā ražena lauksaimniecības zeme. Nē, te ir paredzēts tūrisms, lauku, eko un vēl visādu izvirtību tūrisms.
UN arī viņu prasības par samazinātu piena cenu veikalos, iespējams, nav pamatotas. Patiesībā es nezinu, man pofig, jo pienu es nedzeru.
Publicēts: 21.01.09 10:00
 citēt
vot tas jau ir kaut kas ..!!!!!
Publicēts: 21.01.09 11:10
 citēt
Jap, Valmierā viss jau notiek, Liepājā arī esot. Tik žēl ka pa pilsētu braukāšana nebūs.
Publicēts: 21.01.09 14:26
 citēt
Skrundā(kas gan nav lielpilsēta) tāds pagaidām mierīgs protests.Piena vāģi un traktori.Bez šosejas bloķēšanas.:face-wink:
Publicēts: 23.01.09 17:28
 citēt
kokete:"Patiesībā es nezinu, man pofig, jo pienu es nedzeru."

Tad nezini vai pofig? Man pofig ka tu nezini bet opredjelis.

Paskaidroju.
Augstākminētais teikums sastāv no divām neatkarīgām teikuma daļām. Otro papildina paskaidrojoša atkarīga teikuma daļa.
Publicēts: 23.01.09 17:41
 citēt
Vaarna:Paskaidroju. Augstākminētais teikums sastāv no divām neatkarīgām teikuma daļām. Otro papildina paskaidrojoša atkarīga teikuma daļa.
neiebraucu. Augstāk minēti 2 teikumi.
Publicēts: 23.01.09 18:24
 citēt
haralds: neiebraucu. Augstāk minēti 2 teikumi.

Ar traktoru brauci?
Publicēts: 23.01.09 18:34 labots
 citēt
Nu un ko vēl mūsu bāleliņi gaida ?! ??
www.tvnet.lv...

Publicēts: 27.01.09 14:15
 citēt
izbrauca gan caur Valmieru, bildētāju bija vismaz 5, mani neskaitot :)
Publicēts: 27.01.09 14:23
 citēt
Ogrē ar bija:
www.ogrenet.lv...

Dēļ darba nepaspēju aizskriet līdz šosejai.
Publicēts: 27.01.09 14:25
 citēt
Vaarna:Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!

p.s. No vienas puses skumji par zemniekiem, koņešno, taču, stājoties ES, nebija noslēpums, ka Latvijas teritorijas ES kartē nebija iezīmēta kā ražena lauksaimniecības zeme. Nē, te ir paredzēts tūrisms, lauku, eko un vēl visādu izvirtību tūrisms.
UN arī viņu prasības par samazinātu piena cenu veikalos, iespējams, nav pamatotas. Patiesībā es nezinu, man pofig, jo pienu es nedzeru.

Neizskatās gan, ka šamo "ķērkusi" mūsu, latviešu vārna. Laikam jau kaučkāda imigrante, kam nerūp zemnieku smagais liktenis....:(
Publicēts: 27.01.09 14:41
 citēt
Friidis:
Vaarna:Es šorīt 30 min. nostāvēju korķī uz D-tilta, jo divi posmā starp tiltu un Slāvu apli bija saskrāpējušies ar sāniem, ar to pilnībā nobloķējot abas joslas, kas iet virzienā no centra. Vot bi vēl tāda laime kā traķis kaut kur krustojumā iestrēdzis! Nu nē, paldies!

Neizskatās gan, ka šamo "ķērkusi" mūsu, latviešu vārna. Laikam jau kaučkāda imigrante, kam nerūp zemnieku smagais liktenis....:(

buutiibaa lielaakaa dalja no paartikas pamataa naak no zemnieka.. Visi piena produkti, maize, bulkas un hotdogi ar galju, ciisinju....
Aa, un salaats arii....
Publicēts: 27.01.09 14:43
 citēt
Dažiem laikam liekas ka zemnieks ir tāds jocīgs cilvēks kam ir tāds brūns vai raibs ragains lops, un vienīgais ko šamais ražo ir piens..
Publicēts: 27.01.09 14:48
 citēt
pat čipsi, mazākoties, sastāv no pārstrādātiem kartupeļiem līdzīgas vielas :)
Publicēts: 27.01.09 14:51
 citēt
Jei bogu!!! Ja tā padomā tad maz tādu bezzemniecisku produktu vispaar....
Publicēts: 27.01.09 14:53
 citēt
ja nu vienīgi kādas ogas mežmalā :)
jā, tur jau tas joks......
Publicēts: 27.01.09 15:16
 citēt
shauttra:Dažiem laikam liekas ka zemnieks ir tāds jocīgs cilvēks kam ir tāds brūns vai raibs ragains lops, un vienīgais ko šamais ražo ir piens..

Un žēl, ka daudzi pilsētnieki pat nenojauš, ka vidusmēra zemnieka dzīve , sevišķi lauksaimniekošanas sezonā, ir viena vienīga katorga no skaistā saullēkta līdz burvīgajam saulrietam, bez brīvdienām.
Un par to pašu pārstrādātāji maksā ubaga grašus!
Publicēts: 27.01.09 15:25
 citēt
esot tikuši līdz Rīgai? jabildee :P
Publicēts: 27.01.09 16:42
 citēt
Friidis:
shauttra:Dažiem laikam liekas ka zemnieks ir tāds jocīgs cilvēks kam ir tāds brūns vai raibs ragains lops, un vienīgais ko šamais ražo ir piens..

Un žēl, ka daudzi pilsētnieki pat nenojauš, ka vidusmēra zemnieka dzīve , sevišķi lauksaimniekošanas sezonā, ir viena vienīga katorga no skaistā saullēkta līdz burvīgajam saulrietam, bez brīvdienām.
Un par to pašu pārstrādātāji maksā ubaga grašus!

ojaaaaaaaaa ! Toč, katorga !
Publicēts: 27.01.09 16:45
 citēt
aha, un daži to sauc par lauku romantiku....
Publicēts: 27.01.09 22:18 labots
 citēt
kamēr guļ sienā un klausās, kā lopiņi rosās - jā, romantika :)
bet uz vecajiem lauku cilvēkiem žēl skatīties, ko nodarījuši tie darbi :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):